Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy-No Rebirth |Exp 5x-Drop 35%| S6E3 |Long Term| Start 7 Styczeń

Dacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie gram nagle dostaje laga = dc, potem przy wchodzeniu w launcher nie podswietla sie wogole game start, nie mozna wejsc do gry... ktos mial taki problem?

Wszyscy mają ten problem czy ktoś z Polski gra normalnie ?

Liczba ONLINE się zmniejsza czyli wniosek z tego taki, że kto wyszedł to ma lipe a reszta normalnie expi...

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jestem z Polski i zawsze gram normalnie   ^_^

Jak od wczoraj z gry nie wyszłaś to tak :) Wyjdź i wejdź jeszcze raz ^^

Opublikowano

Lagów nie ma - ale teraz problem z luncherem ;) ale tak jak wszyscy mowia admini znaja sie na tym co robia, to pewnie zaraz to ogarna ;]

Opublikowano

Kurde, jak ustawić klasyczne oddalenie kamery, a nie takie jak w Loren?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Fajnie dużo online . Tylko mnie ciekawi czy goldy są takie słabe ze jakiś ruski rzucał kilka boków plus3

Opublikowano

Ale widziałem graczy z exe już więc interes się kręci heh. Tylko o pt będzie ciężko od biedy do 100 lvla trzeba solo bo devias pusto już :D.

Opublikowano

Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak mam ustawić tego wbudowanego bota na EE, ponieważ kiedy mam kliknięte party buff, ustawione 2 skille i heal ,to kiedy kliknę play zmienia mi skill na dmg i buffa tylko mojego DK tym dmg. Elfa i innych w party wcale. Wyjaśni ktoś? 

Opublikowano

Trzeci sub-serwer dodany, Polacy stanowią znaczą siłę na serwerze, warto polecić i zaprosić do wspólnej gry! 1084 online, a dziś padł rekord 1100 ^_^

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...