Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethoria.pl - Coming Soon! Medium-Easy

Asfen.

Zagrasz na starcie Ethoria?  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Ethoria?

• Tak.
      225
    • Nie.
      46
  2. 2. Chcecie Dungeony wszystkie bez PT? Czy z PT?

• Bez PT.
      191
    • Z PT.
      80
  3. 3. Dodać zwoje która cofają berka i silne do G1?

• Tak.
      215
    • Nie, zbędne.
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem :) Maszyny Kreta są stabilne.

Czytam ze zrozumieniem albo najwidoczniej ty nie wiesz co piszesz.

Tacy ludzie w redakcji apogeum.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze dwa pytania odnosnie tych Twoich odpowiedzi.

4. Rozumiem ze w takim razie nie ma limitu lvla z ktorego bedziemy mogli dropnac to serce? I czy Bera jest mocniejsza czy to bedzie kwestia ze zabijamy ja na hita, podnosimy serce i lecimy na dunga?

6. Oprocz IS, beda do wygrania na eventach czy nawet na to nie ma szans?

7. Jaka jest szansa na drop tego biletu na loterie z moba? +/-

I jeszcze jedno pytanie ktore ma troche wspolnego z 4. Mianowicie czy jest limit lvla z jakim mozemy cos dropnac z jakiegos bossa? W sensie ze jak mamy np. 15lvli wiekszy lvl od bossa to juz z niego nam nic nie poleci? To samo sie tyczy metinow.

Dzieki.

Chodziło mi o Berana-Setaou a nie o berę z M1! :D

No pewnie że za OX osoba która wygra OX dostanie owego peta na 100%.

Hmm gdy testowałem serwer, do 30 poziomu miałem 3 bilety także drop jest myślę jak najbardziej okej.

Nie może nam dropnąć na każdy poziomie.

Opublikowano

Życzę powodzenia Asfen z całego serca. Życzę, żeby wypaliło :D

Grafika nieco z*****a i monotonna, ale bo na takim ,,grafiku" nie ba się zbytnio czego nowego spodziewać ;) Sam wyzywa, a robi takie gówno ;)

Jego nieumiejętności można zauważyć choćby po tym: 24284807120093139295.png

Jak można dać taki gradient czcionce jak tłu. To jest nieczytelne. Te szkiełka już dawno z mody wyszły ^^ Laik. 

Opublikowano

Życzę powodzenia Asfen z całego serca. Życzę, żeby wypaliło :D

Grafika nieco z*****a i monotonna, ale bo na takim ,,grafiku" nie ba się zbytnio czego nowego spodziewać ;) Sam wyzywa, a robi takie gówno ;)

Jego nieumiejętności można zauważyć choćby po tym: 24284807120093139295.png

Jak można dać taki gradient czcionce jak tłu. To jest nieczytelne. Te szkiełka już dawno z mody wyszły ^^ Laik. 

człowieku co ty pierdolisz ??? że ci powiedziałem że jesteś śmieciem bo nie umiesz nawet zrobić logo z własnym stylem to nie musisz od razu tu wchodzić wiem ból dupy no ale trudno profesjonalny lay z pixelozą i ta sygnatura xD weź się nie ośmieszaj :D wrzucę te twoje style na mpc i się skończy profesjonalny grafiku o.O 

Opublikowano

człowieku co ty pierdolisz ??? że ci powiedziałem że jesteś śmieciem bo nie umiesz nawet zrobić logo z własnym stylem to nie musisz od razu tu wchodzić wiem ból dupy no ale trudno profesjonalny lay z pixelozą i ta sygnatura xD weź się nie ośmieszaj :D wrzucę te twoje style na mpc i się skończy profesjonalny grafiku o.O

Zamknij już ten pysk, bo się udzielasz jakbyś z nie jednego słoika majonez wyjadał.

@topic Nie polecam

Opublikowano

Proponuje wam nie startować w tym roku, bo invoria s2 też startuje w tym samym okresie co wy.

Ale serwer polecam ze względu na Asfena.

ljbc.png

Opublikowano

Proponuje wam nie startować w tym roku, bo invoria s2 też startuje w tym samym okresie co wy.

Ale serwer polecam ze względu na Asfena.

Dzięki bardzo, rozumiem wiadomo będzie konkurencja lecz zawszę gracze po jakimś czasie wybierają między jednym a drugim serwerem.

Dziś do wieczora do prezentacji będą dodane: Systemy różne, Metiny, Bossy, Drop Metinów/Bossów, Zielarstwo, Eventy.

Opublikowano

Pewnie nie wystartuje nawet na dobre a już padnie nie polecam ze względu na asfena.

To się jeszcze okaże czy nie wystartuję, najlepiej napisać: Ej rozjebiemy serwer w dzień startu, ej serwer nie wypali, ej serwer upadnie bo asfen, ej serwer nie wystartuję.

Możesz to napisać jeżeli nie wystartuję, jak widać na razie jeszcze trochę czasu do startu także bądź spokojny.  :rolleyes:

Opublikowano

Pewnie nie wystartuje nawet na dobre a już padnie nie polecam ze względu na asfena.

Zajmij się exorianem.

Pożyjemy zobaczymy co z serwerem.

ljbc.png

Opublikowano

Dziękuje że reklamujesz mój serwer pod tematem asfena ;)

Proszę bardzo, ale twój serwer nie potrzebuję reklamy.

Proszę o nie nadawanie ostrzeżenia za ten post ja tu piszę prawdę a wy mnie warnujecie.

Takie Forum OMG.

ljbc.png

Opublikowano

Dziękuje że reklamujesz mój serwer pod tematem asfena ;)

Oj czuj się zaszczycony.  xD  xD  xD

Poczekamy na twój projekt, po żyjemy zobaczymy co nie Kizio.

#Kizio jak możesz nie pisz już w tym temacie po zaśmiecasz trochę temat, możesz pogadać na PW a nie pisać postami.

Opublikowano

Aktualizacja serwera.

Dodaliśmy wyciąganie KD u NPC:

6hw0oo.jpg

v1n0m6.jpg

O k***a, masz się czym pochwalić wow! Myślałem że to był standard 2010r(pliki balantia) @Sensual  <lel>

Asfen, asfen, asfen boli mnie to że Twoja "ekipa" znowu dała się nabrać.

SEZON NA SERWERY GIMBUSÓW(TYGODNIÓWKI) UWAŻAM ZA OTWARTY!

PS: Teraz pojawi się w uuuuj serwerów bo wolne 3tygodnie ^^ serwery "FIRM" będą poszkodowane tym że będzie "x" chujowych serwerów i gracze się rozejdą. :/

Serwera SERDECZNIE NIE POLECAM.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

O k***a, masz się czym pochwalić wow! Myślałem że to był standard 2010r(pliki balantia) @Sensual  <lel>

PS: Teraz pojawi się w uuuuj serwerów bo wolne 3tygodnie ^^ serwery "FIRM" będą poszkodowane tym że będzie "x" chujowych serwerów i gracze się rozejdą. :/

HAHA, wez idz człowieku, pierw zobacz na swój serwer który startował już milion razy i wystartuje 2 miliony.

ljbc.png

Opublikowano

Dobra, dobra SurMistrz ty się lepiej nie odzywaj bo ty tyle umiesz że robisz serwer na plikach Aline2 przez 5 serwerów.

Corelis, Laneris, Isaric, Laneris V2 i więcej.

Sam kupujesz pliki lekko edytujesz i startujesz, na dodatek zrobiłeś 3 razy reaktywację serwerów na plikach Aline2 więc nie wiem czym ty się masz pochwalić.. ;)

Nie chwalę się tym idioto lecz pokazuję że dodana jest taka opcja, nie no ty potrafisz Pythona/Lua w 100% masz autorskie rzeczy na serwerze zapomniałem..  8S

Opublikowano

Dobra, dobra SurMistrz ty się lepiej nie odzywaj bo ty tyle umiesz że robisz serwer na plikach Aline2 przez 5 serwerów.

Sam kupujesz pliki lekko edytujesz i startujesz, na dodatek zrobiłeś 3 razy reaktywację serwerów na plikach Aline2 więc nie wiem czym ty się masz pochwalić.. ;)

Nie chwalę się tym idioto lecz pokazuję że dodana jest taka opcja, nie no ty potrafisz Pythona/Lua w 100% masz autorskie rzeczy na serwerze zapomniałem..  8S

a ty startowałeś 20+ razy, i żaden serwer nie wytrzymał więcej niż tygodnia #beng

nie polecam, każdy wie jak to się skończy, i współczuje z góry osobom które będą tu grać, czekać tylko aż na ascarialu postawisz..

@1361622928-U485574.pngAsfen. Miałem jeden serwer, a nie dwadzieścia + to po pierwsze primo, dwa - komentujesz każdego serwer, i piszesz jaki to najlepszy jesteś techniku z koziej d.., xantis stał chyba 2 tygodnie (na oko), na twoim edytowanym? poprawiłem większość twojego syfu:*, lizałem dupe? haha! to nieźle, pytałem czy masz pliki, ale nie wiedziałem że jesteś tak fałszywy, w dodatku szkoda by było jakby essenia wylądowała w dziale pliki serwerowe, hmm? podobno 300 zł za nią dałeś. a tak na przyszłość, nie pisz mi 1329 razy tego samego, gdy czegoś nie wiem to spytam innych - co było błędem gdy pytałem Ciebie, bo z Tobą to nawet no name mógłby robić, masz poziom krawężnika, niczym się nie różnisz od pseudo grafika grafiese który używa elementów innych, skończ błaznować i zrób coś swojego, bo gdy ktoś wejdzie w dział pliki serwerowe to 3/4 było użytych przez Ciebie, kto wie, może za tydzień rykoxa tu zobaczymy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

a ty startowałeś 20+ razy, i żaden serwer nie wytrzymał więcej niż tygodnia #beng

nie polecam, każdy wie jak to się skończy, i współczuje z góry osobom które będą tu grać, czekać tylko aż na ascarialu postawisz..

Noi startowałem tyle, ale nie komentuję czyiś serwerów także było by dobrze gdyby nie komentował.

Ty się imaguś nie odzywaj, twój Xantis ile stał + na moich edytowanych plikach deili startowałeś twój poziom cały..  :unsure:

Nie dawno lizałeś d*** o pliki więc się nie odzywaj..

Opublikowano

Po 1. Isaric na plikach aline, a to Ciekawe no stary wiesz więcej ode mnie co ja o swoich serwerach Yeaaa! Ty pozjadałeś już mózgi! :D

Po 2. A co do autorskich systemów na pewnym serwerze zobaczysz takie że na ŻADNYM innym serwerze ich nie będzie :>

Po 3. To co stoi na MOIM dedyku(sponsoring) nie powinno Cię to interesować tutaj jest dyskusja o Twoim serwerze nie moim.

Wiec wiesz Enjoy!

Dt tak jak na pl?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Asfenka i Kirito :)

Serwer stawiany aby wydoić z was kasę i szybka ucieczka administracji

Serwer Asfena nigdy nie należał do najlepszy to czemu akurat ten ?

Zaś nie będzie umiał ogarniać serwera ....

A serwer na jakich plikach ?  Jaka podstawka ?

img12grosikow.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...