Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal - reup

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer włącza się mysql działa itp lecz --> mam błąd połaczenia a gdy wpisze złe to wyskakuje ,ze nazwa lub hasło nieprawidłowe.

Plik root prawdopodobnie jest uszkodzony , jak chcialem go pakować , wyskakiwał błąd że czegoś brakuje , mowileś o pongu że działa normalnie na twoim cliencie po czym pobrałem patrze a tam 1 pong inny 2 inny, ale według cb nic nie trzeba zmieniac .

Bo nic nie trzeba. Jeśli jest dobrze game podmienione na serwie i dobrze skonfigurowane to pong powinien ci się zgadzać. Ja go nie edytowałem i działało wiec dziwne.

Jeśli pong by się nie zgadzał to nie miał być błędu połączenia tylko ciągle pisało by zostaniesz połączony z serwerem.

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rykox nie te czasy.

pliki spoko pod 4fun

Wiem wiem kolego.

Ja tylko dałem reup bo kilka osób mnie prosiło.

Sam teraz gdy je pobrałem widzę ile mają dziur i błędów, chociaż gdyby przy nich przysiadł i się pobawił to idzie z nich coś fajnego zrobić/wyciągnąć.

di-HLXD.jpg

Opublikowano (edytowane)

Chcę się wziąć za te pliczki, ale przed wczoraj miałem problem z virtual boxem po załadowaniu maszyny sypał komunikatami. Zobaczę dzisiaj i dam znać. Powiedzcie tylko jaka maszynę tworzyć standardowa? Standardowo BSD?

Ps. No i mam problem, postępowałem według poradnika i podmianiałem pliki msql na bazie od niesmialego. Wszystko było ok ale konsola nie chce odpalić pokazując taki komunikat, niestety ani połaczyć z ftp ani msql się teraz nie mogę. Kurcze najgorsze że nie zrobiłem kopi pliku bazy a miał tam mój syn konta swoje i kolegów z klasy. Da sie to uratować? Czy baza Out?

post-710245-0-04712300-1424422651_thumb.png

Edytowane przez Bazaltar
Opublikowano

@Bazaltar wpisz ostatnią linijke błędu na google, napewno znajdziesz rozwiązanie ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLajk™ dziekuję już sprawdzam mam jeszcze jedną prośbę bo postawiłem wszystko na nowych plikach bazowych ręcznie podmieniając mysql i wszystko fajnie płynnie śmiga lecz brakuje mi kilku rzeczy mianowicie jak zwiększyć staty aby max byl 125 nie 95 i trochę szybko exp wbija ale to spróbuję opanować według poradnika, niestety jak zwykle mam coś innego ale zrobię tym razem kopię. Co do stat to nie umiem znależć rozwiązania bo wciąż znajduję tylko jak podnieść indywidualnie dla postaci.

Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.pngLajk™ dziekuje, niestety po zmnianie difu na game 2089 jest taki prblem ze staty niby idzie przydzielić do 125 te co mamy lecz następnych juz nie otrzymujemy,Lvl idzie w góre staty nie sa przyznawane. szkoda bo naprawde paczka super ale raz ze za niskie staty a dwa za szybko leci lvl bo 2h i 80 lvl to zdecydowanie na szybko. Pozdrawiam

Ps.1 : I znów pojawił się problem którego nie potrafię rozwiązać. Pobrałem całą bazę udało mi się ją w vb odpalić ale mam problem z klientem którego też z tąd pobrałem, gdy serwer jest odpalony klient go nie widzi gdy wchodze w plik bin tylko jeden pong jest właściwy a gdy zmnienię drugi i zapisze po odpaleniu klienta mam taki oto komunikat, proszę o pomoc.

Edytowane przez Bazaltar
Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego jak chcę sie zalogować to wywala mnie do wyboru CH ? Prosiłbym o szybko pomoc !! ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Polecam Pliki Na Se­rwer dla kolegów.

Sa Wykorzystane Nawet Na NightCore.

Edytowane przez DetronixCraft

Like it +

Opublikowano

Witam, mam problem z połączeniem się z serwerem, kiedy wpisuje niepoprawne dane login i hasło piszę że jest nieprawidłowe a jak piszę poprawne to jest błąd połączenia z serwerem. Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z połączeniem się z serwerem, kiedy wpisuje niepoprawne dane login i hasło piszę że jest nieprawidłowe a jak piszę poprawne to jest błąd połączenia z serwerem. Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?

Witam, mam ten sam problem wszystko dobrze skonfigurowane, ale nadal jest błąd podczas łączenia z serwerem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam problem, ponieważ wszystko śmiga świetnie ale coś nie tak chyba z launcherem albo coś.

Ponieważ gdy próbuję się, zalogować pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" pomoże ktoś?.

Byłbym wdzięczny wszystko mam zrobione porty odblokowane/hamchi włączone maszyna serwera też jest co jest?

Jak to naprawić?. Bo próbujemy z kolegą założyć serwer na razie faza beta na hamachi a potem będziemy za niego płacić i będzie 

non hamachi kto pomoże?. :(  <_<

Pokaż syserr klienta i ch1

Ty się pewnie znasz mam pytanie. Bo wszystko pięknie śmiga tylko jak się loguje na launcherze piszę "Zostaniesz połaczony z serwerem" I tak może cały dzień być nw co jest przez administratora otwieram itp hamachi działa porty odblokowane co może być?

Edytowane przez Closeq
Opublikowano

Fajne pliki, masa broni i zbroi, można nieźle powyciągać, w sumie gdybyś ktoś nad tymi plikami usiadł to fajny serwerek by był. ;)

Ej a znasz się na serwerach? Bo bym miał pytanie gdybyś pomógł bym ci był bardzo wdzięczny odpisz jak jesteś on

@Bazaltar

To jest ukryta treść, proszę

Ej wiem że każdemu to piszę ale nw kto jest online znasz się na serwerach? Pomógłbyś? Odpisz pls

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...