Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na serwerze sa rosy, blogoslawienstwa, krytyki itd ? bo u handlarzy nie widze ;x

jak jest z sura BM ? bo nie widze setow aby sie robilo z szpona ?

ts nie dziala ;x

Jest taki handlarz obok handlarki, dla bm'a robimy z egzo, szpon został usunięty. Administrator coś pisał wcześniej związanego z tsem, zobacz.

­azYIWDl.png

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie "PD Z ISU"? Bo jakoś go nie widzę a przydałby się ;)

EDIT: Nvm, znalazłem.

Widzimy się na starcie ;)

Będzie,

Bronie 75/65 itd all eq red las metki i v2 szpony

Zawitam zobaczymy co zostalo poprawione :)

Server fajnie sie zapowiada :) tylko pytanie, luczniki podchodza pod konia?

Luczniki podchodzą

czy na serwerze sa rosy, blogoslawienstwa, krytyki itd ? bo u handlarzy nie widze ;x

jak jest z sura BM ? bo nie widze setow aby sie robilo z szpona ?

ts nie dziala ;x

rosy są błogosławieństwo itd jest u handlarza tylko zapomniałem dac ss :/

Zapraszamy na fp rozdawane są kody na sm :). START ZA 30min przypominam o odpaleniu patchera przed startem !

Opublikowano

ZAPRASZAMY START ZA 20 MIN PRZYPOMINAM PRZE STARCIEM O URUCHOMIENIE PATCHERA ZAPRASZAMY NA FORUM, A NA FANPAGE NIESPODZIANKA JUŻ WKRÓTCE WARTO OBSERWOWAĆ NAS xD!

ZAPRASZAMY!!!

UP

Easy

Opublikowano

aż sie rzygać chce widząć te zbroje.... To wygląda jak kamień z odnóżami czy coś w tym stylu... Nie lepiej zastąpić ich hwangami? białe hwangi, itp w miare dobrze wyglądają, te zbroje to tragedia jest

Od tego masz kostium, nie podoba się zbroja to zakładasz kostium, i nie mów że trzeba w isa walić bo można je wydropić.

­azYIWDl.png

Opublikowano

@Kubraczek napisałem że trzeba walić w is? Niektórzy ludzie to zmysły tracą na tym forum xD  Czyli mam każdemu dać kostium bo zbroje źle wyglądają?.. Sam przyznasz że są one wgl jakieś niekształtne, i wgl nie pasują do metina.

Opublikowano

@Kubraczek napisałem że trzeba walić w is? Niektórzy ludzie to zmysły tracą na tym forum xD  Czyli mam każdemu dać kostium bo zbroje źle wyglądają?.. Sam przyznasz że są one wgl jakieś niekształtne, i wgl nie pasują do metina.

Uprzedziłem tylko wypowiedź na ten temat, nie musisz patrzeć na czyjeś postacie. xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

No wiesz @Kubraczek nie róbmy z metina jakiegoś gówna gdzie broń czy zbroja jest 2x większa od postaci. Są stare bronie jeszcze za czasów chińskich privów typu obs, śmiercionośne itp . A teraz? ludzie zapierdalają na dinozaurach bóg wie co jeszcze . Troche to przykre bo zazwyczaj takie "nowościowe  serwery" padają po miesiącu albo nikt na nich nie gra. Zauważ jak 2-3 lata temu, gdy wychodził serwer na tym forum raz na kilka tygodni to stały długi czas, niektóre nawet stoją do teraz. Ludzie zakładają serwery idąc do przodu, a z tyłu im braknie.  Apeluję do założycieli aby zastanowili się nad tymi zbrojami

Jak tu jest wgl z epicką biżuterią? :)

Opublikowano

No wiesz @Kubraczek nie róbmy z metina jakiegoś gówna gdzie broń czy zbroja jest 2x większa od postaci. Są stare bronie jeszcze za czasów chińskich privów typu obs, śmiercionośne itp . A teraz? ludzie zapierdalają na dinozaurach bóg wie co jeszcze . Troche to przykre bo zazwyczaj takie "nowościowe  serwery" padają po miesiącu albo nikt na nich nie gra. Zauważ jak 2-3 lata temu, gdy wychodził serwer na tym forum raz na kilka tygodni to stały długi czas, niektóre nawet stoją do teraz. Ludzie zakładają serwery idąc do przodu, a z tyłu im braknie.  Apeluję do założycieli aby zastanowili się nad tymi zbrojami

Jak tu jest wgl z epicką biżuterią? :)

Coś w tym jest, ale oldschoolowe serwery wymarły, z tym trzeba się pogodzić.

­azYIWDl.png

Opublikowano

@Kubraczek nie wymarły, nikt ich poprostu nie stawia , ale jak jakiś postawią to ma ponad 1k graczy na luzie. kiedyś nie było też tyle nobów co ksują czy lecą na haxach , po 12 lat. 

topic: wejde i zobacze, może mi się spodoba, a że mam samego patchera to nie będe musiał pobierać,

Opublikowano

@Kubraczek nie wymarły, nikt ich poprostu nie stawia , ale jak jakiś postawią to ma ponad 1k graczy na luzie. kiedyś nie było też tyle nobów co ksują czy lecą na haxach , po 12 lat. 

topic: wejde i zobacze, może mi się spodoba, a że mam samego patchera to nie będe musiał pobierać,

Niedawno taki wystartował i więcej botów niż ludzi. :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Hmm start się opóźnia ?

Straszne, 16:01 wystartowalii, powieś się bo się spóźlini. Co za ludzie, aż żal serce uciska xD

Może ktoś rooty podesłać bo patcher ich nie pobiera :< ???

Opublikowano

Straszne, 16:01 wystartowalii, powieś się bo się spóźlini. Co za ludzie, aż żal serce uciska xD

Może ktoś rooty podesłać bo patcher ich nie pobiera :< ???

Nie wystartowali jeszcze. Zaraz ci rzuce rooty na pw

Patcher i wbijamy ;]

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nie wystartowali jeszcze. Zaraz ci rzuce rooty na pw

Patcher i wbijamy ;]

już nie trzeba, mam :)

@raxoooo robisz rwetes bo się spóźniają 6 minut? ale straszne , nie rozumiem takich ludzi ;_______;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...