Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy-No Rebirth |Exp 5x-Drop 35%| S6E3 |Long Term| Start 7 Styczeń

Dacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem chwilkę na testach, co mogę powiedzieć? Kto grał na plikach IGCN to nic nowego tutaj nie znajdzie, klasyk, GMO 400lv 200mlv, ogromny hard, niski drop jeweli, nie wiem czy CC będzie działało z 1 graczem i co jaki czas, jeśli co 4h to trochę kitowo. Z pewnością kamyki będą wartościowe. Spoty globalowe, powiększone, ale również sporo dodanych własnoręcznie.
Jeśli tak jak ktoś pisał wyżej, mają zostać dodane resety po kilku miesiącach to dla mnie serwer c**jówka, nolife promowany jak nic, afk nie postawisz bo pk allowed no i tyle w temacie. Co innego jak by był long term, ale to z kolei któraś tam edycja, osobiście preferuje stabilne serwery, gdzie mogę wrócić do swojej postaci kiedy tylko mam ochotę. Jeszcze się zastanawiam czy warto zaczynać przygodę z tym serwerem. Wg. minusem jest sezon, który nie oferuje żadnych nowości, a sezonu 6 mam już po dziurki w nosie.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Wie ktos czy bedzie mozliwosc resetu stat i rozdania ich ponownie?

edit. mam problem ze skopiowaniem maina.exe z win rara nie wiem nie chce sie skopiowac i tyle, nic nie dziala, moze ktos zapodac samego maina?

Opublikowano

wiecie czy istnieje na tym sezonie jakis autopikap na kamieni bo jak tak to lipa bo jednego nie mam  tylko elite a chcialbym na 2 okna lub 3 pograc i autobuf miec ;d

Opublikowano

wiecie czy istnieje na tym sezonie jakis autopikap na kamieni bo jak tak to lipa bo jednego nie mam  tylko elite a chcialbym na 2 okna lub 3 pograc i autobuf miec ;d

Jest a nazywa się MuHelper

gif.gif

Opublikowano

Spoty beda zaznaczone pod TAB jak na kazdej edycji :)
Beda mapy takie jak Atlans No pvp I Aida ma tez być no pvp wiec tam mozna afk zostawic sobie.
Ja na 10 expa gralem okolo roku zostało nas garstka chyba z 6 a bylo nas jakies 100 osob na poczatku x po 2-3 konta :) to troche nas było.

Skladam konkretne party jak by co udezac na gg lub pw.
Ja Gram SM
Wiec jak by co BK, EE, by sie przydal.
TS moge tez udostepnic dla was No problemo.
H w D wszystkim Ciapakom.

Dodam jeszcze V- Vende = Sprzedam  C- Compro- Kupie. Estas - jesteś. tak jak by ktos nie wiedzial.

Opublikowano

To ja się pisze. Bede w domu koło 20. Moge zagrać i bk i ee. Mnie to obojetnie.

Tak z ciekawosci, to ile trwala poprzednia edycja?

Opublikowano

wszystkie edycje trafaja tyle ile graczy jest na serverze. 10 expa jest do dzisiaj.
5 expa mysle ponad rok albo do 2 lat to wszystko zalezy ile bedzie graczy i czy beda miali kase na utrzymanie. Czyli zalezy wszystko od graczy :)

Vote Bedzie ale dopiero za miesiac. (info od Vedera)

Opublikowano

ja zagram dk , chetnie pisze sie na party i polska gildie ;)

ponad 800 zalozonych kont

Kazdy gracz na poczatku otrzyma "za darmo" ( 10 w coins ktore mamy na starcie ) demona na 3 dni ;)

Opublikowano

Start o 23:00 to dla mnie trochę za późno. Jutro wrócę z pracy trochę popykam. Mam nadzieję, że wbije przez weekend taki lvl, żeby afka postawić. :D btw. ściągnąłem ze strony instalkę i wyświetla mi się tylko "gold vip server" czy jakoś tak no i nie mogę się zalogować. To te beta testy czy o co chodzi? Mu700 ?

OK jest Full client mu no mercy x5, zasysam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...