Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal - reup

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie jaki id na ten płaszcz czy coś tam taki fajny kostium czarny co ty masz na prezentacji?? Plss proszę o pomoc

to jest zombiehw co tam i jego id masz na ostatniej stronie item proto w navicat

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie naprawiłem już ten błąd :D

dasz komendy na biżuterie ?

Rozpakuj item_proto i szukaj Smoka, Czerw. Smoka, Nieb. Smoka itd.

­

Opublikowano (edytowane)

Rozpakuj item_proto i szukaj Smoka, Czerw. Smoka, Nieb. Smoka itd.

­

po co rozpakowywać item_proto klientowe jak może przez navi wejść :p

Edytowane przez RysieQQ

lqn1ws1buph9.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy że odpalę wszystkie porty i wpisze moje ip?

Port map wymagany jest by inni mogli wejść na serwer hamachi.

Odpal sobie plik tekstowy i podmień ip na swoje z końcówką 100 po czym zapisz i odpal port map. Nie pamiętam czy on akurat automatycznie startuje porty, ale chyba tak. Jeśli nie to odpal każdy po kolei (ma się świecić na zielono)

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Odpal sobie plik tekstowy i podmień ip na swoje z końcówką 100 po czym zapisz i odpal port map. Nie pamiętam czy on akurat automatycznie startuje porty, ale chyba tak. Jeśli nie to odpal każdy po kolei (ma się świecić na zielono)

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Opublikowano

dlaczego w notpad++ nie moge otworzyc plikow od dropu z tych plkow serwerowych poprostu  plik jest czysty a w notatniku wszystko jest ?

80108503750670519906.gif

Opublikowano

dlaczego w notpad++ nie moge otworzyc plikow od dropu z tych plkow serwerowych poprostu  plik jest czysty a w notatniku wszystko jest ?

Pobierasz np na pulpit plik przykladowo mob_drop_item.txt prawym na plik i opcja "Edit with Notepad++" bynajmniej u mnie tak jest i wszystko działa bez problemu.

Opublikowano

i tu go wprowadzasz w błąd że tylko potrzebny wtedy jak chcą inni wbić :) bez portmapa z mysql się nie połączy :D wiec tak czy siak musi go mieć.

Opublikowano

Siemka.

wrzucił by ktoś nowego downolada do gotowej maszyny ? (stary wygasł)

Ajj kasowałem ostatnio pliki z konta na mega.co.nz i zapomniałem że mam tam kilka potrzebnych i pliki wrzucone na ten hosting poszły się przysłowiowo mówiąc je**ć

Jeśli ktoś posiada pełną maszynę, to był bym wdzięczny za up, bo ja jej nie mam.

Jeśli nie to po weekendzie wrzucę nową.

di-HLXD.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a masz jakiś update plików bez tego całego syfu?> Za dużo tych broni i śmieci masakra jakaś 

Możesz usunąć jak za dużo. Już taki wygodnicki nie bądź :rolleyes:

@ Linki nie działajo :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...