Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer długo nie postoi. :) 

Ten serwer został postawionych na plikach mojego autorstwa. Nie odpuszczę tych plików i niestety to się skończy na drodze sądowej. :)

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer został postawionych na plikach mojego autorstwa. Nie odpuszczę tych plików i niestety to się skończy na drodze sądowej. :)

Lol, szkoda, że te pliki zostały odkupione, ale ok. Idź, idź do sądu, pozwij ich o to, że ukradli Ci pliki, które są własnością YMIR'u tak właściwie :l

tenor.gif

Opublikowano

Dobry Marek z Ciebie, jak chcesz się sądzić, to będziesz musiał udowodnić przed prokuratorom, że pliki należą do Ciebie, a przedtem odkupiłeś od Ymir'u :)

Serwer wygląda spoko, naturalnie konkurencyjny, dla tych, które miały wystartować dzisiaj #beka_ xD. Ale jest easy, może być sporo graczy. Chętnie wejdę i zobacze, co zostało zmienione od pierwszej odsłony. 

Dużo tych questów jest? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dobry Marek z Ciebie, jak chcesz się sądzić, to będziesz musiał udowodnić przed prokuratorom, że pliki należą do Ciebie, a przedtem odkupiłeś od Ymir'u :)

Serwer wygląda spoko, naturalnie konkurencyjny, dla tych, które miały wystartować dzisiaj #beka_ xD. Ale jest easy, może być sporo graczy. Chętnie wejdę i zobacze, co zostało zmienione od pierwszej odsłony. 

Dużo tych questów jest? 

Dużo, byłem na serwerze jak pisałem. Dużo questów ala biolog poziomowych, fabularnych, naprawdę ciekawe.

Opublikowano

Dużo tych questów jest? 

Nie muszę nic udowadniać kolego dlatego iż mam atrybut który kwestionuje że pliki są moją własnością

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie muszę nic udowadniać kolego dlatego iż mam atrybut który kwestionuje że pliki są moją własnością

Ten atrybut możesz sobie wsadzić pomiędzy kartki w zeszycie od przyrody. 

Jeżeli chcesz zrobić z siebie idiotę, to bardzo proszę, idź i rób. :)

Jak skończysz 18 lat, to możesz zacząć straszyć sądami, a teraz co, rodziców będziesz prosił? :)

Dużo, byłem na serwerze jak pisałem. Dużo questów ala biolog poziomowych, fabularnych, naprawdę ciekawe.

dzieki

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

O K***a xD

zobaczyłem to i dostałem ataku śmiechu (10 minut)

Pierwszy ASLAN BYŁ MÓJ I TYLKO MÓJ

pliki sprzedałem sponsorowi tego Aslana z 550 zł.

Jeżeli masz jakieś wąty zapraszam na pw.

Ps.

Zobacz starą zapowiedz filmiki youtuberów z tamtego czasu a potem z rozbiegu zajeb głową o ściane. Może zmądrzejesz. 

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

ahuheuhaeueha, to czekam na zawiadomienie od sądu bo averia leży na dysku od paru miesięcy:c

zagram, ale zrobiliście z niego medium a jako easy był okej..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To nie przesada przypadkiem? Za 650sm gracz ma takiego kopa w pvp, że to masakra.

Fryzura dla mężczyzny dodająca 3 bonusy : Szansa na blok ciosów 10%, Max PŻ: +20000, Silny przeciwko Ludziom +35%.

Itemki możesz zdobyć też w grze wszystko co w IS to w grze też, ale trudniej zdobyć rzecz normalna 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

K**** Skisłem jak to przeczytałem JPRD 

NIe ogarniam takich ludzi

Ja takich ludzi nie ogarniam !!!!!!!!!! :)

NAPEWNO ZAGRAM  !

Opublikowano

Znając życie znowu szaman będzie bił po milion czy jest to poprawione ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Znając życie znowu szaman będzie bił po milion czy jest to poprawione ??

Wszystko Wyrównane.

DA SIE JUZ ODPALIC KLIENTA? CZY ŁATKA BEDZIE NA STARCIE?!!!!!!!!

Łatka 19.45

Opublikowano

50 minut i gramy ; ]

Sprawdzam obecność kto gra like ; ]  

Władca atlantydy co dropi z niego ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

a co już by się chciało na lajcie wp wyexpic podropic full eq przygotować i zmiana na bm'a ? :D O nie , nie. ! tak dobrze nie ma !

heh no nie trafileś :D  zależy mi na tym zeby jej nie bylo :P only healer 

Opublikowano

50 minut i gramy ; ]

Sprawdzam obecność kto gra like ; ]  

Władca atlantydy co dropi z niego ? 

Słaby sposób na liki ale oki .

Ps. Będę grał kiedy ruszacie z reklamą ?

Opublikowano

Jak to nie są moje pliki to dlaczego " Hazard " był zesrany, S U R E K powiedział, że nie wystartuje tego serwera za moją zgodą. :)

SIKAM xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...