Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal - reup

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko, mam postawiony serwer hamachi na twoich plikach i mam problem bo na CH1 inni gracze nie mogą wejść na mapki 100+lvl a na CH2 mogą whodzić tylko że się nie widzą. Czy musze na nowo wgrywać pliki czy po prostu tak jest?

Opublikowano

Siemanko, mam postawiony serwer hamachi na twoich plikach i mam problem bo na CH1 inni gracze nie mogą wejść na mapki 100+lvl a na CH2 mogą whodzić tylko że się nie widzą. Czy musze na nowo wgrywać pliki czy po prostu tak jest?

Ja takiego problemu nie miałem więc nie wiem co ci się wgrało nie tak. wyczyść pliki syser i syslog i pozbądź się wszystkich błędów które pluje. Wiem że tam mnóstwo błędów było z mapą na 220lvl.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Proszę o skany wszystkich plików, czas 2h.­

Nadużywasz swojej rangi, jeśli daje się czas na wstawienie skanu 2h, to nie usuwa się tych linków przed upływem tych 2 godzin.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Fajne pliki, masa broni i zbroi, można nieźle powyciągać, w sumie gdybyś ktoś nad tymi plikami usiadł to fajny serwerek by był. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

szkoda że nie ma gotowej maszyny jak wtedy

Będzie wam potrzebna to mogę wrzucić maszynę od takiego nieśmiałego z wgranym gotowcem tak jak było.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Również przyłączam się do prośby. Uwielbiam twoje pliki, ale nie lubię wgrywać plików mysql. Było by okej ;) 

Jimlok boss

Opublikowano

Również przyłączam się do prośby. Uwielbiam twoje pliki, ale nie lubię wgrywać plików mysql. Było by okej ;)

Jak ktoś ma gotową maszynę proszę o wrzucenie dam plusika

Ok dziś wam maszynkę zrobię i pewnie najpóźniej jutro wrzucę.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

A co to za problem wziąć gotową maszynę od taki nie smiały albo terenza i po prostu wgrać przez ftp mysql i pliki ? :O

Pliki  fajne.

Polecam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Rykox będzie może wersja v3?

Czy zaś dla MPCforum zrobię pliki?

Hmm trochę doświadczenia nabrałem, może i bym zrobił pliki całkiem fajne i bez bugów, tylko to wymaga czasu a gdy udostępniam to na forum to jedyne wynagrodzenie dla mnie za poświęcony czas to lajki i ogromny spam na gg.

Niech wstawi tylko gotową maszyne i będzie super dzięki za dobrą robote rykox

Proszę na życzenie dodana maszynka od niesmiałego z wgranym gotowcem.

Gotowa Maszyna:

To jest ukryta treść, proszę

Skan Gotowej Maszyny:

To jest ukryta treść, proszę

Hasło do FreeBSD:

Login: root

Hasło: ryko1996

MySql:

Login: rykox

Hasło: ryko1996

di-HLXD.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...