Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethoria.pl - Coming Soon! Medium-Easy

Asfen.

Zagrasz na starcie Ethoria?  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Ethoria?

• Tak.
      225
    • Nie.
      46
  2. 2. Chcecie Dungeony wszystkie bez PT? Czy z PT?

• Bez PT.
      191
    • Z PT.
      80
  3. 3. Dodać zwoje która cofają berka i silne do G1?

• Tak.
      215
    • Nie, zbędne.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Asfenka i Kirito :)

Serwer stawiany aby wydoić z was kasę i szybka ucieczka administracji

Serwer Asfena nigdy nie należał do najlepszy to czemu akurat ten ?

Zaś nie będzie umiał ogarniać serwera ....

A serwer na jakich plikach ?  Jaka podstawka ?

Haha teraz buchłem śmiechem, na kasę sorry kumplu ale przez wszystkie moje serwery 2 razy wziąłem swoją działkę.

Dowód: Zapytaj Kreta sponsora proste... Także nie gadaj głupot.

No ja nie mówię że mój serwer jest najlepszy, ale typ: Exoria, Neudia grało sporo osób tylko niestety ta stabilność..

Zawszę staram się ogarniać serwer, żadnego swojego serwera nie olałem codziennie były poprawki oraz eventy. :)

Także nie gadaj głupot skoro nie wiesz..

Kirito pracuję już nad forum do 21:00 będzie już aktywne. :)

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze względu na Asfenka i Kirito :)

Serwer stawiany aby wydoić z was kasę i szybka ucieczka administracji

Serwer Asfena nigdy nie należał do najlepszy to czemu akurat ten ?

Zaś nie będzie umiał ogarniać serwera ....

A serwer na jakich plikach ?  Jaka podstawka ?

Co ja mam do serwera? :)

A może dalej się sapiesz o to że nie poleciłem Cie w Twojej ofercie po tym jak odwaliłeś z kimś usuwając mu all czy coś innego.

Wiesz, wszyscy którzy współpracowali ze mną nie zawiedli się na Mnie, czego nie można powiedzieć o Tobie.

@topic

Serwer polecam, Bartek się stara by było dobrze ale zawsze się znajdzie grupka która będzie go oceniała po poprzednich projektach.

Samemu było mi trudno uwierzyć że wgl zrobi serwer, bo wiedziałem o tym że tworzy już ponad miesiąc temu, a tu jednak.

Serdecznie zapraszam i mam nadzieję że się nie zawiedziemy na Asfenie :)

Opublikowano

Chciał bym też poinformować wasz wszystkich iż gdyż ItemShop od startu serwera nie będzie czynny przez tydzień czyli 7 dni.

Także każdy będzie zaczynał rozgrywkę do 7 dni mam nadzieję że równo.

Opublikowano

Asfen skonczony idiota, a serwer zlepka rzeczy z mpc.

Jezeli masz zamiar mi odpowiedziec na ten post to zaraz podaj przyklad rzeczy ktorej nie znajde na mpc ani na zadnych zagranicznych forach.

Chciał bym też poinformować wasz wszystkich iż gdyż ItemShop od startu serwera nie będzie czynny przez tydzień czyli 7 dni.

POLSKA JEZYK - TRUDNA JEZYK

graphic.png

Opublikowano

Oficjalnie otwieram forum serwera!

Po dość długich przygotowaniach, mogę oddać Wam myślę że w 95% skończone forum serwera.

Jeszcze będę musiał dodać wzory i małe regulaminy, ale to nie jest najważniejsze :)

Jeśli będziecie mieli jakieś propozycje zapraszam do składania na forum!

http://forum.ethoria.pl/

Opublikowano

Oficjalnie otwieram forum serwera!

Po dość długich przygotowaniach, mogę oddać Wam myślę że w 95% skończone forum serwera.

Jeszcze będę musiał dodać wzory i małe regulaminy, ale to nie jest najważniejsze :)

Jeśli będziecie mieli jakieś propozycje zapraszam do składania na forum!

http://forum.ethoria.pl/

Forum super, polecam i zapraszam do pisania postów! :)

Oraz do gry, wszystko jak w najlepszym porządku :)

Czekamy na start :3

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Asfen skonczony idiota, a serwer zlepka rzeczy z mpc.

Jezeli masz zamiar mi odpowiedziec na ten post to zaraz podaj przyklad rzeczy ktorej nie znajde na mpc ani na zadnych zagranicznych forach.

POLSKA JEZYK - TRUDNA JEZYK

Chłopie pokaż mi serwer który jest full autorski i nie ma zlepek z Fora?

No pokaż mi taki serwer proszę bardzo, nie pasuję to stwórz lepszy zobaczymy jak ci to wyjdzie... :)

Zapraszamy na forum zostało otwarte:

forum.ethoria.pl
Opublikowano

Jedno slowo- WOW!

To da wszystkim rowne szanse i pozwoli wszystkim rowno rozwinac postac od poczatku, bez osob ktore beda mogly sie rozwinac duzo szybciej poprzez uzywanie ISa. Naprawde ciekawe rozwiazanie i przez takie cos jeszcze raz polecam i zapraszam na serwer! :)

Powodzenia.

Btw. forum jest skromne lecz ladne i przejrzyste. Tak samo jak prezentacja. Nic dodac, nic ujac. :)

//Jezeli wchodzicie na forum i jest jasne (Glownie biale) to zmiencie sobie na ciemny styl. Wyglada o niebo lepiej. ;)

// Nie uzyskalem odpowiedzi wiec ponawiam.

Asfen., w 15 Gru 2014 - 13:02, powiedział:snapback.png

1. Tak z szkat serwerowych które dropią z mobów.

2. Nie ma jej wgl na serwerze.

3. Tak +4 na +5 robimy u sury.

4. Tak.

5. Nie, HP bossów/metinów jest dosyć małe.

6. ItemShop, damy na start peta na parę dni.

7. Perły/Magiczny Metal/Ulepszacze.

8. Red las.

9. Mamy już swoich testerów także wystarczy nam.

Edit: Forum będzie do wieczora.  :)

Ok dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze dwa pytania odnosnie tych Twoich odpowiedzi.

4. Rozumiem ze w takim razie nie ma limitu lvla z ktorego bedziemy mogli dropnac to serce? I czy Bera jest mocniejsza czy to bedzie kwestia ze zabijamy ja na hita, podnosimy serce i lecimy na dunga?

6. Oprocz IS, beda do wygrania na eventach czy nawet na to nie ma szans?

7. Jaka jest szansa na drop tego biletu na loterie z moba? +/-

I jeszcze jedno pytanie ktore ma troche wspolnego z 4. Mianowicie czy jest limit lvla z jakim mozemy cos dropnac z jakiegos bossa? W sensie ze jak mamy np. 15lvli wiekszy lvl od bossa to juz z niego nam nic nie poleci? To samo sie tyczy metinow.

Dzieki.

Opublikowano

Jedno slowo- WOW!

To da wszystkim rowne szanse i pozwoli wszystkim rowno rozwinac postac od poczatku, bez osob ktore beda mogly sie rozwinac duzo szybciej poprzez uzywanie ISa. Naprawde ciekawe rozwiazanie i przez takie cos jeszcze raz polecam i zapraszam na serwer! :)

Powodzenia.

Btw. forum jest skromne lecz ladne i przejrzyste. Tak samo jak prezentacja. Nic dodac, nic ujac. :)

//Jezeli wchodzicie na forum i jest jasne (Glownie biale) to zmiencie sobie na ciemny styl. Wyglada o niebo lepiej. ;)

// Nie uzyskalem odpowiedzi wiec ponawiam.

Asfen., w 15 Gru 2014 - 13:02, powiedział:snapback.png

Ok dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze dwa pytania odnosnie tych Twoich odpowiedzi.

4. Rozumiem ze w takim razie nie ma limitu lvla z ktorego bedziemy mogli dropnac to serce? I czy Bera jest mocniejsza czy to bedzie kwestia ze zabijamy ja na hita, podnosimy serce i lecimy na dunga?

6. Oprocz IS, beda do wygrania na eventach czy nawet na to nie ma szans?

7. Jaka jest szansa na drop tego biletu na loterie z moba? +/-

I jeszcze jedno pytanie ktore ma troche wspolnego z 4. Mianowicie czy jest limit lvla z jakim mozemy cos dropnac z jakiegos bossa? W sensie ze jak mamy np. 15lvli wiekszy lvl od bossa to juz z niego nam nic nie poleci? To samo sie tyczy metinow.

Dzieki.

1. Serce dropi z Berana-Setaou nie Bera z M1 jak coś. :)

2. Tak OX.

3. Hmm gdy testowałem do 30 lvl miałem 4 bilety, także myślę że drop jest dobry.

4. Nie itemy lecą nie zależnie od Lvl, tak samo mamy z biologiem na 90 lvl możemy dropić zęby itd.

Lecimy pełną parą przez betę, ciągle poprawiamy nie dociągnięcia aby do startu wszystko sprawnie naprawić aby wszystko śmigało jak powinno.

Chciał bym dodać że do jutra będzie aktualizowana prezentacja + ciągle coś dodajemy na serwer.

Przed startem ujawni się kalendarz eventów.

Opublikowano

Chłopie pokaż mi serwer który jest full autorski i nie ma zlepek z Fora?

No pokaż mi taki serwer proszę bardzo, nie pasuję to stwórz lepszy zobaczymy jak ci to wyjdzie... :)

Zapraszamy na forum zostało otwarte:

forum.ethoria.pl

No faktycznie dużo takich nie ma, co nie oznacza, że nie jesteś skończonym idiotą ;)

Wymieniam:

- MPCforum,

- Tyria,

- Pompa,

- Astium (było mineło)

graphic.png

Opublikowano

Albo mi się wydaje, albo już był serwer z podobną nazwą - Etoria.pl

Nie niestety możliwe że podobne nazwy.

No faktycznie dużo takich nie ma, co nie oznacza, że nie jesteś skończonym idiotą ;)

Wymieniam:

- MPCforum,

- Tyria,

- Pompa,

- Astium (było mineło)

No to sobie idź na tamte serwery, skoro tyle serwerów to zlepki to idź tam się też wypowiadać stwórz coś autorskiego. :)

Opublikowano

Lecimy pełną parą przez betę, ciągle poprawiamy nie dociągnięcia aby do startu wszystko sprawnie naprawić aby wszystko śmigało jak powinno.

Chciał bym dodać że do jutra będzie aktualizowana prezentacja + ciągle coś dodajemy na serwer.

Przed startem ujawni się kalendarz eventów.

Opublikowano

Przepraszamy za brak forum lecz u sponsora jest problem z maszyną na której są postawione fora serwerów.

Musimy poczekać aż problem zostanie wyeliminowany.

Dzisiaj postaram się o ładniejszy skin pod forum :)

Serdecznie zapraszam na start serwera.

Opublikowano

Update na serwer została dodana nowa mapka ze szponami do expa + metinami.

Od poziomu 45.

7ge844.jpg

## Wyspa Szponów ##

Wymagany Poziom: 45.

Wejście u Seon-Hae w M1.

Przepustka:Bilet na Wyspę.

Jest to dodatkowa mapka do expa + zarobków z metinami.

Opublikowano

Update na serwer została dodana nowa mapka ze szponami do expa + metinami.

Od poziomu 45.

7ge844.jpg

## Wyspa Szponów ##

Wymagany Poziom: 45.

Wejście u Seon-Hae w M1.

Przepustka:Bilet na Wyspę.

Jest to dodatkowa mapka do expa + zarobków z metinami.

Fajnie się to prezentuje . Czyli że na każdym lvl będzie gdzie expić/zarabiać/dropić?
Opublikowano

Fajnie się to prezentuje . Czyli że na każdym lvl będzie gdzie expić/zarabiać/dropić?

Tak jeżeli będą spoty zajęte na szponach zwykłych w lochach, zdobędziesz przepustkę na wyspę ze szponami to idziesz tam i sobie expisz/dropić.

Opublikowano

Ponieważ serwer jest skończony, chcę Was poinformować że start odbędzie się 23 grudnia 2014 o godzinie 19:30.
Jest to już oficjalna data i nie zostanie ona zmieniona, myślę że niektórzy z Was się ucieszą że serwer wystartuje szybciej.
Pozdrawiam Asfen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...