Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wszystko powinno dobrze działać, niestety do tego by strona wstała wymagany był restart całej maszyny z serwerem gry.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server znów off i do tego przez te cofki zabrało mi bojowego 2 truty i stal

No popatrz.

Ja nie miałem ani razu cofki, offke miałem tylko jedną o której pisze wyżej kombajnik :P

Serwer bardzo fajny, jest lekka górka od 85 do 90 ale potem już dobrze leci :D

Polecam i zapraszam xD

Opublikowano

WAŻNA INFORMACJA DLA TYCH CO MIELI ZBUGOWANE POSTACIE - ODBUGOWANIE POPRZEZ STRONĘ JUŻ DZIAŁA 100% (SPRAWDZONE)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Sorki za te offki, mamy zlokalizowany 1 blad ktory trzeba ogarnac a nie jestem w tym specem i mi troche zejdzie :) Po tym bedzie stabilnie.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer !

Już niedługo zacznie ProsPect poprawiać to co zostało zgłoszone(mało tego).

Graczy ciągle przybywa!

Serdecznie zapraszam na forum i na serwer!

--

Opublikowano

Strona nie działa zarejestrować sie nie da. ....

Widac beta testy was ominely :)... nie da sie wbic na strone.

Serwer padł?

Serwer nie padł.

Już wszystko działa.

Strona również jest już online.

Opublikowano

Polecam i zapraszam na serwer!

Mowie wam gra sie zaj3biscie! A Administracja tez niczego sobie - ogarnieci i pomocni :)

Tak wiec zapraszam liczba graczy tez jest duza tak wiec gra sie SUPER :D

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Witam. Miałem problemy z internetem i nie było mnie, już jestem i działam pełną para na serwerze nie ma jakiś poważnych błędów do jutra powinno all działać poprawnie.

Graczy jest 350+ cały czas przybywa warto dać szansę i spróbować. 

Zapraszamy na serwer!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...