Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie polecam. Gracze maja znajomosci z adminami. Maja full is i sie ciesza. Tak samo z lv:

23770889998189899595_thumb.jpg

33371391967095812140_thumb.jpg

Proszę Cie

Na serwerze można było zbić pd na - stąd te x2 lv up.

Nikt nie jest faworyzowany.. 

Opublikowano

na 90lvl nawet nie ma hajsów na zmianki tzn misję robię itp. Miałem 200kk i na zmianki poszło nic nie wbiło a w grocie 5lvl i 9kk pozdro.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Moze ktos podac link do samej latki ? (pobralem klienta z zakladki "Pobierz gre", a nie ze strony glownej, a nie chce mi sie od nowa pobierac

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

jak serwer polecałem to teraz odradzam szaman healer zbugowany ma kosmiczne dmg, po wbiciu 100lvl nie ma po co isc na mapke od 100 nawet mając full eq na silny przeciwko orkom mistykom nieumarłym i diabłom, mam 998 defa z roskami i tymi duperelami wszystkimi a na mapce od 100 nie uciągne jednego spota, pomyślałem duża przeszywka zdjełem eq do 500 defa i nadal jak padałem tak padam, z racji że jest to priv to bufka nie mam zamiaru robić, osobiscie na PL ogarniam spoty na wyższych mapach niż na tym serwerze, serwer fajny z potencjałem do 100grało się miło ale później stracił cały swój urok. żegnam i Pozdrawiam.

@Edit

na pewno maja znajomości bo to juz drugii raz jak 1AAAAA wbił podwójnie lvl ;)

😅

Opublikowano

jak serwer polecałem to teraz odradzam szaman healer zbugowany ma kosmiczne dmg, po wbiciu 100lvl nie ma po co isc na mapke od 100 nawet mając full eq na silny przeciwko orkom mistykom nieumarłym i diabłom, mam 998 defa z roskami i tymi duperelami wszystkimi a na mapce od 100 nie uciągne jednego spota, pomyślałem duża przeszywka zdjełem eq do 500 defa i nadal jak padałem tak padam, z racji że jest to priv to bufka nie mam zamiaru robić, osobiscie na PL ogarniam spoty na wyższych mapach niż na tym serwerze, serwer fajny z potencjałem do 100grało się miło ale później stracił cały swój urok. żegnam i Pozdrawiam.

@Edit

na pewno maja znajomości bo to juz drugii raz jak 1AAAAA wbił podwójnie lvl ;)

Żadne znajomości tylko jest bug na expa na minusie.

Opublikowano

Pobrałem clienta z linku fast dl#1 i gdy odpalam nic się nie dzieje.. To pierwszy client, który tak się zachowuje, zauważyłem że brakuje plików root w pack, jakąś łatkę może macie czy coś ? Nie chcę clienta 2 raz ściągać.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

serwer do dupy, zalogowalem sie, wbilem 5 lvl i od razu blad ze skillami. chwila pozniej serwer padl. zalosne.

Nie padł, tylko jest przerwa - poprawa błędów, jaki błąd ze skillami?

Opublikowano

wyczuwam mega cofkę i koniec gry. Pozdro

Nie wiem moja kobieta wbiła wczoraj 91 i Jej cofło na 85, ale jakoś z tego tragedii wielkiej nie robi i dalej sobie expi ^^ Nie wiem ile cofło dokładnie, bo skończyła grać coś o 23.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

wpisz sobie na google jak naprawić problem z c++ visual runtime error i zobacz sobie filmik na youtube, mi pomogło. Albo ściąg klienta jeszcze raz, ponoć jest nowy na stronie głównej.

BTW naprawicie exp na zinach w grocie v2? To są chyba jakieś żarty, że prawie nic expa nie dają...I moglibyście poprawić spoty :)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Zapowiadało się fajnie, ale ze względu na cofkę leveli z niewyjaśnionych powodów, ignorancję GM oraz kolesiostwo za grę podziękuję. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Zapowiadało się fajnie, ale ze względu na cofkę leveli z niewyjaśnionych powodów, ignorancję GM oraz kolesiostwo za grę podziękuję. 

Cofnęli chyba tylko 6lvli i powodem cofki z tego co wiem było wbijanie na bugu expa lvli przez 1aaaa czy jak mu tam.

Nie roumiem reszty Twojej wypowiedzi :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Witam dostałem polecenie od użytkownika Hisao bym wkleił te ss do prezerentacji bo on/a nie może tu pisać. Tak więc z miłą chęcią wklejąm bo na ss widać jak admini tego serwera dbają o swoich graczy/kolegów. Jestem skłonny postawić nawet tak wielki zarzut ze ten cały 1AAAA mógł miec eq z navi.

Kiop5E3.jpg

9T7xj48.jpg

ngdHbK6.jpg

😅

Opublikowano

Cofnęli chyba tylko 6lvli i powodem cofki z tego co wiem było wbijanie na bugu expa lvli przez 1aaaa czy jak mu tam.

Nie roumiem reszty Twojej wypowiedzi :rolleyes:

Skoro ktoś tam bugował lvl to powinni go: zbanować/ cofnąć lvl albo wykastrować czy co tam jeszcze mają w regulaminie, a nie cofać expa wszystkim graczom bez słowa wyjaśnienia czy rekompensaty. Szanujmy się na wzajem. 

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...