Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z tymi bonusami vipa? Bo ludzie pisali, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten temat od administracji. Rzeczywiście będzie te 400 ataku, 25 lud, 4k hp?

ZjaranaPanda

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z tymi bonusami vipa? Bo ludzie pisali, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten temat od administracji. Rzeczywiście będzie te 400 ataku, 25 lud, 4k hp?

Nie, jest to zmienione.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ponad 20 min czytania prezki i chyba jedyny serwer na ktorym ciagle bedzie cos do roboty dzieki czemu ograniczona zostanie monotonnosc w tej grze. Nie wiem czy bylo w komentarzach, ale nie chce mi sie szukac, bo za duzo tego. Skad bronie na 75lv ? Czy dt jest jakos ulatwione zeby szybciej sie robilo? Nie wiem czy zle przeczytalem o tych petach czy nie bylo, ale sa wgl. jakies na stale ? Ile bedzie w is kosztowac ten vip i czy jest on na stale ?

Opublikowano

IS będzie na starcie ?

Co będzie w IS ?

Exsp ciężki, łatwy czy taki medium ?

Będzie, sprawdzisz sam co się w nim znajdzie.

Medium/easy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecam serwer dobrze zrobiony, wbiję sobie na start obczaić pograć trochę powodzenia na starcie.

Jaki jest TS? :D

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. Napewno zawitam z ekipą na starcie

Piękna prezentacja  <3 

- Serwer stoi na Source ?
- Skąd zwój zmiany skilli ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...