Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Af, af, af... O prezentacji już pisałam. Co do Administracji - przyznam szczerze, że na początku miałam neutralne zdanie, potem troszkę, troszkę, ale tylko troszkę negatywne (gdy zarejestrowałam się na forum), ale po czasie przebywania tam, muszę przyznać, że można dogadać się z nimi, itp. Jak najbardziej plusik dla Was, zdanie zmieniam na pozytywne! Widzę, że sporo youtuberów, więc o reklamę raczej nie ma co martwić się.
No nic, czekam do jutra 20:00 :)

Opublikowano

Mam pytanie co do GM/SGM itd. Są to osoby zaufane, dobrze znane głównej administracji? Będą mieli ograniczone prawa? Taki serwer, tylko osób.. ciężko będzie utrzymać porządek, aby nie było żadnych przekrętów z kupowaniem broni od administracji itp. Jeszcze pytanie drugie, BS będzie "legalny", czy zakazany na serwerze i nagradzany banem? :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Mam pytanie co do GM/SGM itd. Są to osoby zaufane, dobrze znane głównej administracji? Będą mieli ograniczone prawa? Taki serwer, tylko osób.. ciężko będzie utrzymać porządek, aby nie było żadnych przekrętów z kupowaniem broni od administracji itp. Jeszcze pytanie drugie, BS będzie "legalny", czy zakazany na serwerze i nagradzany banem? :)

O zaufanie ze strony administracji nie musisz się martwić.   :)

Ograniczone prawa będą. 

Bs jest wbudowany.

Opublikowano

Wątpię aby ten serwer był na dłuższą mete. Niektóre lokacje są fajnie urozmaicone w przeróżne kwiatuszki chu je muje dzikie węże itd. :)

Lecz najważniejsza jest rozgrywka, a z mojego punktu widzenia będzie to tak że po tygodniu graczom się znudzi, i pozostanie im tylko zwiedzanie lokacji jak w jakimś muzeum :)

Fajnie to wygląda wszystko pod względem estetyczno-graficznym i tutaj wielki + dla osóby która to stworzyła.

Osobiście nie zagram lecz życzę powodzenia i uważajcie na szczura bo gdy wyjdzie ze swojego kanału na juba tuba to jego celem stanie się Wasz serwer :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Grałem na becie, ale nie mogłem się zbytnio odnaleźć w tych nowych miastach. Serwer ciekawy, ale jest dużo nowości i można powiedzieć, że grę tutaj poznajemy od nowa.

Na serwerze zagram i mam nadzieję, że się nie będę nudził ;]

Z racji tego, że nie grałem dużo na becie to takie pytanie do Was - czy grając ninją będzie mi potrzebny buffek?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Grałem na becie, ale nie mogłem się zbytnio odnaleźć w tych nowych miastach. Serwer ciekawy, ale jest dużo nowości i można powiedzieć, że grę tutaj poznajemy od nowa.

Na serwerze zagram i mam nadzieję, że się nie będę nudził ;]

Z racji tego, że nie grałem dużo na becie to takie pytanie do Was - czy grając ninją będzie mi potrzebny buffek?

Nie. :)

Opublikowano

Zapowiada się dobrze. Ciekawe jak stoicie z zabezpieczeniami, jaką macie maszyne itp. Mam nadzieję, że uciągnięcie 1000+ graczy na starcie bez lagów i nie dacie się DDSom ;) Pamiętajcie.. serwer który pada na starcie, traci najwięcej.

Powodzenia i do zobaczenia :)

"nie tak się za szwagrem klepało" :D 

Opublikowano

Nie lepiej wrzucić już prezentację do publikacji? ;) Co do serwera, grałem na paru serwerach Hooltrasa, jedne lepsze drugie gorsze ale doświadczenie jak i profesjonalizm posiada. Widzimy się na serwerze. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie lepiej wrzucić już prezentację do publikacji? ;) Co do serwera, grałem na paru serwerach Hooltrasa, jedne lepsze drugie gorsze ale doświadczenie jak i profesjonalizm posiada. Widzimy się na serwerze. ;)

Już jest :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

to nie jest mój serwer… ja go tylko zabezpieczam i sponsoruje + pomagam. 

Opublikowano

Oo zapowiada sie smerfastyczny serv ;D Gdzie znajdę clienta ? 

Na stronie głównej będzie dostępny, lecz w godzinach 12-13.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czy latka do clienta z bety bedziee na stronie glownej?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Czy latka do clienta z bety bedziee na stronie glownej?

Podamy na forum i tutaj.

forum.nestium.eu

Na stronie głównej będzie tylko oficjalny klient serwera.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer polecam w 100%! Mimo wymienionej masy bugów.. Administracja serwera Nestium postarała się o ich poprawę w dosyć szybkim czasie. Przyjmowali zgłoszenia na bieżąco! Nawiązanie z nimi kontaktu nie było kłopotliwe.. Albo na TS, albo na Forum. Ewentualnie w grze. 

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie. Na serwerze będzie bajeczna rozrywka! Pozdrawiam CreV! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...