Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy-No Rebirth |Exp 5x-Drop 35%| S6E3 |Long Term| Start 7 Styczeń

Dacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz i ja tak mam widze liczbe graczy , zmieniajaca sie co chwile. a mimo to nie moge wejsc na serwer...

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Liczba online nie spada poniżej 1200, warto zawitać i zostać na długie lata :D

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Serwer polecam, działa już 21 dni o ile dobrze policzyłem :D Rynek dynamicznie się rozwija. Kto hunci gd+L hurri+L itp. nie mówiąc już o vulanosie to zarabia krocie :D Itemki exe jakieś dropią, ludzie z topki 350lvl +/- sety jakieś mają exe mieszane dd / dr luck itp., ale kto mądry ten zbiera kamienie zamiast płacić po 5b za armor GD :D ale mniejsza, grywalność serwera znakomita. 1200-1600 graczy online, najwięcej w nocy ponieważ w tedy grają te wszystkie esta loco hablaso espaniole, Polaków nie mało, ale na pewno nie większość. Otworzyli nawet 3 sub, bo 2 były za mało. Spoty pozajmowane, trzeba nieraz dobrze poszukać, ale są.. jest ich dużo. :) generalnie bomba! :)

Opublikowano

Również polecam serwer. Choć posiadam dopiero 100ee i 130DW to gra się świetnie. Mili ludzie, zawsze można znaleźć party, nie trzeba wydawać pieniędzy by coś osiągnąć i administracja na wysokim poziomie. Jeżeli ktokolwiek potrzebowałby pomocy na start w formie Zen bądź jakiegoś skilla typy TS/ES można pisać śmiało.

DW - TheAllien
EE - MiaYin

PS gra duża ilość Polaków.

Opublikowano

Czy istnieje gdzieś w czeluściach internetu tabelka itp. rozpiska jakie ancki dropią w któym cc? Np. CC 1 - gaia / apollo cc2 - ceto itp ?

Nie. Ance zawsze dropią losowo.

Również polecam serwer. Choć posiadam dopiero 100ee i 130DW to gra się świetnie. Mili ludzie, zawsze można znaleźć party, nie trzeba wydawać pieniędzy by coś osiągnąć i administracja na wysokim poziomie. Jeżeli ktokolwiek potrzebowałby pomocy na start w formie Zen bądź jakiegoś skilla typy TS/ES można pisać śmiało.

DW - TheAllien

EE - MiaYin

PS gra duża ilość Polaków.

Warto dodać, ostatnio doczytałem, że podobno do 200 lvla jest jakiś boost do expa (informacja z forum)

Opublikowano

Około 400. Jeśli się zastanawiasz czy zacząć grać to śmiało. Dużo osób wciąż dochodzi. Zero lagow i wiele online.

Opublikowano

Ja gram na tym na którym więcej miejsca. 2 i 3 chyba najwięcej polaków. Co do lagow był problem w serverowni. Lagi mają być stopniowo coraz mniejsze. Tragedii nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...