Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2.eu [Dedyk] [Medium/Easy]

AslanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu na mapie na 100 nie dropią już perły? Strasznie ciężko będzie wbijać eq na 100 przez to :rolleyes:

edit :  mieli naprawić wsio a 5minut po włączeniu serwera znowu jakiś kolo wbił 15lvli na raz + zresetowali wszystkie misje i nagrody za nie :rolleyes:  Coraz mniej mi się tu podoba :ninja:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Bomba... cyka cyka i niedługo wybuchnie. Więc radzę wymieniać eq na inny serwer. Widać że serwer na okres świąteczny żeby Hazard mógł sobie uzbierać hajsy na sylwestra. Więc Nie Polecam bug na bugu np ( lvl bug). Więcej niż tydzień nie trzeba będzie czekać jak upadnie.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Heh trochę śmiech na sali z serwerem. Niby był poprawiony exp i bugi ale dziś zauważyłem że bug z expem dalej występuje, gdyż koleś nawalił kilkanaście lvl w parę sekund... A dowodem są osoby które był w godzinach popołudniowych.
Ogółem fajny jest tyle że ten bug z expem odstrasza od serwera, mimo gadania poprawienia buga dalej jest to samo.

Opublikowano

Ten serwer jest okropny. Gra tak mało ludzi a w dodatku Nirven jest nie miły dla użytkwników. Łudzę się też do gracza Owner iż na każdym metinie pisze to samo podanie i jest nieuczciwy. Administracja mói ,ze bugi został naprawione a nadal można bugować exp. Serw do dupy i tyle.

Opublikowano

Czyli ja rozumiem że nie opłaca się grać... szkoda fajnie się zapowiadało prezentacja  i w ogóle 

Opublikowano

Autora tematu w szkole nie uczyli polskiego najwidoczniej, okropne błędy stylistyczne i znaleźć można również językowe. :)

Opublikowano

Serwer Aslan został wyłączony.

Przyczyną tego jest mała liczba graczy pomimo naszych starań oraz reklamy.

Od siebie chce dodać że

WKURWIAJą MNIE K***A ZJEBY KTÓRE STAWIAJĽ SERWERY NA GOTOWCACH I MAJĽ 1K LUDZI +

ORAZ GRACZE KTÓRZY NIE POTRAFIĽ DOCENIĆ CZYJEJ CIĘŻKIEJ PRACY.

Dziękuje wszystkim za pomoc Pozdrawiam. Szczęliwego Nowego Roku

[HA]Hazard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...