Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mysleliscie o zmniejszeniu czasu respu metkow/bossow?

Mam 100 lvl a eq wciaz na 54, truciak i stalka. 

Wiem gdzie dropia ulepki, ale strasznie trudno o nie, jak tyle ludzi jest.

Na wiedzme to wgl nie oplaca sie chodzic, bo zawsze ktos juz czeka.

Metki tak samo ;/

@Edit No i czy ktoś mi odpowie gdzie się respi ten metin gory?

Pomyślimy nad zwiększeniem respu bossów na mapach :).

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O GODZINIE 15:00 ODBĘDZIE SIĘ ZUO NA SERWERZE ZAPRASZAMY !!!

O WEJŚCIU NA ZUO ZOSTANIECIE POINFORMOWANI W GRZE NA SPECJALNĄ MAPĘ ZUO ZAPRASZAMY !!!

Opublikowano

Nie ma się do czego przyczepić <3, bronie nikomu nie przeszkadzają i są dobre :)!

Pozdrawiam i zapraszam na serwer :)!!

Skoro tak uważasz - spoko, Twój serwer, Twoja decyzja.

A co do drugiej sprawy, jak brzmi odpowiedź?

Bo nie przypominam sobie z Naidem byście mieli zgodę na ich użycie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zostaną dodane pierścionki zaręczynowe? W moim mniemaniu są dość potrzebne, przynajmniej mi. 

Gram z kimś i nie chce za nim latać noga w nogę po mapach, a możliwość lognięcia byłoby dużym plusem.

Opublikowano

Zostaną dodane pierścionki zaręczynowe? W moim mniemaniu są dość potrzebne, przynajmniej mi. 

Gram z kimś i nie chce za nim latać noga w nogę po mapach, a możliwość lognięcia byłoby dużym plusem.

U domokrążcy powinny być :).

Opublikowano

No ale nie ma. Zostaną dodane?

Tak dodamy przy najbliższej aktualizacji serwera którą szykujemy już niedługo :)!

A teraz 30% expa na 5h MIŁEGO EXPIENIA I WESOŁYCH ŚWIĄT

Opublikowano

Ale po co wam pierscionki skoro mapy są zablokowane ze nikt z mniejszym lvl nie wejdzie

Chyba pisze wyraźnie żeby nie biegać za kimś po mapie. Czytaj ze zrozumieniem. 

Opublikowano

Skoro tak uważasz - spoko, Twój serwer, Twoja decyzja.

A co do drugiej sprawy, jak brzmi odpowiedź?

Bo nie przypominam sobie z Naidem byście mieli zgodę na ich użycie.

Piszesz tak jak gdyby te pety nalezaly do Naida a zostaly powyciagane z innych gier.

@Sama nazwa serwera mnie zniecheca i zarazem odstrasza wiec nie zagram.

Srij9JT.png

Opublikowano

Piszesz tak jak gdyby te pety nalezaly do Naida a zostaly powyciagane z innych gier.

@Sama nazwa serwera mnie zniecheca i zarazem odstrasza wiec nie zagram.

Wymieniony przez Ciebie powód by nie zagrać na serwerze jest super <3, przekreślić serwer z powodu nazwy xD.

ZAPRASZAM NA SERWER!!!

Opublikowano

Co jest z ch1 ? Nikomu nie działa ;/

Z tego co widzę proces trwa dalej ch1 powinno działać, ale sam mam problem z wejściem na te ch zaraz sprawdzimy :).

Opublikowano

Pare pytań : 

Opłaca sie zaczynać ?

Administracja ogarnia ?

Jest ts3?

Blokady przed wh ?

Ile osob online ? 

Moje zdanie xD

Opłaca się

Ogarniamy staramy się naprawiać/poprawiać co napotka gracz :), oraz dodajemy dużo nowych rzeczy :).

jest ts adres ts znajdziesz na stronie głównej

w godzinach szczytu dochodzi do 450+

Opublikowano

Pare pytań : 

Opłaca sie zaczynać ? Na serwie nie ma dużo ludzi ze 180 lvl, serwer ma 5 dni więc pewnie, że się opłaca.

Administracja ogarnia ? Jakichś wielkich bugów nie ma, chociaż kilka można spotkać, ale jakoś to nie utrudnia gry i da się grać.

Jest ts3? Tak

Blokady przed wh ? Niestety nie, ale kilka osób tylko widziałem, więc nie tak źle.

Ile osob online ? Z dnia na dzień coraz więcej, z 500 myślę, że jest bo ciągle ktoś na metkach siedzi. Łatwo o ulepki, ale ludzi pełno na tych bossach więc nie do końca :D

Ogólnie polecam ;)

@galerianki123 Wtf xD Chodziło mi o to, że nie ma dużo ludzi ze 180 lvl xD Już dodałem "lvl" :D

Patrz ostatnie pytanie, tam napisałem ile ludzi online xD

Opublikowano

Strona off. Serwer wywala co się dzieje? 

Jak wywala wszystko działa w jak najlepszym porządku. Strona serwer jest online cały czas bez żadnych przerw :)!

Opublikowano

Bardzo dobry serwer !!! Polecam , nowości jest w sam raz . Bronie ladne , system ulepszen dobry , eventy czesto. POLECAM

Bardzo dobry serwer !!! Polecam , nowości jest w sam raz . Bronie ladne , system ulepszen dobry , eventy czesto. POLECAM

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Czy max lvl będzie zwiększany?

Tak pracujemy nad aktualizacja i myślimy że na nowy rok już wniesiemy ją na serwer :), lvl itd będzie zwiększone także.

Dziękujemy za dobre zdanie o nas :).

Oczywiście zapraszamy na serwer :)!

Opublikowano

Tak pracujemy nad aktualizacja i myślimy że na nowy rok już wniesiemy ją na serwer :), lvl itd będzie zwiększone także.

Dziękujemy za dobre zdanie o nas :).

Oczywiście zapraszamy na serwer :)!

W ile wbije maxa ? Trudno o eq? Pety kostiumy fryzury Only is ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...