Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethoria.pl - Coming Soon! Medium-Easy

Asfen.

Zagrasz na starcie Ethoria?  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Ethoria?

• Tak.
      225
    • Nie.
      46
  2. 2. Chcecie Dungeony wszystkie bez PT? Czy z PT?

• Bez PT.
      191
    • Z PT.
      80
  3. 3. Dodać zwoje która cofają berka i silne do G1?

• Tak.
      215
    • Nie, zbędne.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Hotovsky znów się wpakuje w ten sam syf co wcześniej. 

2.  Szkoda pracy grafika bo wiadomo jak będzie. 

3.  Asfen nie oszukuj sam siebie żaden twój serwer nie stał dłużej niż 1mc zawsze kogoś oszukiwałeś dawałeś passy do bazy komu popadło wątpię, że coś się zmieniło i przez 2/3 mc zmądrzałeś?

Twoje serwery można traktować jak serwery hamatchi nie wiadomo kiedy padnie ale wiadomo, że szybko :)

Nie polecam z racji na administratora asfena.  

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

buu j**** asfena zjebany serwer bedzie on bierze z dupy do ryja

@ a tak na poważnie wbijać na serwer asfen lubi w kakało mozemy każdy go ładowac! wbijać bez opierdalania! POLECAM

skad kasa dropi ?

Opublikowano

Hmm. Nie chce się wtrącać ale czy serwer padnie czy nie to zależy od plików ;) Bo dedyk raczej nie siądzie. Co do metin2list mhm muszę to zobaczyć.

Jak z reklamą będzie?

Kurde stary teraz to mi sie słabo zrobiło.

Jak ci jebną w maszyne to serwer nie padnie?

Jeśli sądzisz, że to nie zależy od maszyny to wklep do głownego katalogu z grą ip w notatniku niech wszyscy widzą.

Jak dostaniesz powera w maszyne to oczywiście serwer nie padnie :D

Chyba, że jest to ogarnięta maszyna z wgranymi zabezpieczeniami ale to i tak przy mocnych atakach wywali serwer na jakiś czas.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sorry memory ale było to dawno, dawno w necie także nie gadaj że to twoje. :)

Zaraz napiszę swoje i będzie okej.  -.-

Edit: Masz już tego nie ma i się nie sraj..

Jutro będzie dostępne forum dla graczy.

Nasrać to mogę ci na "suchoklatkę". 

Tak to możesz odzywać się do swoich kolegów, o ile jakichkolwiek posiadasz... 

Zajebałeś tekst i nie gadaj głupot, że nie. Potwierdziłeś to tym, że szybko to zmieniłeś. 

Tekst i tak nie jest mój. 

// Serwera nie polecam, wiadomo dlaczego - asfen. 

Opublikowano

Nasrać to mogę ci na "suchoklatkę". 

Tak to możesz odzywać się do swoich kolegów, o ile jakichkolwiek posiadasz... 

Zajebałeś tekst i nie gadaj głupot, że nie. Potwierdziłeś to tym, że szybko to zmieniłeś. 

Tekst i tak nie jest mój. 

// Serwera nie polecam, wiadomo dlaczego - asfen. 

daimao proszę cie raz nie spam w tym temacie ponieważ nie będę wyciągał tu brudów nestium'a :) raz nie poleciłeś wystarczy 

Opublikowano

buu j**** asfena zjebany serwer bedzie on bierze z dupy do ryja

@ a tak na poważnie wbijać na serwer asfen lubi w kakało mozemy każdy go ładowac! wbijać bez opierdalania! POLECAM

skad kasa dropi ?

Pewnie z mobów + dropią sztabki z mobów oraz metinów. :)

Opublikowano

AHAAHAHAHAHAHAHHAAH ZNÓW KOLEJNE GÓWNO OD J*B***** ASFENA xD

NIE POLECAM ŚCIERWA PADNIE JAK TE WSZYSTKIE JEGO GÓWNA

PIS JOU xD

Ej Specialysta udaj się ale do specjalisty od głowy :D załatwię ci w prezencie z pakietem darmowego dodawania IQ 

Opublikowano

Wspomniesz moje słowa plebsie xdd

Dobra kolego raz się wypowiedziałeś myślę że starczy [LOL]...

Mogę ci tyle powiedzieć że wiem wcześniejsze serwery nie było okej co to stabilności.

Lecz przy tym siedziałem spory czas i dużo, dużo w ten czas się nauczyłem chodź by miało być 20 bugów będę wszystko z czasem poprawiał, a serwer będzie stabilnie stać.

Również nie na marne siedziałem 2 miesiące przy serwerze i nie wydałem trochę kaski na serwer aby go wyłączać po kilku dniach..  ^_^

Opublikowano

Kurde stary teraz to mi sie słabo zrobiło.

Jak ci jebną w maszyne to serwer nie padnie?

Jeśli sądzisz, że to nie zależy od maszyny to wklep do głownego katalogu z grą ip w notatniku niech wszyscy widzą.

Jak dostaniesz powera w maszyne to oczywiście serwer nie padnie :D

Chyba, że jest to ogarnięta maszyna z wgranymi zabezpieczeniami ale to i tak przy mocnych atakach wywali serwer na jakiś czas.

Czytaj ze zrozumieniem :) Maszyny Kreta są stabilne.

Opublikowano

Mogę ci tyle powiedzieć że wiem wcześniejsze serwery nie było okej co to stabilności.

Lecz przy tym siedziałem spory czas i dużo, dużo w ten czas się nauczyłem chodź by miało być 20 bugów będę wszystko z czasem poprawiał, a serwer będzie stabilnie stać.

Również nie na marne siedziałem 2 miesiące przy serwerze i nie wydałem trochę kaski na serwer aby go wyłączać po kilku dniach..  ^_^

Ta sama bajka przez całe życie.

Opublikowano

plebsie to możesz mówić w domu jak matka wróci z wywiadówki z gimby a nie w tym temacie idź odrabiać lekcje lub coś bo widzę że muszę poważnie pomyśleć nad operacją twojej głowy jak pierwszy raz nie zrozumiałeś o.O 

Opublikowano

Nie, nie ta sama bajka wcześniejsze serwery robiłem max 2 tygodnie na gotowcach które miałe sporo dziur.

Tutaj wszystko od nowa jest, wyczyszczone oraz sprawdzone, gdybym miał wylane w serwer robił bym go 2 tygodnie a nie 2 miesiące.

Ja ci nie każe grać przecież tak? Ale 26 grudnia sprawdzimy czy przez całe życie ta sama bajka nie chcesz nie wierz nikt ci nie każe. :)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem :) Maszyny Kreta są stabilne.

Maszyny kreta to syf virtualki na rodziałce. Jego serwerów nikt nigdy nie atakuje bo zawsze jest ze 150 osób i nie ma sensu ;)

Weź człowieku się nie osmieszaj.. gówno zrobiłeś przy tych plikach to są pliki Esseni które dostałeś od pajaca o nicku Flourine i go spotka to samo co ciebie.

Opublikowano

Dziś będzie uzupełniona prezentacja w 100%.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania odnośnie serwera proszę pytać.

Opublikowano

Nie, nie ta sama bajka wcześniejsze serwery robiłem max 2 tygodnie na gotowcach które miałe sporo dziur.

Tutaj wszystko od nowa jest, wyczyszczone oraz sprawdzone, gdybym miał wylane w serwer robił bym go 2 tygodnie a nie 2 miesiące.

Ja ci nie każe grać przecież tak? Ale 26 grudnia sprawdzimy czy przez całe życie ta sama bajka nie chcesz nie wierz nikt ci nie każe. :)

Twoje serwery nie padały bo jakieś dziury czy coś takiego... tylko ty z nich uciekałeś kasowałeś pliki i elo... Dla mnie jesteś osobą która nie jest warta za grosz zaufania. 

To mój ostatni post w tej zapowiedzi życzę Ci powodzenia nie wydymaj znowu kilku osób. 

Opublikowano

Twoje serwery nie padały bo jakieś dziury czy coś takiego... tylko ty z nich uciekałeś kasowałeś pliki i elo... Dla mnie jesteś osobą która nie jest warta za grosz zaufania. 

To mój ostatni post w tej zapowiedzi życzę Ci powodzenia nie wydymaj znowu kilku osób. 

Dlatego już wszystko zrozumiałem że źle postępowałem, znudziło mi się robienie serwera na chwilę i robienie kolejnego także wszystko przemyślałem myślę że wkońcu na dobre!  :rolleyes:

Opublikowano

Dlatego już wszystko zrozumiałem że źle postępowałem, znudziło mi się robienie serwera na chwilę i robienie kolejnego także wszystko przemyślałem myślę że wkońcu na dobre!  :rolleyes:

Kolejna bajka przez całe życie.

Opublikowano

Kolejna bajka przez całe życie.

Jak mówiłem wyczekuj do startu wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć na temat serwera.

Jak mówiłem nie każe grać nikogo nie zmuszam, kto chcę to wejdzie i tyle.

Jeżeli ktoś ma jakieś problemy zapraszam na PW/TS/GG.  ^_^

Opublikowano

Miałem już więcej  się nie wypowiadać  ale czegoś nie rozumiem w tym co Ty napisałeś. 

Powiedź mi co przemyślałeś? 

Czy, że nie warto robić serwerów na gotowcach 

Czy z nich uciekać? 

Czy może nie warto jest oszukiwać swój team i całą resztę? 

Opublikowano

Miałem już więcej  się nie wypowiadać  ale czegoś nie rozumiem w tym co Ty napisałeś. 

Powiedź mi co przemyślałeś? 

Czy, że nie warto robić serwerów na gotowcach 

Czy z nich uciekać? 

Czy może nie warto jest oszukiwać swój team i całą resztę? 

Że nie warto ich zamykać po paru dniach z byle powodów i walczyć do końca o serwer.

Nie będę już wypowiadał się na posty typu: Nie polecam bo Asfen bo to nie ma sensu kto nie poleca niech zachowa dla siebie i tyle...  :rolleyes:

Opublikowano

1. Tak z szkat serwerowych które dropią z mobów.

2. Nie ma jej wgl na serwerze.

3. Tak +4 na +5 robimy u sury.

4. Tak.

5. Nie, HP bossów/metinów jest dosyć małe.

6. ItemShop, damy na start peta na parę dni.

7. Perły/Magiczny Metal/Ulepszacze.

8. Red las.

9. Mamy już swoich testerów także wystarczy nam.

Edit: Forum będzie do wieczora. :)

Ok dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze dwa pytania odnosnie tych Twoich odpowiedzi.

4. Rozumiem ze w takim razie nie ma limitu lvla z ktorego bedziemy mogli dropnac to serce? I czy Bera jest mocniejsza czy to bedzie kwestia ze zabijamy ja na hita, podnosimy serce i lecimy na dunga?

6. Oprocz IS, beda do wygrania na eventach czy nawet na to nie ma szans?

7. Jaka jest szansa na drop tego biletu na loterie z moba? +/-

I jeszcze jedno pytanie ktore ma troche wspolnego z 4. Mianowicie czy jest limit lvla z jakim mozemy cos dropnac z jakiegos bossa? W sensie ze jak mamy np. 15lvli wiekszy lvl od bossa to juz z niego nam nic nie poleci? To samo sie tyczy metinow.

Dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...