Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o czym ty pierdolisz, jesteś idiotą i możesz zrobić jedno - wypierdalać.

Wszystko już działa.

No mi stronka nie działa. :v

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to masz sie czym martwic ;) intercom podpisujacy sie tagze pod marka mt2host ma u mnie przejebane i ma stracic klienta w tym wypadku ten serwer administracja dostala info ze zmieniaja hosting i maja luz ;) sory ze bez polskich znakow ale kaska mi piwo klawiatura zalala 

Akurat ciebie sie nikt nie boi gimbusie z 60 KG niedowagą, pinguj im strone i twierdz ze jestes hakerem idioto. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie wiem o czym ty pierdolisz, jesteś idiotą i możesz zrobić jedno - wypierdalać.

Wszystko już działa.

Nie działa.

to masz sie czym martwic ;) intercom podpisujacy sie tagze pod marka mt2host ma u mnie przejebane i ma stracic klienta w tym wypadku ten serwer administracja dostala info ze zmieniaja hosting i maja luz ;) sory ze bez polskich znakow ale kaska mi piwo klawiatura zalala 

Możesz przetłumaczyć na polski ten bełkot? ;o Serio nic nie zrozumiałem. 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie działa.

Możesz przetłumaczyć na polski ten bełkot? ;o Serio nic nie zrozumiałem. 

nie wiem zjarany jestem tam mialo byc piwem klawiature a nie klawiatura piwo xdd dobra pozdro 600 trzymajcie sie jana pawla !! bo je milosierny :D

Opublikowano

Tak , strona nie dziala. A chcialem porbrac i zobaczyc ten serwer , chociaz mysle ze dlugo tu nie pogram ;p

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

74834767319016717160.jpg

Co taka dziwna ta czcionka jest ? o.O

w grze tak samo wygląda? :(

PS. Tak wiem, że można zmienić na większą ale ja wole tą PL'owską.

Na kolejnym patchu poprawimy tą mniejszą czcionkę. 

e2TT2Na.png

Opublikowano

Wiecie pewnie ze na serwie jest cos takiego jak zwiazki homo ? Serwer dla pedałow ? ze sie tak wyraże ? To ma byc smieszne ?

To ma być praktyczne. Poza tym administracja wybuduje tęcze i nie będziemy się nudzić. Co tydzień palenie tęczy. 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wiecie pewnie ze na serwie jest cos takiego jak zwiazki homo ? Serwer dla pedałow ? ze sie tak wyraże ? To ma byc smieszne ?

mozesz np tepac sobie szamana i nie robic go jako kobiety, ludzie czy tak bardzo wam to przeszkadza?

nie rozumiem spoleczenstwa

Opublikowano

Na fanpage metin2list rozdają kody na SM na Malestii

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

mimo że preferuję serwery easy i tak wbiję i pewnie zostanę na dłużej, świetna prezentacja to się ceni :)

mam nadzieje że wszystko będzie ok i lecimy po topke!

aqu1.jpg
Opublikowano

Strona nie działa bo mają dd'osy - ataki. To normalne że chcą konkurencje zmieść.. Dajcie im czas, client dużo nie waży.. 

Opublikowano

Jest jakaś nadzieja na wyexpienie Archera? :)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Nie pasuje Ci to nie graj jeju to tylko gra. Ma sie cos dziać a nie tylko exp i exp. Idz być nudziarzem gdzie indziej :)

Widzimy sie o 18 w Jinno :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...