Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

16433039565657630053.jpg

Pierwsza gierka lose na początku do 15 min wygrywaliśmy do póki akali sobie nie poszla afk na 5 min zaczeli gonić i to ostro więc taki rezultat tej gry :)

Jakies rady ?

Opublikowano

748161419794303884834.jpgKolejna zje*bana gra mam dosyć. Nie dość, że ashe troll picka walneła to jeszcze nafeedowali yi gdzie sie do niego podejść nie dało. Tyle dedów tylko dlatego, że jak pisze, że pierwszy yi wbijamy w niego to 3 się cofa a on sobie po kolei wybija ;) W 10-15 min miał 14/1 potem jakoś go dedliśmy 3 razy :)Ma ktoś ochote na jakieś duo? :)

// http://www.mpcforum.pl/topic/1049676-szukasz-os%C3%B3b-do-gry-zajrzyj/

Renissance

Opublikowano

Polecam Ci nie reagować na chat.

W tak małej dywizji jak twoja znajduje się dużo potencjalnych trolli którzy się żywią tym jak ich flameujecie.

A sami potem macie przez to problemy.

Polecam pickować postacie mobilne takie jak Twisted fate.

Jest to świetna postać do gry solo.

logo.png

Opublikowano

Na Shaco pierwszy item robisz w jungli ten czerwony, a nie fioletowy, a potem szybki rash statik shiva i ie

Opublikowano

Gry dobre ale możesz oglądać Shaclone na twitchu i podłapać jakieś taktyki/ lepszy build 

Jakby coś to można dać report za "gg easy lub samo easy" 

#JebacSygnatury

Opublikowano

70191223473713332693.jpg

Panth tak pięknie feednoł fiore ze w 15 min bałem sie do niej podejść :)

80094192632031725514.jpg

Tutaj już duo na same silvery o wiele lepiej sie grało :) 

68952661645476704778.jpg

Tutaj znowu brązowy team :) mówiłem w lobby, że zed to zły pick na katarine a się upierał no i wyszło chciałem mu najbardziej gankować żeby tak mega tego nie spie*dolił bo od samego początku wiedziałem, że bedzie kolorowo ale inne linie też zawiodły więc taki rezultat, jestem bliżej b3 niz wyjścia z tego no ale trudno najwyżej zrobie smurfa ;) 

Opublikowano

315301419915151884834.jpg

Panth tak pięknie feednoł fiore ze w 15 min bałem sie do niej podejść :)

797291419915237884834.jpg

Tutaj już duo na same silvery o wiele lepiej sie grało :)

816561419915436884834.jpg

Tutaj znowu brązowy team :) mówiłem w lobby, że zed to zły pick na katarine a się upierał no i wyszło chciałem mu najbardziej gankować żeby tak mega tego nie spie*dolił bo od samego początku wiedziałem, że bedzie kolorowo ale inne linie też zawiodły więc taki rezultat, jestem bliżej b3 niz wyjścia z tego no ale trudno najwyżej zrobie smurfa ;)

bronzowego smurfa XDDDDDD sam grasz jak gówno a wyzywasz teammejtów 

Opublikowano

Brazowy to on nie będzie bo z unrankeda do brazu do cieżko wbić, lepsze gówno niż to co mam w teamie to jest parodia ;) typek sie fochnie bo sie nie poddajemy to ma wyj*bke i nic nie robi sobie lata pod ich turrety i feeduje :)

Opublikowano

bronzowego smurfa XDDDDDD sam grasz jak gówno a wyzywasz teammejtów 

No raczej gra lepiej niż cały brąz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...