Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal - reup

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sysser wysłał mikus 2222 mam taki sam błąd co on raczej serwera błąd jest

wchodzisz w ftp, /usr/home/.., masz tam kanały, auth, db, wchodzisz w nie i posiadasz PLIK sysser, skopiuj ich zawartość i wklej najlepiej na wklej.to :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy zaś dla MPCforum zrobię pliki?

Hmm trochę doświadczenia nabrałem, może i bym zrobił pliki całkiem fajne i bez bugów, tylko to wymaga czasu a gdy udostępniam to na forum to jedyne wynagrodzenie dla mnie za poświęcony czas to lajki i ogromny spam na gg.

Proszę na życzenie dodana maszynka od niesmiałego z wgranym gotowcem.

Jak będziesz dygał to możesz napisać.. cykne jakiegoś ładnego clienta ; )

Specjalista
Opublikowano

Siema tez mam problem z logowaniem a wygląda to tak ^^ 

Loguje niby normalnie

1zf0i9h.png

po czym bez żadnego błędu np,,Błąd podczas leczenia z serwerem"

wywala do głównego ekranu kilenta ^^

zlzqrp.png

syserr

To jest ukryta treść, proszę

Sprawdź pong.

Są tu jakieś poważniejsze bugi? Jakie game?

Co do bugów to nw,lecz game chyba jest 2k89.

­

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja nie moge pobrac tych pliczkow nic nie moge pobierac przy plikach serwerowych dochodzi mi do 8% i przestaje pobierac a klienta do 10% niewiem co robic

Opublikowano

Zmień przeglądarkę na chrome.

Dzieki ziom pomogles mi naprawde dzieki tobie pobralem pliczki i zaczynam robic serwer moze mi sie uda cos ladnego znich zrobic i dzieki rykox za pliczki

Opublikowano (edytowane)

Witam a ja mam taki problem.
Po włączeniu serwera działa : Mysql oraz FTB.
Lecz po założeniu konta gdy chce się zalogować poprzez wpisanie poprawnego loginu oraz hasła wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z serwerem.
Wszystko działa. Pong jest dobry. Maszyna poprawnie skonfigurowana. Klient także. (Mi się tak wydaje)
Lecz gdy się pomylę i wpisze złe hasło lub login to nie wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z serwerem. Lecz o dziwo nie prawidłowa nazwa konta lub hasło.
 syser z ch1 http://wklej.to/XXKhU
W kliencie syser jest czyste. 
Prosiłbym o jaką kolwiek pomoc w kierunku mojego problemu z góry dziękuję.
Dodam jeszcze ,że w maszynie wyskakuje coś takiego http://screenshooter.net/101969941/fpeixql

Edytowane przez DzorDzon
Opublikowano

Witam a ja mam taki problem.

Po włączeniu serwera działa : Mysql oraz FTB.

Lecz po założeniu konta gdy chce się zalogować poprzez wpisanie poprawnego loginu oraz hasła wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z serwerem.

Wszystko działa. Pong jest dobry. Maszyna poprawnie skonfigurowana. Klient także. (Mi się tak wydaje)

Lecz gdy się pomylę i wpisze złe hasło lub login to nie wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z serwerem. Lecz o dziwo nie prawidłowa nazwa konta lub hasło.

syser z ch1 http://wklej.to/XXKhU

W kliencie syser jest czyste. 

Prosiłbym o jaką kolwiek pomoc w kierunku mojego problemu z góry dziękuję.

Dodam jeszcze ,że w maszynie wyskakuje coś takiego http://screenshooter.net/101969941/fpeixql

sprawdź czy w folderze "map" masz plik "index"

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pobrałem wszystko i jyło ok ale podczas wpisywania poprawnych passów mam błąd połaczenia a gdy wpisze złe to wyskakuje ,ze nazwa lub hasło nieprawidłowe.

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Witam mam mały problem gdy wpisuje jaki bądź login i hasło to pokazuje ze nieprawidłowe a gdy chce sie zalogować na prawidłowe dane to pokazuje blad połączenia z serwerem co mam zrobić aby wszystko działało?

Opublikowano

Witam mam mały problem gdy wpisuje jaki bądź login i hasło to pokazuje ze nieprawidłowe a gdy chce sie zalogować na prawidłowe dane to pokazuje blad połączenia z serwerem co mam zrobić aby wszystko działało?

Też miałem ten sam problem pewnie jak ja postawiłeś na gotowej maszynie wystarczy jeszcze raz pliki na serwer wrzucić i będzie działało a robi się to dlatego że mapki były źle wgrane ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemanko. Postawiłem serwa na gotowej maszynie od rykoxa, w sysinstall wszystko skonfigurowałem, porty wszystkie on, w cliencie rozpakowalem root pozmieniałem ip, a jak chce sie zalogowaac, to jak wpisuje passy to mam zostaniesz połączony i od razu przenosi do wyboru channeli i serwera. Pomoże ktoś? :)

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Siemanko. Postawiłem serwa na gotowej maszynie od rykoxa, w sysinstall wszystko skonfigurowałem, porty wszystkie on, w cliencie rozpakowalem root pozmieniałem ip, a jak chce sie zalogowaac, to jak wpisuje passy to mam zostaniesz połączony i od razu przenosi do wyboru channeli i serwera. Pomoże ktoś? :)

Hamachi włączone ? IP z końcówką .100 ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hamachi włączone ? IP z końcówką .100 ?

Tak, hamachi odpalone. W sysinstall ustawione tak:

Najpierw moje IP z normalna koncowka, pozniej IP z koncowka 100 i netmask.

W serwerimfo próbowałem i z końcówką 100 odpalić i z normalną to z końcówką 100 wyskakiwał błąd łączenia a z normalną to co wyżej pisałem :)

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Serwer włącza się mysql działa itp lecz --> mam błąd połaczenia a gdy wpisze złe to wyskakuje ,ze nazwa lub hasło nieprawidłowe.

Plik root prawdopodobnie jest uszkodzony , jak chcialem go pakować , wyskakiwał błąd że czegoś brakuje , mowileś o pongu że działa normalnie na twoim cliencie po czym pobrałem patrze a tam 1 pong inny 2 inny, ale według cb nic nie trzeba zmieniac .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...