Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy-No Rebirth |Exp 5x-Drop 35%| S6E3 |Long Term| Start 7 Styczeń

Dacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakis AB na ta wersje zeby mozna bylo 2 okna odpalac i kamienie p odnosilo ? jak tak prosze o link lub podeslanie         tscc@o2.pl

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest jakis AB na ta wersje zeby mozna bylo 2 okna odpalac i kamienie p odnosilo ? jak tak prosze o link lub podeslanie         tscc@o2.pl

O ile wiem to można normalnie sobie włączyć 2 okna.. 3 okna.. Ile tam chcesz..

Opublikowano

Zdarza się. Napisz na forum albo do admina to Ci odwiesi ale zazwyczaj samo się naprawia. Kolejny CS za nami i kolejna nasza wygrana :).

Opublikowano

Ano admini mieli mały zonk i zrobili restart serwera ale zegar przywrócili normalnie - nie od początku. W momencie CS było 1600 online... z czego większość na mapie CS :D. Nawet filmik jest :).

https://www.youtube.com/watch?v=gng0R_ER130

Graty, graty :D aż się miło ogląda ^^ Jakby ktoś miał konto z jakimś 200+ lvl'em, którego nie używa to z chęcią przyjmę :P Nie chce mi się jakoś od początku zaczynać :D 

iHacks  <3

Opublikowano

Graty, graty :D aż się miło ogląda ^^ Jakby ktoś miał konto z jakimś 200+ lvl'em, którego nie używa to z chęcią przyjmę :P Nie chce mi się jakoś od początku zaczynać :D

I tak by coś osiągnąć na NoMercy to musisz grać minimum 2 miesiące.

Jeżeli chcesz to po 15 mogę Ciebie buffoać moim EE(Więc 80 lvl osiągniesz szybko ^^) później to już z górki.

Opublikowano

Do 200 jest jakiś boost do expa.. Jedna noc i wbijesz z 60 lvl spokojnie ;p xD. No może przesadzam ale na nocki lvl idzie. Wiadomo po 300.. to jak wbijesz ze 3 przez noc a po 350 pewnie z 1 ale i tak idzie :). Na BC trzeba śmigać też bo tam lepszy exp.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...