Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem polecenie od użytkownika Hisao bym wkleił te ss do prezerentacji bo on/a nie może tu pisać. Tak więc z miłą chęcią wklejąm bo na ss widać jak admini tego serwera dbają o swoich graczy/kolegów. Jestem skłonny postawić nawet tak wielki zarzut ze ten cały 1AAAA mógł miec eq z navi.

Kiop5E3.jpg

9T7xj48.jpg

ngdHbK6.jpg

Słuchaj.

Był bug z expem ale ty jesteś na tyle doświadczoną osobą jeżeli chodzi o grę że od razu mówisz spamujesz na czacie że navi że układy z administracją.

Jak widać jesteś mało doświadczonym graczem , zanim coś takiego napiszesz skontaktuj się z doświadczoną osobą jeżeli chodzi o metin2.

Skoro ktoś tam bugował lvl to powinni go: zbanować/ cofnąć lvl albo wykastrować czy co tam jeszcze mają w regulaminie, a nie cofać expa wszystkim graczom bez słowa wyjaśnienia czy rekompensaty. Szanujmy się na wzajem. 

Poziom Cofnięty

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro ktoś tam bugował lvl to powinni go: zbanować/ cofnąć lvl albo wykastrować czy co tam jeszcze mają w regulaminie, a nie cofać expa wszystkim graczom bez słowa wyjaśnienia czy rekompensaty. Szanujmy się na wzajem. 

Wiesz, mnie to wisi czy wbił 200 na bugu czy mu gm dawał expa, gram, bo gra mi się dobrze, jakoś mało mnie obchodzi jakiś koleś co wbija topke na bugach. Rzecz jasna to nie jest w porządku, powinni to dopatrzeć wcześniej nim wypuścili serwer. Tylko jaka satysfakcja jest z gry jak wbijasz maxa w pare godzin, bo jest pobugowany exp? Co on później będzie robił? BIł ludzi na mapach co próbója poexpić normalnie? oO

Ja to ujmę tak : jak Ci się ogólnie serwer podoba to graj dla siebie i nie patrz się na innych :) Ja już się do tego typu rzeczy na privach po prostu przyzwyczaiłem <_<

@Rectual

Ja tam nic nie widzę żeby GM faworyzował gościa. Sam mam 96lvl więc nie mam pojęcia jak jest z tym expem na mapach na większy lvl.

Tak jak już wspomniałem, może nie dopatrzyli tego. Mi jest smutno, że exp w grocie v2 na zinach jest marny w porównaniu z tym, co jest na zwykłych setaou. Tak wogóle to pozdrawiam z wczorajszego eventu gdzie zgarnąłem 1750SM :D  W sumie mnie też faworyzują :ninja:  Kappa.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Teraz Ty mnie posłuchaj. poziom powinniście mu cofnąć do jakiegoś 115. nie 141 dlaczego ?  a proszę bardzo dlaczego :

SS 

23770889998189899595.jpg

33371391967095812140.jpg

Układy ma bo na ss z PW widać jak go bronisz.

A w czym miałbym sie kontaktować hmm ? z bardziej doświadczoną osobą o co miałbym ją zapytac ? Bo nie rozumiem tej wypowiedzi.

Dla mnie jeżeli ktoś wykorzystuje buga to dla takiej osoby jest ban i nie wiem o czym miałbym dyskutować z osobą która jest bardziej doświadczona. 

Jedyne co pokazujesz w tym momencie to to że nadal bronisz 1AAAAA. Pozdrawiam

😅

Opublikowano

Teraz Ty mnie posłuchaj. poziom powinniście mu cofnąć do jakiegoś 115. nie 141 dlaczego ?  a proszę bardzo dlaczego :

SS 

23770889998189899595.jpg

33371391967095812140.jpg

Układy ma bo na ss z PW widać jak go bronisz.

A w czym miałbym sie kontaktować hmm ? z bardziej doświadczoną osobą o co miałbym ją zapytac ? Bo nie rozumiem tej wypowiedzi.

Dla mnie jeżeli ktoś wykorzystuje buga to dla takiej osoby jest ban i nie wiem o czym miałbym dyskutować z osobą która jest bardziej doświadczona. 

Jedyne co pokazujesz w tym momencie to to że nadal bronisz 1AAAAA. Pozdrawiam

Gracz dostał bana.

Powód był prosty wykorzystywał bugi o których nic nie mówił że są.

@Serwer Stoi stabilnie exp bug został wyeliminowany. 

Opublikowano

Wszystko wygląda ładnie pięknie ale niestety bez source to podziękuję, nastały takie czasy że bez podstawy która jest source nie wiele zdziałacie na tym rynku, a patrząc jakie jest zainteresowanie to max 300 osób online. Trochę szkoda bo pomysł ciekawy.

Zwróć uwagę na to ile jest i startuje teraz serwerów, to nie czasy gdzie stało 10 serwerów i na każdym było 1k + teraz optymalna ilość graczy to 300-500 no chyba że jest w cholerę dobra reklama to na start wbije te 1k ale po 2 tygodniach i tak zostaje max 500 ;) także nie ma co narzekać na ilość graczy, takie czasy. 

xD 

Opublikowano

Client dalej nie działa . Pobrałem nowego , dalej ten sam błąd...

Wie ktoś o co chodzi ;) ?

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Serwer działa - drop yang oraz exp został znacznie poprawiony. Bugów praktycznie nie ma  - ten wczorajszy z Expem został naprawiony, a gracz zbanowany, nie był faworyzowany ani nic w tym stylu - bugował to dostał bana jak widać ludzie normalnie expią mają po 140 lvl. 

Serwer Polecam - Administracja jest bardzo dobra, pomaga i się stara.

Opublikowano

Ci co mają 140 tez zbugowali a bana nie dostali .. ten Grejszyn wbijal 10 lvli w 15 minut to nie jest normalne.

Jeżeli zapodasz SS'y , gdzie wbija 10 lvl w 15 minut dostanie bana, tak samo jak 1AAAAA.

Opublikowano

Nie robiłem ss bo to dla mnie komedia , nie ja jestem od pilnowania. Sami macie logi to sobie sprawdźcie. 3/4 graczy tylko was wyśmiewa , że nie potraficie opanować serwera i mają racje.

@Edit

Jeszcze typ dostał na środku m1 perma za to , że powiedział " topka buguje expa" administracja na poziomi podstawówki oczywiście nie urażając dzieciaków którzy by ich pewnie zagięli. 

Opublikowano

Nie robiłem ss bo to dla mnie komedia , nie ja jestem od pilnowania. Sami macie logi to sobie sprawdźcie. 3/4 graczy tylko was wyśmiewa , że nie potraficie opanować serwera i mają racje.

@Edit

Jeszcze typ dostał na środku m1 perma za to , że powiedział " topka buguje expa" administracja na poziomi podstawówki oczywiście nie urażając dzieciaków którzy by ich pewnie zagięli. 

Nie jestem w Administracji, więc nie do mnie z tym, podstawówka skończona dawno temu. Nie każdy serwer ma Logi wszystkiego, jak to myślisz, jeżeli ktoś zbugował jeszcze lvl na metinie został ukarany, nie ma już skoku że w Topce 200 lvl a następni 120. Wszyscy normalnie expią :).

Opublikowano

Nie jestem w Administracji, więc nie do mnie z tym, podstawówka skończona dawno temu. Nie każdy serwer ma Logi wszystkiego, jak to myślisz, jeżeli ktoś zbugował jeszcze lvl na metinie został ukarany, nie ma już skoku że w Topce 200 lvl a następni 120. Wszyscy normalnie expią :).

Gówno prawda :)

Opublikowano

Gówno prawda :)

Jak mówiłem masz dowody - dajesz ss'a i GM zbanuje, nie każdy serwer ma Logi ze wszystkiego, napisałem to raz.

Sądząc po opiniach nie jestem przekonany, ale żeby swoje wątpliwości rozwikłać to wbiję pograć i się okaże.

200 graczy zawsze gra czy więcej?

Będzie więcej - reklama ma ruszyć u kilku osób.

Opublikowano

Jak mówiłem masz dowody - dajesz ss'a i GM zbanuje, nie każdy serwer ma Logi ze wszystkiego, napisałem to raz.

Od jutra serie zaczynają

ThailGT

Waffell

DiabloxMetin

Sh4ke

(Adaś aka Bambi)

----

Zapowiedzi oraz Game Play'e ukażą się u

-MałyszSquaD

-R3sp

Opublikowano

@Sh4ke Może zainteresujesz się własnym serverem ?

@top W ile wbije max lvl?

Może zainteresujesz się sobą? Mam po 24h gry 170 poziom prawie, policz sobie.

Opublikowano

Co zrobić jeśli klient się nie włacza próbowałem jako administrator etc. Dodam że proces załącza się na 1sec do menadzera a potem samoczynnie wyłaczą.

Opublikowano

A serwer jak był zbugowany tak dalej jest :) Zamiast naprawić bug to administracja banuje za to że nie potrafi poradzić sobie z serwerem :)

97246549187952927946.png

Opublikowano

Gdybyście odrobinkę zwiększyli resp i czas respu mobów w av2 byłoby fajnie :) I dodatkowo usunęli drop bizu z metków w av2.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...