Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy-No Rebirth |Exp 5x-Drop 35%| S6E3 |Long Term| Start 7 Styczeń

Dacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie Mu Maniaków , polecam każdemu  ten server , bardzo dobry klimat, duzo online 1200 + , cięzko znaleść spota do expa :) ale o to chodzi o rywalizacje ;) Polecam każdemu server ,żadnych lagów i bardoz fajnie się gra ;)

pomoge na paczątku jak coś to server 2 nick Edson / ENERGOL

Pozdrawiam

Opublikowano

1200 online z czego 10 aktywnych reszta AFK ale klimat .... mu hellper win  z czego wiekszosc gra na 3 kontach z mu helperem i sami sie expia w pt a zeby dostac pt prawie nierealne chyba ze masz fart i ktos nie jest afk ^^

Opublikowano

Chyba nie wiecie co mówicie, tu nie grają sami Polacy, którzy lubią/muszą afkować, większość to latynosi, kochają grę activ, przykładem może być lurowanie mobków w aida2 na mapie non-pvp, o 4 w nocy ich czasu ...

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

o party bardzo łatwo : ) wiekszość graczy online :) i nie trzeba walczyć o każdy lvl mamy tu 400 lvl , top to 330 lvl  mozna spokojnie sobie epxic i nie martwic się ,że ktoś odskcozy nie wiadomo ile lvl :) ja mam 190 lvl i mam zawsze wolne sltoy w pt NICK LATOS server 3

Opublikowano

1200 online z czego 10 aktywnych reszta AFK ale klimat .... mu hellper win  z czego wiekszosc gra na 3 kontach z mu helperem i sami sie expia w pt a zeby dostac pt prawie nierealne chyba ze masz fart i ktos nie jest afk ^^

Idź panie weź bo żal czytać. Dużo aktywnych graczy jest. Ciężko o spota, łatwo o pt. A AFK pt - wiadomo chcesz grać active to grasz ale na tym expie lvl leci przyjemnie wolno :).

1333 online heh.

Opublikowano

zapraszam wszystkich warto grać , 200 lvl w 2 dni robi się  apotem z górki :) zachęcam nowych poniewaz jest wiele malych lvl od 20-80 wiec o aprty latwo w davias,elbelmad i losttower ciagle szukaja lduzi do party

Opublikowano

zawsze mozesz sam expic a jak spot zajety to go przejąc

Samemu średnio się opłaca. Lepiej jak już to z EE ale i tak dużo ludzi szuka kogoś do pt na kilka h.

Opublikowano

Tutaj grają ludzie z całego świata , najwięcej z amreyki południowej ( Argentyna,Chile,Brazylia,Paragwajitp) ale jest wielu Polaków 30% servera z tego co widać po rejestracjach konto. Jest dużo ludzi któzy potrzebują charów do aprty bo o każdej godzinie ludzie grają , w Brazyli na ta chwile jest 9 Rano w Argentynie,Peru 7 rano a w nocy na odwrót polacy spią a amerkyanie i brazole grają bo maja 6 godzin do tyłu , więć o arpty zawsze łatwo :) Zapraszam wszystkich na server :)( Naprawdę miło i faajnie się gra

Opublikowano

Jest jakaś polska guild ? na którym subie najwięcej polaków ? jak balans postaci ? da rade pograć MG w pvp ? 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Z subami różnie.. Raczej na każdym się trafi na kogoś a balans - trudno powiedzieć na razie PVP jest na takim delikatnym poziomie bo każdy expi ;p. Ale jak widziałem MG na hunt to daje rade.

Opublikowano

Polecam serwer, ekonomia się rozkręca powoli, pojawiają się lepsze itemy etc. Naprawdę serwer godny polecenia, mówi to wieloletni gracz z Globala, tego brakuje na GMO, a daje to właśnie no mercy ;-)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Jest kilka polskich gildii 4 może 5

W żadnej nie jestem, ale zauważyłem że jest tak jak zwykle, walki i rywalizacja pomiędzy sobą, przyjdzie CS, w cipe dostanie każda z osobna, bo wszyscy mają wysokie EGO wiec ally nie chcą mieć jednego, wielkiego, mocnego.

Opublikowano

ja bym zrobił tak ,że wszystkie gildie polskie połączło się w jedno ally , zeby każdego polaka brać do siebie ,zeby stworzyc polska guild i po prostu wygrać tego serva :) a nie każdy osobno Aqua, Avengers, Goldteam, itp , szkoda,ze nie ma tutaj GM tych guild bysmy pogadlai i polaczyli sily

Opublikowano

Cóż jak ujął to Imperator - dziś jest ally, jutro go może nie być. Każdy ma swoje kosie w nosie i tyle. Każdy jest "paNem" swojej gildii i może robić co chce :).

Opublikowano

Ty no przed chwila mi działała stronka to pokozaywało 900 osob online. Ale to może a liczba zostaa zapamiętana podczas offa serva, jak to zawsze sie zdarza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...