Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliśmy kostiumy na święta i drop skarpetek. Wkradł się jeden błąd z bryłkami proszę nie kupujcie bryłek z queestu jak kupicie to nie używajcie ich pracujemy cały czas nad serwerem przepraszamy za utrudnienia :/

NPC Z IS I PO NIE DZIAŁA NA CHWILĘ BO ZAPYCHAJĄ LOGI I STRONA PRZEZ TO BYŁA OFF CZEKAMY AŻ POPRAWIĄ TO I BĘDZIE DALEJ DZIAŁAĆ 

Opublikowano

Nie polecam tu grać. Administracja nieogarnięta, bugi cofki itp !

Yhmy coffki? Nikomu nic nie cofło (chyba) bugi? Jak widzisz poprawiamy jak tylko możemy, i staramy sie ogarnąć. Oczywiście nie musisz grać u Nas lecz myślę że warto i tak dać szansę bo nie ma żadnych dużych bugów które nie umożliwiają gry, a i tak cały czas pracujemy 

NPC Z IS I PO NIE DZIAŁA NA CHWILĘ BO ZAPYCHAJĄ LOGI I STRONA PRZEZ TO BYŁA OFF CZEKAMY AŻ POPRAWIĄ TO I BĘDZIE DALEJ DZIAŁAĆ 

Opublikowano

Yhmy coffki? Nikomu nic nie cofło (chyba) bugi? Jak widzisz poprawiamy jak tylko możemy, i staramy sie ogarnąć. Oczywiście nie musisz grać u Nas lecz myślę że warto i tak dać szansę bo nie ma żadnych dużych bugów które nie umożliwiają gry, a i tak cały czas pracujemy 

aha spoko to jak wyjaśnisz mi to że sobie expie wywala mi klienta i ze 109 lv mam 21?

Opublikowano

aha spoko to jak wyjaśnisz mi to że sobie expie wywala mi klienta i ze 109 lv mam 21?

Nie wiem jak możesz odezwij się na forum serwera do mnie na pw, podaj nick postaci wyjaśnimy to. Nie trzeba od razu hejtować :)

Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

1. Do kiedy drop skarpetek ?

2. Co Wy na to zeby zmniejszyc drop kostiumow tak jak bylo na poczatku w zalozeniu ze jest np 15% ze dorpnie kostium z metka bo tego naprawde jest za duzo i psuje cala rozgrywke.

3. Zwiekszenie ilosci ulepow zdobywanych na smoku :D

Nevestia co o tym sadzisz ?

Pozdrawiam RevolTeR

Opublikowano

1. Do kiedy drop skarpetek ?

2. Co Wy na to zeby zmniejszyc drop kostiumow tak jak bylo na poczatku w zalozeniu ze jest np 15% ze dorpnie kostium z metka bo tego naprawde jest za duzo i psuje cala rozgrywke.

3. Zwiekszenie ilosci ulepow zdobywanych na smoku :D

Nevestia co o tym sadzisz ?

Pozdrawiam RevolTeR

Drop skarpetek do soboty/niedzieli 

drop kostiumów został zmniejszony o 2%

co do smoka zobaczymy :) pewnie tak.

ZAPRASZAM!

Opublikowano

Na serwer zostały wprowadzone kostiumy świąteczne dojdą do tego jeszcze fryzury pracujemy cały czas nad serwerem naprawiamy i planujemy event na święta, drop skarpetek został dodany dropią z all mobów :). Zapraszamy do gry!!

Polecam i zapraszam na serwa duzo ludzi a i ile teraz% wynosi na drop kostiumow ? dalej beda lecialy jak poparzone ? xD

% na drop kostiumów wynosi 2% 

ZAPRASZAMY NA TS3 ADRES NA STRONIE

Opublikowano

Ile Graczy Online w Godzinach Szczytu

Dochodzi do 450+ na tą chwile jest 390

Kiedy będzie on ch1?

Ale serwer jest online każdy channel działa normalnie.

Witam.
O godzinie 20:45 nastąpi przerwa techniczna na serwerze która poprawi:
- Sklep z PO/SM
- Bryły złota
- Usuwanie postaci
- Skrócony czas biologa
Opublikowano

Mi nie działa własny teleport, robi się pół czarny ekran, jak przy czytaniu questa i nic nie mogę zrobić. Musze wyłączać clienta przez menedżera zadań. O co chodzi? :P

Opublikowano

Mi nie działa własny teleport, robi się pół czarny ekran, jak przy czytaniu questa i nic nie mogę zrobić. Musze wyłączać clienta przez menedżera zadań. O co chodzi? :P

Używasz naszego klienta?? Pobrałeś łatki z patchera??

ZOSTAŁO POPRAWIONE SKLEPY ZA PO I SM, USUWANIE POSTACI, BRYŁKI SKRÓCONY CZAS NA BIOLOGA, DO ŚWIĄT PLANUJEMY MAŁA AKTUALIZACJĘ NA SERWER I RUSZAMY Z REKLAMĄ. ZAPRASZAMY DO GRY WEJDŹ A NIE POŻAŁUJESZ !!

Pozdrawiamy!

Opublikowano

@Nevestia Tak. Nawet teraz zupdatowalem patchera i dalej to samo. 

@Edit Wzgórze orków mi też nie działa, czy ogólnie nie działa ? xD

Dziwne ale masz blad laczenia z serwerem czy po prostu masz ... Przy channelu bo jezeli masz ... To serwer działa to efekty zabezpieczeń ze te kropki sa. A powinno działać bo ja tez mam to samo co jest w patcherze, wzgórze powinno działać no działało. Pracuje caly czas nad serwerem i juz jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ;), zapraszam gorąco na serwer !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...