Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start godzina 20.00

Bony 1-5 zostały zmienione ze względu na liczne wiadomości od graczy. Od teraz bony wchodzą 

MAXYMALNE

Clienta gry mozna pobrać z strony głównej.

Zapraszamy na ts

ts.nazwaserwera.eu

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy serwer jest nastawiony na "hajs" tego nie zmienicie.

Dla pocieszenia powiem wam że serewery które w is mają itemki do pvp itp stoją najdłużej po kilka lat.

Do Administracji propozycja zróbcie by itemkami z is można było handlować (wszystkimi)  a serwer będzie świetny

😅

Opublikowano

Czy wy już nie statowaliście raz ?

Serwer startował kiedyś, ale teraz jest inna administracja oraz bugi zostały naprawione, zwiększony max lvl itp.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer startował kiedyś, ale teraz jest inna administracja oraz bugi zostały naprawione, zwiększony max lvl itp.

A do Ciebie to chyba Święty Mikołaj na święta zawita jak wierzysz w bajki xD xD

Teraz startuje tyle serwerów, że jak będziecie mieli 300 osób na start  to będziecie mieli z czego się cieszyć :)

Co będzie w is a czego nie będzie można zdobyć na serwerze? 

Nie pisz tylko o kuponach sm, że lecą z jakiś rajdów etc bo nie chce nawet tego czytać. 

Opublikowano

Teraz startuje tyle serwerów, że jak będziecie mieli 300 osób na start  to będziecie mieli z czego się cieszyć :)

Nie pisz tylko o kuponach sm, że lecą z jakiś rajdów etc bo nie chce nawet tego czytać. 

Nie rozumiem jednego - przecież podobno ich sponsorujecie - H.81 - a teraz ciśniesz po nich, że będą mieli mało graczy lol?

wbnhtx.jpg

Wycinek z ich strony, wytłumacz mi o co chodzi. Używajcie swoich kont - osoby, które piszą, a nie wiadomo teraz czy kim ty jesteś i dlaczego po swoich jedziesz...

Ja serwer polecam będę grał, wczoraj byłem na serwerze i muszę polecić to co zobaczyłem!

Opublikowano

Nie rozumiem jednego - przecież podobno ich sponsorujecie - H.81 - a teraz ciśniesz po nich, że będą mieli mało graczy lol?

wbnhtx.jpg

Wycinek z ich strony, wytłumacz mi o co chodzi. Używajcie swoich kont - osoby, które piszą, a nie wiadomo teraz czy kim ty jesteś i dlaczego po swoich jedziesz...

Ja serwer polecam będę grał, wczoraj byłem na serwerze i muszę polecić to co zobaczyłem!

H.81 to konto  prywatne. Nie konto serwerowni ja nie mam nic wspólnego z tym serwerem o czym pisałem wcześniej :) 

Myślę, że sprawa została wyjaśniona nie będę spamował więcej w prezentacji ( nie na temat serwera ) 

Opublikowano

Jakie ohydne NPC...

Nic nie zmieniliście. Myślałem, że pochwalicie się czymś nowym, a tu te stare jak świat dungeony i mapy.

Po Aslanie spodziewałem się czegoś więcej.

Klapa.

Zmieli i to dużo, jeżeli grałeś na poprzedniej wersji, po wejściu na serwer zobaczysz duże zmiany, ja byłem i powiem że jestem mile zaskoczony, tym co zostało zmienione.

Opublikowano

A no fakt. Kiedyś wierzyłem, że na lan***sie nie będzie bugów i podkręcania licznika  8S

@1361622928-U485574.pngAslanMT2 u jakich YT'berów jest reklama? Bo jutubów jakoś ostatnio nie przeglądam, widziałem tylko, że u Adasia był film nagrany. I jak z eventem świątecznym? Będzie jakiś? Jak tak to będzie na start?

tenor.gif

Opublikowano

A no fakt. Kiedyś wierzyłem, że na lan***sie nie będzie bugów i podkręcania licznika  8S

@1361622928-U485574.pngAslanMT2 u jakich YT'berów jest reklama? Bo jutubów jakoś ostatnio nie przeglądam, widziałem tylko, że u Adasia był film nagrany. I jak z eventem świątecznym? Będzie jakiś? Jak tak to będzie na start?

DiabloxMetin

Adaś

ThailGT

Waffel

Shake

Te osoby nagrają pełną serie z serwera.

Rozmowy / zapowiedzi i prezentacje mają nagrać (rozmowy trwają z )

-Małysz

-R3spect

-Wezzy

-ZabQ (jak wróci)

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z ThailGT i z tego co mi powiedział to wynika ze nie będzie nagrywał :D nagrywa gdzie indziej :D to jaka jest prawda? ja oczywiscie na serwerze zagram ale chciałbym wiedzieć jak jest z tymi youtuberami na prawdę  : D?

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z ThailGT i z tego co mi powiedział to wynika ze nie będzie nagrywał :D nagrywa gdzie indziej :D to jaka jest prawda? ja oczywiscie na serwerze zagram ale chciałbym wiedzieć jak jest z tymi youtuberami na prawdę  : D?

Wczoraj rozmowa była prowadzona i potwierdził serie

Opublikowano

Client pobrany, czekam na start. Nie wiem czemu, ale zawsze jak startują serwery metin2 to masa hejtów w temacie. :D

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd, MSVCR100.dlll. ... Chyba jakiegos pliku brakuje!

P

OMO

CY

Weź z innego klienta MSVCR100.dll i wrzuć do tego klienta .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...