Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.eu [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DLA JEDNYCH WYSWIETLA KAMIENIE U NAUKOWCA A U DRUGICH NIE CO TO ZA BUG? PISALEM DO ADMINA TO NAWET NIE RACZY POMÓC

Nie wiem mi akurat wszystko działa przeloguj i sprawdz oczywiście naprawimy to jeżeli taki błąd jest. Pracuje już nad serwerem nie ma żadnych większych bugów jakieś niedociągnięcia all będzie all działalo zapraszamy!!!

Opublikowano

Ile osób ON? Warto zagrać?

Jak ze skillami na P?

Warto serwer super i bugow jako takich nie ma(sa ale takie drobne i sa one poprawiane przez team) Tak wiec ja serdecznie zapraszam :D
KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Strona off. ;/

EDIT: Już mi działa, przepraszam. :)

ZA CHWILĘ BĘDZIE ON. 

JEST KRÓTKA PRZERWA NA SERWERZE POPRAWIAMY DROP ITD, ORAZ RESP METINÓW BĘDZIE WIĘKSZY. ZAPRASZAMY NA SERWER !!!!

Opublikowano

Prezka wygląda zachęcająco, dużo nowości :-)

Napewno wbije na serwer. Już zasysam :)

Mam pytanie.

1.Skąd bronie 75? Czy można je przerabiać ?

2.W jakim czasie wbije maksymalny lvl ?

Bo albo jestem ślepy i nie doczytałem albo po prostu tego nie ma ;P

Serwer 10/10

P.S. W topce widzę już ktoś ma 180... Ma bardzo mały czas gry. To jest admin ? Czy po prostu ktoś na bugu leci ^^ ?

Opublikowano

Prezka wygląda zachęcająco, dużo nowości :-)

Napewno wbije na serwer. Już zasysam :)

Mam pytanie.

1.Skąd bronie 75? Czy można je przerabiać ?

2.W jakim czasie wbije maksymalny lvl ?

Bo albo jestem ślepy i nie doczytałem albo po prostu tego nie ma ;P

Serwer 10/10

P.S. W topce widzę już ktoś ma 180... Ma bardzo mały czas gry. To jest admin ? Czy po prostu ktoś na bugu leci ^^ ?

Bronie z red lasu metki i moby v2

Bronie te można przerabiać.

Max lvl okolo tygodnia a

Ten max lvl w topce to sami w szoku Bug chyba nie podejrzewamy jakies wh będziemy sprawdzać i wyjaśniać ;-)

A TYM CZASEM ZAPRASZAMY NA SERWER WARTO SPRÓBOWAĆ!!

Opublikowano

Jezeli to jest easy to powodzenia. To istny medium. :)

Nikt nie narzeka, serwer jest easy ale tak by nie osiągnąć all w jeden dzień i żegnam. Na to ze serwer jest ciężki jeszcze nie narzekali wiec jest dobrze myślę.

Zapraszamy!

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z balansem klas? Żeby nie było że bm bije po 30k bez kryta a taki archer np 25k z krytem etc :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Kto wie czemu OFF?

Byla krótka przerwa musieliśmy wyłączyć itemshop w grze byl jakiś problem i strona padała przez to serwer juz on

Gdzie mozna zdobyc złoto elfa?

Boss mapa 130

Jak wygląda sprawa z balansem klas? Żeby nie było że bm bije po 30k bez kryta a taki archer np 25k z krytem etc :)

Raczej tak nie będzie klasy są w miare wyrównane ;)

Opublikowano

Mala propozycja. 

Dodać większy drop pazurów bestii, luski , lustro z tych roznych rajdów jak leci po 1 zmienic np po te 2 bo duzo tego trzeba i pali strasznie + dodać do rajdów drop złoto elfa.  a serwer od razu odżyje. Ps planujecie coś na swieta ?

Opublikowano

Mala propozycja. 

Dodać większy drop pazurów bestii, luski , lustro z tych roznych rajdów jak leci po 1 zmienic np po te 2 bo duzo tego trzeba i pali strasznie + dodać do rajdów drop złoto elfa.  a serwer od razu odżyje. Ps planujecie coś na swieta ?

Rozpatrzymy twoją propozycję ;).

Tak dzisiaj cały dzień pracujemy nad serwerem + eventem na święta.

Pozdrawiamy i Zapraszamy do gry Team Verturi2.eu

Opublikowano

Serwer jest off.

O której ponownie będzie funkcjonować ?

Może po prostu wystarczy spatchować clienta ?

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

I to mi sie podoba! Administracja ogarnięta nie jakieś małolaty żeby zarobić i zwinąć się z interesem :) 

Złoto elfa dropi z bossa na mapie 130 a potrzebne jest na eq na 100lvl to troszkę lipa;/ 

Opublikowano

I to mi sie podoba! Administracja ogarnięta nie jakieś małolaty żeby zarobić i zwinąć się z interesem :)

Złoto elfa dropi z bossa na mapie 130 a potrzebne jest na eq na 100lvl to troszkę lipa;/ 

Pracujemy poprawiam drop dodam resp rud większy itd. ulepki beda dropic już z bossów na 100 i dungów

Ile graczy online?

300+ rośnie co nas bardzo cieszy warto naprawdę dać szansę nam :)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...