Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethoria.pl - Coming Soon! Medium-Easy

Asfen.

Zagrasz na starcie Ethoria?  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Ethoria?

• Tak.
      225
    • Nie.
      46
  2. 2. Chcecie Dungeony wszystkie bez PT? Czy z PT?

• Bez PT.
      191
    • Z PT.
      80
  3. 3. Dodać zwoje która cofają berka i silne do G1?

• Tak.
      215
    • Nie, zbędne.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jesteś skończonym oszustem i tyle Ci powiem mam nadzieję że serwer skończy tak jak reszta, już ja się o to postaram na starcie.  nie polecam 

Wyczuwam Grozby i atak na serwer Prosze o Zablokowanie uzytkownika !

Opublikowano

Aktualizacje:

~Zostały zmienione rangi graczy.

~Zmieniony kolor rang.

~Sprawdzony ponownie drop z bossów oraz metinów.

ZAPRASZAMY NA FORUM -- > forum.ethoria.pl

ORAZ NA START -- > 23 grudnia 19:30!

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Dodaliśmy nową rangę na serwer:

Mistrz Ethorii.

elpv3p.jpg

Co zrobić aby zdobyć taką rangę?

Pierwsze 10 osób z maksymalnym poziomem otrzyma automatycznie taką rangę.

Zapytacie to tylko napis/ranga tak?

Niestety ale ta ranga daję nam bonus: 10% Do Wartości ataku + 30% Na Potwory oraz 15% na Ludzi także myślę że jest o co walczyć. :)

Pozdrawiam Asfen.

Opublikowano

Mistrz Ethorii.

elpv3p.jpg

Niestety ale ta ranga daję nam bonus: 10% Do Wartości ataku + 30% Na Potwory oraz 30% na Ludzi także myślę że jest o co walczyć. :)

Pozdrawiam Asfen.

Nie, niestety Bartek tylko ''stety'' :D W końcu najlepsi muszą zostać jakoś ukoronowani :)

Zapraszamy na forum.

Cały czas pracujemy!

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Mistrz Ethorii.

elpv3p.jpg

Niestety ale ta ranga daję nam bonus: 10% Do Wartości ataku + 30% Na Potwory oraz 30% na Ludzi także myślę że jest o co walczyć. :)

Pozdrawiam Asfen.

Troszkę beznadziejne, bo są osoby które grają w metina dla przyjemności, dziennie po 2-3 godziny i jak te osoby wbiją maksymalny poziom to będą pokrzywdzone, gdyż pierwsza dziesiątka będzie nie do pokonania, bardziej bym proponował dać dla tych osób "coś" wizualnego np jakiś kostium, lub coś w tym stylu ;) 

xD 

Opublikowano

Troszkę beznadziejne, bo są osoby które grają w metina dla przyjemności, dziennie po 2-3 godziny i jak te osoby wbiją maksymalny poziom to będą pokrzywdzone, gdyż pierwsza dziesiątka będzie nie do pokonania, bardziej bym proponował dać dla tych osób "coś" wizualnego np jakiś kostium, lub coś w tym stylu ;)

No okej także przemyślę to jeszcze z tymi bonusami, lecz ranga i tak będzie widniała.

Możliwe że damy jakąś zbroję specjalną dla tych osób.  ^_^

Opublikowano

wiem ze serwer rusza 24 grudnia ale o ktorej godzinie  ?

Oficjalny start serwera 23.12.2014 godzina 19:30.

2i29cae.png

Opublikowano

co tak pozno start w sensie czemu akurat wtorek a nie sobota niedziela badz poniedzialek ? 

Gdyż akurat ta Data nam wszystkim w Teamie przypasowała.

Chcemy jeszcze 3x sprawdzić serwer czy jest gotowy w 100%, gdyż może coś wypaść zepsuć chcę to naprawić przed startem niż robić resety na starcie.

Ale myślę że lepiej że startujemy 23 grudnia niż 26 na wtedy kiedy był planowany start. :)

Opublikowano

Gdyż akurat ta Data nam wszystkim w Teamie przypasowała.

Chcemy jeszcze 3x sprawdzić serwer czy jest gotowy w 100%, gdyż może coś wypaść zepsuć chcę to naprawić przed startem niż robić resety na starcie.

Ale myślę że lepiej że startujemy 23 grudnia niż 26 na wtedy kiedy był planowany start. :)

Wybraliście Sobie dzień przed Świętami :/ Nie wiem za bardzo czy to dobry pomysł, lecz życzę powodzenia i jak największej ilości graczy.

Sam wejdę i spr, strasznie mnie ciągnie do tego serwera :)

Miłego i już nie przeszkadzam.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Dobra nie chcę już przekładać daty startu, jak każdy wie 24 grudnia są święta rodzina itp, itd.

Dlatego jedyną możliwą opcję jest aby serwer wystartował 22 grudnia w poniedziałek, proszę się co do tego wypowiedzieć. :)

Opublikowano

Dobrze startujemy 22 Grudnia 100% o 19:30, data już nie będzie zmieniona.

Jest to już oficjalna data, już się nie zmieni.

Mamy nadzieję że większości osób będzie pasował Poniedziałek czyli 2 dni przed świętami.

Opublikowano

Dobra nie chcę już przekładać daty startu, jak każdy wie 24 grudnia są święta rodzina itp, itd.

Dlatego jedyną możliwą opcję jest aby serwer wystartował 22 grudnia w poniedziałek, proszę się co do tego wypowiedzieć. :)

Dobrze startujemy 22 Grudnia 100% o 19:30, data już nie będzie zmieniona.

Jest to już oficjalna data, już się nie zmieni.

Mamy nadzieję że większości osób będzie pasował Poniedziałek czyli 2 dni przed świętami.

Zajedwabiście <3

Nie dość, że mam już od tygodnia wolne, to jeszcze zdarzę pograć trochę przed Świętami.

Gratuluje i trzymam za słowo :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Zajedwabiście <3

Nie dość, że mam już od tygodnia wolne, to jeszcze zdarzę pograć trochę przed Świętami.

Gratuluje i trzymam za słowo :)

Dziękujemy tak na 1000% start odbędzie się 22 grudnia o godzinie 19:30, nie ma się czego bać że coś się zmieni. :)

Nie ma takiej opcji, jeżeli ktoś ma jakieś pytania proszę pytać śmiało.

Zapraszamy również na nasze forum serwerowe:

forum.ethoria.pl
Opublikowano

człowieku co ty pierdolisz ??? że ci powiedziałem że jesteś śmieciem bo nie umiesz nawet zrobić logo z własnym stylem to nie musisz od razu tu wchodzić wiem ból dupy no ale trudno profesjonalny lay z pixelozą i ta sygnatura xD weź się nie ośmieszaj :D wrzucę te twoje style na mpc i się skończy profesjonalny grafiku o.O

Z całą pewnością mogę powiedzieć że nie masz prawa tak pisać o mnie, gdyż sam nie potrafisz tak na prawdę nic. Robisz wszystko według schematów, zero swoich pomysłów i w dodatku to jest chyba jedna z najbardziej kiepskich prezentacji jaką widziałem, a uwierz widziałem ich więcej ;)

Jak chcesz coś udowodnić to zapraszam na pojedynek graficzny ;) Jak wygrasz możesz mówić takie rzeczy, ale na razie stój pysk śmieciu. 

A i gdzie widzisz pixeloze w moich pracach? Ciekawi mnie to bardzo. Opowiadaj dalej. Co do sygantury to przynajmniej jest, bo ty najwyraźniej nie umiałeś nawet tak prostej rzeczy zrobić ;)

Opublikowano

Dziękujemy tak na 1000% start odbędzie się 22 grudnia o godzinie 19:30, nie ma się czego bać że coś się zmieni. :)

Nie ma takiej opcji, jeżeli ktoś ma jakieś pytania proszę pytać śmiało.

Zapraszamy również na nasze forum serwerowe:

forum.ethoria.pl

Że się tak wyrażę, styl jebie po oczach :/ Zmieńcie kolorystykę rang, dodajcie jej trochę życia.

Jeżeli chcesz, mogę wam podać kilka kodów do rang, żeby to fajnie, estetycznie wyglądało.

Edit: Nie widziałem na początku, że styl można zmienić, lecz to i tak nie pomaga.

Żaden z tych styli nie pasuję do metina, bynajmniej ja tak myślę.

Wiem, że jeszcze sporo czasu do startu, lecz Forum tez musi jakoś wyglądać. Macie dobrą Administrację, więc myślę że ogarniecie to szybciutko.

Opublikowano

Że się tak wyrażę, styl jebie po oczach :/ Zmieńcie kolorystykę rang, dodajcie jej trochę życia.

Jeżeli chcesz, mogę wam podać kilka kodów do rang, żeby to fajnie, estetycznie wyglądało.

Po co się wysilać na wygląd, jeżeli to gówno i tak padnie po tygodniu? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...