Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to nie są moje pliki to dlaczego " Hazard " był zesrany, S U R E K powiedział, że nie wystartuje tego serwera za moją zgodą.

JEBŁEM HAHA

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

19:56 i nie ma łatki :(

Chłopie.. idź się powieś.. ja pierdziele przegrałeś życie :O 

Pojeby.. będzie to będzie..

kmr3.gif

Opublikowano

To jest tak :

Po relogu lub tp wywala mi klienta i mam okienko z pytajnikami, jak dłużej postoję przy wyborze postaci też wywala pytajniki, ale one mi nie gaszą klienta jak przy relogu lub tp, lecz wywala mi runtime error.

Zrobiłem buffa, włączam drugi klient, to pierwszy ma 1fpsa i napisy są na niebiesko, lecz ruszyć się to cud jakbym szedł na 10kont na DT.

CZasem jak zejdę z konia i odpale skille u surki WP to fps spada do około 10fpsów i postać jest przeźroczysta ( sama głowa i mieczyk ).

O co lotto?

edit : po tp do m1 teraz poruszać się mogę tylko z 10sekund i wyskakuje visual c++ runtime error i klient gaśnie :rolleyes:

Chyba dam se siana :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Nie widzę postaci w oknie logowanie, jak próbuję się zalogować wyłącza się kilent. Potrafi ktoś pomóc? :C

Opublikowano

zainstalowalem clienta i łatkę i mam okno logowania Ascarial i nie moge sie polaczyc ( Blad podczas laczenia..) wtf? 

Opublikowano

Pytanie kto na tym dziadostwie gra i po co ? czytając regulamin można stwierdzić jedno : Administracja nie odpowiada za nic ! cały team to istny Monty Python czyli absurd do kwadratu  :D

Opublikowano

Pytanie kto na tym dziadostwie gra i po co ? czytając regulamin można stwierdzić jedno : Administracja nie odpowiada za nic ! cały team to istny Monty Python czyli absurd do kwadratu  :D

Nie ma to jak stwierdzić jaki jest team po przeczytaniu regulaminu ;)

Ile osób na starcie?  

Koło 300.

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma to jak stwierdzić jaki jest team po przeczytaniu regulaminu ;)

Koło 300.

Kolejny jasnowidz widzę czyta wszystko, tylko nie to co trzeba  xD widze że muszę pisać " łopatologicznie " prostym językiem gdyż masa obecnych tubylców, ma proste problemy z jego zrozumieniem . Regulamin wspomniany jest żałosny jak kupa liści, liczycie na datki od naiwnych, a na resztę macie totalnie wywalone . Błędy " ponoć poprawione " ale tylko ponoć, bo jest ich bez liku i tak się zastanawiam czy dotrwacie chociaż do końca niedzieli. Administracja, oj tak ona jest " The Best ", niezrównana, niezłomna i ciemna jak spód patelni  :D

Opublikowano

Kolejny jasnowidz widzę czyta wszystko, tylko nie to co trzeba  xD widze że muszę pisać " łopatologicznie " prostym językiem gdyż masa obecnych tubylców, ma proste problemy z jego zrozumieniem . Regulamin wspomniany jest żałosny jak kupa liści, liczycie na datki od naiwnych, a na resztę macie totalnie wywalone . Błędy " ponoć poprawione " ale tylko ponoć, bo jest ich bez liku i tak się zastanawiam czy dotrwacie chociaż do końca niedzieli. Administracja, oj tak ona jest " The Best ", niezrównana, niezłomna i ciemna jak spód patelni  :D

Ok ok, teraz pokaż mi, gdzie w tamtym poście pisałeś o bugach ;)

Przyznam, kontakt z adminem jest tragiczny, ale to w końcu start, muszą naprawić bugi itp.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...