Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][RPG] Avernus RPG

Galador256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, napisales ze nikt mnie nie przepraszal, to moze mam przypomniec rozmowe z GG drogi Poncjuszu?

Dalem Ci przerobiony plugin, bo wlasnie taki potrzebowales inteligencie i nie mow mi ze trzeba bylo przerobic jedna linijke. :')

Bylem rozzalony banem, bo najpierw mnie zbanowales a pozniej mowiles zebym wrocil i czy chce zebys mnie odbanowal.

Piszesz ze dzialalem na szkode serwera, oczywiscie, tyle wyrzadzilem, po prostu zawojowalem swiatem. A tu ze mamusia kulturki cie nie nauczyla to nie wspomne, bo nie sztuka obrazac kogos, a pozniej od tego sie odwolywac. Na dodatek do tego podales jego dane osobowe i wlasnie ta wypowiedzia utwierdziles mnie w przekonaniu ze jestes niepowaznym czlowiekiem. Tak robia inteligentni ludzie? Dorosli? Zastanow sie nad soba i nie pograzaj sie w klamstwach bo stan w sytuacji osoby, ktora wysmiales publicznie i podales jej dane. 

Nie obchodzi mnie czy bedziesz odpowiadal czy nie.

Piszesz, ze Twoj serwer jest profesjonalny <smiech na sali> wszystko masz z internetu i myslisz ze tym zachwycisz swoja mala spolecznosc w progach 10 osob.

Piszesz, ze mam mizerne umiejetnosci, jak Ci nic nie pisałem, konfigurowałem. Dobre zarty czlowieku, nie znasz mnie i moich umiejetnosci.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 660
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sądzę,że jest to serwer warty poświęcenia chwili aby wrzucić moda i wejść na niego.

Na początku nieco wydawał mi się trudny, ale były to tylko pozory. Swój klimat ma.

A po jakimś czasie aż miło zobaczyć jak inni karmią prawdziwe smoki!

&nbsp;

&nbsp;

4tm9u6ekilxk.png

Odnośnie smoków dodam, że w najbliższym czasie planowany jest event, polagający na poszukiwaniu nowo wyklutych smoków. Trochę cierpliwości i pomysłow na przeszukanie mapy, a każdy będzie mógł się stac posiadaczem takiego zwierzaka.

Co do najbliższego eventu, został on przeniesiony z piątku (dzisiaj) na niedzielę.

images.jpg

Opublikowano

14sphmt.png

14bhlyo.png

jtuuq8.png

Pradawne zło, spoczywające w krypcie pod starożytną świątynią przebudziło się! Już jutro (niedziela, 30 sierpnia) o godzinie 18:00 przekonanie się, czy można pokonać mroczne siły.

images.jpg

Opublikowano

Event już za pół godziny, nie mogę się doczekać! Teraz co tydzień jest nowy event i przyznam, że każdy z nich trzyma wysoki poziom. Widać solidne przygotowanie administracji, która stara się aby gracze się nie nudzili i mieli co robić. Pod tym względem serwer jest świetnie obmyślony i dopracowany.

34jat53.png
Opublikowano

Wystartował nasz kolejny serwer - Transarctica. Tym razem prezentujemy w nim klimaty postapo, nawiązujące to Stalkera i Metro 2033. Kolejny unikalny serwer, oparty na mechanice której nie zdążyła nam jeszcze ukraść mała grupka sfrustrowanych spamerów, których serwery okazują się wielką klapą, albo w ogóle nie powstają. W chwili obecnej serwer działa jako zamknięta alpha. Za dwa tygodnie udostępnimy go wszystkim chętnym. Oto kilka screenów:

2vlumtf.png

2gy8yn8.png

A tymczasem zapraszamy na Avernus. Już niebawem kolejny event. Obserwujcie nasz kalendarz wydarzeń, aby być na bieżąco!

images.jpg

Opublikowano

Jeśli planujesz zacząć grę na Avernusie, pierwszą rzeczą, którą powinieneś zrobić, jest zapoznanie się z manualem. Znajduje się on w tym samym miejscu na naszej stronie, gdzie znajdziesz również paczkę modów. Manual zawiera wiele przydatnych informacji, ktore zaoszczędzą Ci mnóstwo czasu w początkowym etapie zabawy.

images.jpg

Opublikowano

Nastąpiły niewielkie zmiany w organizacji serwera, dające dodatkowe przywileje osobom wpierającym nas materialnie - a tych przybywa z każdym dniem. Dodatkowe szczegóły znajdziecie na naszym forum w odpowiednim dziale.

images.jpg

Opublikowano

W najbliższych dniach planowane jest rozszerzenie paczki modów o kolejny dodatek do Thaumcrafta, oferujący nowe profesje oraz wiele nowych artefaktów i odkryć na drzewko rozwoju.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...