Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ile wbije maxa ? Trudno o eq? Pety kostiumy fryzury Only is ?

To co w is można zdobyć w grze.

Jak widzisz max lvl już są w topce a serwer ma kilka dni czyli easy :D

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to ja ciagle kickam ;p boli mnie glowa od wymyslania nickow

Jak wywala wszystko działa w jak najlepszym porządku. Strona serwer jest online cały czas bez żadnych przerw :)!

zastanow sie jak ochronic swoj serwer bo zbliza sie konca ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

haahahhaah dzieciaczku ból dupy masz, że komuś coś wyszło a tb nie ... kickaj sb ludzi dalej zobaczymy jak długo jeszcze będziesz taki koxu :) Tylko mózgu sb nie kicknij chociaż po tym jak się zachowujesz to chyba już to zrobiles ;) 

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

i chyba glupi jestes ?  nie umiesz serwera zrobisz ze tak robisz ? co bana dostales za wh czy co  ? wez spierdalaj najlepiej do kogos innego albo posiedz z rodzina ktorej pewnie nie posiadasz i masz zajecie , zastanow sie co robisz . 

i odpowiedz na to pytanie czemu tak od rana ludzi kickasz na tym serwerze ? 

Opublikowano

haahahhaah dzieciaczku ból dupy masz, że komuś coś wyszło a tb nie ... kickaj sb ludzi dalej zobaczymy jak długo jeszcze będziesz taki koxu :) Tylko mózgu sb nie kicknij chociaż po tym jak się zachowujesz to chyba już to zrobiles ;)

Zobaczymy ;)

i chyba glupi jestes ?  nie umiesz serwera zrobisz ze tak robisz ? co bana dostales za wh czy co  ? wez spierdalaj najlepiej do kogos innego albo posiedz z rodzina ktorej pewnie nie posiadasz i masz zajecie , zastanow sie co robisz . 

i odpowiedz na to pytanie czemu tak od rana ludzi kickasz na tym serwerze ? 

Nie mam ochoty z Tobą dyskutować, składasz nie logiczne zdania, jak można posiedzieć z rodziną której się nie ma? 

Co do kickania ludzi na serwerze, to c**j Cię to obchodzi.

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Zobaczymy ;)

Nie mam ochoty z Tobą dyskutować, składasz nie logiczne zdania, jak można posiedzieć z rodziną której się nie ma? 

Co do kickania ludzi na serwerze, to c**j Cię to obchodzi.

a ciebie co obchodzi serwer na którym nie grasz ? nie masz co robic czy co  ? nawet nie umiesz odpowiedziec na pytanie czemu to robisz 

Opublikowano

Serwer spoko, tylko exp od mapy 110 to jakaś masakra, a spot większy jest tylko 1 który jest ciągle zajęty w godzinach 3:00-5:00 też :/ Przydałoby się coś zrobić z tą mapką, do tego moby się bugują i często dmg nie wchodzi.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Teraz dopiero przeczytałem ale masz :) ss zrobiony teraz 

690771419531146225492.jpg

Zablokowaliście to wh ?

Więcej jest zazwyczaj, zrobiłeś SSa po tym jak ludzi loglo ;)

Opublikowano

Więcej jest zazwyczaj, zrobiłeś SSa po tym jak ludzi loglo ;)

graczy jest wiecej racja , jak by ten debil nie kickal ludzi z m1 , ogolnie na ch1 zwykle do 200 osob jest i pelno sklepow 

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu?

300/400 i rosnie ;) + ma byc reklama cos slyszalem :p

Opublikowano

Do dziś wieczora nawet szybciej kickhack i inne rzeczy nie będą działać wczoraj miałem sytuacje że nie mogłem być na serwerze pracować za co przepraszam :). Ale dziś biorę się do pracy i poprawimy exp itd. Tak by serwer doprowadzić do porządku. Na serwerze gra po 350/400+ graczy teraz kupujemy reklamy i działamy. Więc zapraszam na serwer!!

Edit

Macie ss m1 Jinno

8544714195904511262830.png

Opublikowano

Dziś około godziny 16/17 odbędzie się krótka przerwa techniczna w której zostanie poprawiony:

Zwiększenie ataku magicznego postacią:  Szaman, poprawiony exp na  mapie 110, Ulepszacze będą dropić  na mapach na odpowiednie EQ (np.: mapa 130lvl ulepki na rzeczy na 130), Zmniejszenie żółtej roski do 8%, Zwiększenie respu rud do misji - M1 oraz M2, Poprawienie fryzur z Item Shopu (dodanie fryzury azraela dla szamana (M), Zmniejszenie posiadania w EQ bloku ciosów (w zbroi do expa), Dodanie zwoju powrotu - zapisywanie kordów, Początkowe PO na start będzie usunięte zminiejszone, naprawione gildie, przedłużenie magazynu oraz 3 ręki.

ZAPRASZAM NA SERWER ŻYCZYMY MIŁEJ GRY!!

Opublikowano

Bedzie POMPA!

Zapraszamy na serwer oraz do odwiedzania forum!

Sledzcie dzial Ogloszenia podane sa tam informacje o najblizszych pracach na serwerze ;)

Opublikowano

Przerwa przełożona na 18:30 z powodu spraw prywatnych/rodzinnych naszego technika nie mogła odbyć się :/. Wiecie święta i te sprawy :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...