Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethoria.pl - Coming Soon! Medium-Easy

Asfen.

Zagrasz na starcie Ethoria?  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Ethoria?

• Tak.
      225
    • Nie.
      46
  2. 2. Chcecie Dungeony wszystkie bez PT? Czy z PT?

• Bez PT.
      191
    • Z PT.
      80
  3. 3. Dodać zwoje która cofają berka i silne do G1?

• Tak.
      215
    • Nie, zbędne.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście polecam jak najbardziej, miła załoga serwera która pomoże w każdym momencie.

Serwer także niczego sobie widać że wiele zostało włożonego w niego poświęcenia oraz czasu.

Polecam oraz życzę administracji zyskiwania z dnia na dzień coraz to większej wiary na serwerze! :P

Opublikowano

Oczywiście polecam jak najbardziej, miła załoga serwera która pomoże w każdym momencie.

Serwer także niczego sobie widać że wiele zostało włożonego w niego poświęcenia oraz czasu.

Polecam oraz życzę administracji zyskiwania z dnia na dzień coraz to większej wiary na serwerze! :P

Dzięki Kelevra nawzajem przyda ci się z twoim serwerem. :)

Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, pytania, propozycję odnośnie serwera śmiało pisać. :)

Opublikowano

Serwerowy technik to Asfen więc nie ma co serwer wypali:)

powodzenia na starcie,przyda wam sie bo konkurencja coraz większa hah :P

Opublikowano

Ja osobiście polecam.

Bartek to dobry chłopak, co prawda nie ma zbyt dobrej opinii na forum i w środowisku prywatnych serwerów metin2, ale mam nadzieję że tym razem wszystko wyjdzie po jego myśli.

Jeśli znajdę czas to sam zagram na serwerze, tak to spotkacie mnie na forum jako główny admin forum i technik.

Bartek powodzenia Ci życzę, miejmy nadzieję że GM'owie Cie nie zawiodą a Ty nie zawiedziesz mnie i graczy :)

Pracował trochę nad serwerem i miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze :D

Pozdrawiam Kirito :D

Opublikowano

Mysle ze by bylo lepiej zeby na dungi mozna bylo wchodzic bez pt samemu.

Dungeony są bez PT, tylko WW jest z jedną osobą także myślę że jest okej. :)

Opublikowano

Na jakich plikach stoi serwer? Bo kojarzę skądś.. :D

Ale polecę, może tym razem coś z tego wyjdzie.

Powodzenia.

Opublikowano

A więc tak, moim okiem Administrator wygląda na w porządku człowieka. Prezentacja estetycznie wykonana, serwer świetnie się zapowiada. 

Miło będzie jeżeli serwer wypali. Mało jest teraz takich typu serwer, cieszy najbardziej mnie opcja z tymi Smoczymi Monetami.

Chyba nie ma co zbędnie się rozpisywać, prezentacja świetnie opisuje serwer i czekamy wszyscy na start! :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsfen. jesteś aż tak ułomny, że nie potrafisz samemu wymyślić opisu? 

Myślałeś, że nikt nie zauważy czy jak? 

SGY.png

Sorry memory ale było to dawno, dawno w necie także nie gadaj że to twoje. :)

Zaraz napiszę swoje i będzie okej.  -.-

Edit: Masz już tego nie ma i się nie sraj..

Jutro będzie dostępne forum dla graczy.

Opublikowano

Dungeony mogłyby być z PT oraz bez PT 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Mam kilka pytan odnosnie serwera bo wyglada calkiem ciekawie. Niby taki prosty pomysl ale jednak przykul uwage tym czyms. :)

1. Czy na serwerze wystepuje obrona/atak Boga Smokow itd.? Jezeli tak to skad je zdobyc?

2. Co z zielona rosa?

3. Co trzeba dac na kd+5 bo zakladam ze te u npc sa +4?

4. Czy "Serce Bery" faktycznie dropi z Bery? :P

5. Jak z balansem klas? Chodzi mi o pvp jak i pve. Czy czasami nie jest tak ze wp i body maja przewage poniewaz beda mogli duzo szybciej (ogolnie latwiej im bedzie) rozwalac metki itd. ktore sa tak potrzebne zeby zdobyc ulepki?

6. Skad pety?

7. Jakie sa nagrody za loterie? Jakis przyklad chociaz. :)

8. Bronie na 65 i stalki z metinow z miin. w red lesie? Czy jakies inne rozwiazanie?

9. Mozna wziac udzial w beta testach?

To by bylo na tyle lecz mam jeszcze jedna mala uwage. Pierwsze 2 zbroje epickie na ninje wygladaja praktycznie tak samo. Czy tak ma to wygladac? :P

Jeszcze raz trzymam kciuki i powodzenia z serwerem. Do zobaczenia na starcie. ;)

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce na tym czymś grać to serdecznie go pozdrawiam.

Autor tematu mówi wszystko.. nie trzeba nawet oglądać tej ''wspaniałej'' prezentacji robionej przez Grafiese, ani włączać trailera robionego przez wybitnego youtubera Hotosovskiego. Dobrało się idealne trio, idealne trio wyrzutków którzy gówno umieją, i tylko kasa im w głowie.

Widzę że jeszcze nasz don Mat3eo będzie wspierał serwer reklamą no..no.. będzie ekstra. Polecam zarobioną kase wydać na logopedę bo w dalszym ciągu nie potrafi poprawnie wymawiać ''r'' biedny chłopak.To chyba przez tą traume z dzieciństwa gdy to Trynkiewicz odbierał go z przedszkola.

Nie polecam, nie pozdrawiam, max 3 dni i kaput :)

Opublikowano

Tak wiec, użytnicy mpc, robimy skladke na leczenie nowotworowe Asfena, ten czlowiek potrzebuje jej natychmiast, bo cos zjada jego mozg. motar2k powiedzial, ze sie dolozy do kastracji, nowotwor mamy sami ogarnac. ;/

Opublikowano

No trzeba przyznać, że jak na tą porę to najlepsza prezka serwerka medium/easy  na mpc. A cio mi tam zajrzę zobaczę jak się gra, jaka atmosfera będzie.

//

Opublikowano

Smiech na sali. Mati jest kurwą że rozdał pliki Siwego ale ty jesteś debilem że myslisz że na nich ruszysz. Czekam na start który się nie odbędzie bo my na to nie pozwolimy. Koniec k***a ery taki jebanych euro cweli twojego pokroju którzy nic nie umieją zrobić i robią serwery na gotowcach. A że kret chce być takim cwelem to jego m2list poleci przy okazji.

Czekam na 26 grudnia :)

Opublikowano

Mam kilka pytan odnosnie serwera bo wyglada calkiem ciekawie. Niby taki prosty pomysl ale jednak przykul uwage tym czyms. :)

1. Czy na serwerze wystepuje obrona/atak Boga Smokow itd.? Jezeli tak to skad je zdobyc?

2. Co z zielona rosa?

3. Co trzeba dac na kd+5 bo zakladam ze te u npc sa +4?

4. Czy "Serce Bery" faktycznie dropi z Bery? :P

5. Jak z balansem klas? Chodzi mi o pvp jak i pve. Czy czasami nie jest tak ze wp i body maja przewage poniewaz beda mogli duzo szybciej (ogolnie latwiej im bedzie) rozwalac metki itd. ktore sa tak potrzebne zeby zdobyc ulepki?

6. Skad pety?

7. Jakie sa nagrody za loterie? Jakis przyklad chociaz. :)

8. Bronie na 65 i stalki z metinow z miin. w red lesie? Czy jakies inne rozwiazanie?

9. Mozna wziac udzial w beta testach?

To by bylo na tyle lecz mam jeszcze jedna mala uwage. Pierwsze 2 zbroje epickie na ninje wygladaja praktycznie tak samo. Czy tak ma to wygladac? :P

Jeszcze raz trzymam kciuki i powodzenia z serwerem. Do zobaczenia na starcie. ;)

1. Tak z szkat serwerowych które dropią z mobów.

2. Nie ma jej wgl na serwerze.

3. Tak +4 na +5 robimy u sury.

4. Tak.

5. Nie, HP bossów/metinów jest dosyć małe.

6. ItemShop, damy na start peta na parę dni.

7. Perły/Magiczny Metal/Ulepszacze.

8. Red las.

9. Mamy już swoich testerów także wystarczy nam.

Edit: Forum będzie do wieczora. :)

Opublikowano

Smiech na sali. Mati jest kurwą że rozdał pliki Siwego ale ty jesteś debilem że myslisz że na nich ruszysz. Czekam na start który się nie odbędzie bo my na to nie pozwolimy. Koniec k***a ery taki jebanych euro cweli twojego pokroju którzy nic nie umieją zrobić i robią serwery na gotowcach. A że kret chce być takim cwelem to jego m2list poleci przy okazji.

Hmm. Nie chce się wtrącać ale czy serwer padnie czy nie to zależy od plików ;) Bo dedyk raczej nie siądzie. Co do metin2list mhm muszę to zobaczyć.

Jak z reklamą będzie?

Opublikowano

Hmm. Nie chce się wtrącać ale czy serwer padnie czy nie to zależy od plików ;) Bo dedyk raczej nie siądzie. Co do metin2list mhm muszę to zobaczyć.

Jak z reklamą będzie?

Reklama będzie na metin2list, Czas na metin2, YouTuberzy, BonusBGC - FanPage [90%].

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce na tym czymś grać to serdecznie go pozdrawiam.

Autor tematu mówi wszystko.. nie trzeba nawet oglądać tej ''wspaniałej'' prezentacji robionej przez Grafiese, ani włączać trailera robionego przez wybitnego youtubera Hotosovskiego. Dobrało się idealne trio, idealne trio wyrzutków którzy gówno umieją, i tylko kasa im w głowie.

Widzę że jeszcze nasz don Mat3eo będzie wspierał serwer reklamą no..no.. będzie ekstra. Polecam zarobioną kase wydać na logopedę bo w dalszym ciągu nie potrafi poprawnie wymawiać ''r'' biedny chłopak.To chyba przez tą traume z dzieciństwa gdy to Trynkiewicz odbierał go z przedszkola.

Nie polecam, nie pozdrawiam, max 3 dni i kaput :)

To co up ;) mateo ma jeszcze perspektywy, natomiast asfen i grafiese team nie do zdarcia xD

nom tak bardzo przejmuje się opinią randomowych osób których serwery nigdy nie ujrzały światło dzienne smutno mi z tego powodu ale po cebuli wam może kupie na święta ! ! !  mks nie rozśmieszaj mnie tak samo jak te twoje ddos'y xD

błazen tyle w temacie 

1000 post dziękuje błazny za te miłe chwile spędzone na spamie i zbijaniu 4 stron z warnami ale rezultat jest pomyślny ponieważ mam tylko 5% dziękuje jeszcze raz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...