Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Te śluby też wjebane na siłę, pytam się po co? 

Ślubów się używa tylko do możliwości tepania do buffa i na odwrót, a co to zmieni, że ten buff będzie tej samej płci? Specjalne wypychanie prezentacji żeby była większa.

Ty to chyba rasowy korwinista jesteś ;D

Proste że te śluby są zrobione tylko i wyłącznie po to żeby po serwerze biegało mniej transwestytów.

64562221938.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ślubów się używa tylko do możliwości tepania do buffa i na odwrót, a co to zmieni, że ten buff będzie tej samej płci? Specjalne wypychanie prezentacji żeby była większa.

Ty to chyba rasowy korwinista jesteś ;D

Proste że te śluby są zrobione tylko i wyłącznie po to żeby po serwerze biegało mniej transwestytów.

Jebie mnie to bo to tylko gra ale administracja ewidetnie myśli, że jak geje grają w metina to w jakikolwiek sposób to ich to zachęci czy co?.. xP

I podtrzymuje swój argument kwestionujący stabilność serwera.

Pamiętacie ile serwerów mieli ZabQ i Tharel?

Conajmniej kilka. Większość leży bo nie wiem czy już zamkneli swój poprzedni ale na nim i tak pustki więc kwestia czasu.

Opublikowano

"Zarząd" hahaha jak to w ogóle brzmi... Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej czy jak? Kończę rozmowę z osobą na tak niskim poziomie jak ty, elo.

Btw. nowością jest też niby powiększony limit yang i handel? Hahahah, ośmieszacie się.

Kończysz rozmowę z kimś na niskim poziomie, człowieku przeklinając co 2 słowo w swojej wypowiedzi kompromitujesz siebie swoim "wysokim" ilorazem inteligencji.. Poćwicz składnię zdania bo to też ci marnie idzie.

Opublikowano

Pamiętacie ile serwerów mieli ZabQ i Tharel?

Conajmniej kilka. Większość leży bo nie wiem czy już zamkneli swój poprzedni ale na nim i tak pustki więc kwestia czasu.

Pomyśl o sytuacji, gdzie musisz wziąć ślub, ale płeć jest taka sama. Musisz bulić za zmiankę płci, gdy tu możesz to zrobić bez problemu na nic nie wydając. Trochę pomyślunku ludzie....

Opublikowano

Jebie mnie to bo to tylko gra ale administracja ewidetnie myśli, że jak geje grają w metina to w jakikolwiek sposób to ich to zachęci czy co?.. xP

I podtrzymuje swój argument kwestionujący stabilność serwera.

Czemu macie zasadę oceniać projekty sprzed kilku lat? Na prawdę uważacie, że jakość naszego kodu, umiejętności etc. Nadal są na tak śmiesznie niskim poziomie jak prawie półtora roku temu? Ludzie, proszę was, skończcie siać ferment. Podkreślam, że ja również jestem w ekipie i nie pozwolę aby tylu miesięczna praca Tharela i moja, zostala zmarnowana - tyle w tej kwestii. Oceniać stabilność będziecie od jutra.

Co do ślubów homoseksualnych.

Osobiście - jestem anty homoseksualnosci. Ta nowość to swego rodzaju test, i im więcej czytamy Waszych komentarzy, tym bardziej boimy się, co się dzieje z przyszłymi pokoleniami. To jest TYLKO gra w której NIE MASZ PRZYMUSU "SLUBU" homoseksualnego. Uznaliśmy, że będzie to fajny smaczek, aby nabrać dystansu, ale jednak odbieracie to inaczej, a szkoda. Więcej dystansu, proszę.

Pozdrawiam,

Zarząd Malestia.pl

Opublikowano

Ludzie to z zmianą płci jest bardzo dobre.. nie raz gralo sie na początku np. wojownikiem kobieta i mialo sie slub z szamanem mezczyzna a jak sie przestalo juz grac nią buffa odkoksiło ,zaczelo grac np surą męzczyzna to musialo sie robic nowego buffa.. Bardzo dobrze ze zrobili coś takie !

socysty---42.png

Opublikowano

Wyglada ladnie, mam nadzieje ze start odbedzie sie bez problemow..
Jedno pytanko. Skad wziac ta przpeustke DUNGEONY POZIOMOWE?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wyglada ladnie, mam nadzieje ze start odbedzie sie bez problemow..

Jedno pytanko. Skad wziac ta przpeustke DUNGEONY POZIOMOWE?

Wejście na dungeony poziomowe dostajesz za wbicie odpowiednio 10,30,50,70,90,110 lvla.

Jest to wejście darmowe, potem będziesz musiał "zapłacić" kluczem, który znajdziesz za punkty PO i w IS.

Opublikowano

kurde, lipa że wszystko co jest potrzebne jest w IS :/

Coś musi się znajdować w item shopie, by mogli w jakikolwiek sposób zarobić. Serwer sam w sobie musi zapracować na swoje utrzymanie - Fakt faktem.

Jednak jest mały minus - jeżeli w grze nie będzie można zdobyć poszczególnych rzeczy z itemshop'u to serwer będzie oficjalnie pod niego postawiony. Wtedy nie zyskacie dużej obecności na serwerze. Mogę się oczywiście mylić. 

Opublikowano

http://strawpoll.me/3169416/ zapraszam do ankiety kim mam lecieć w topke. Jeżeli złamałem regulamin mpcforum to usuncie ten post.

Co, to ma wspólnego z serwerem?. Tak złamałeś a ja już Cię zgłosiłem spamerze :)

Ile przewidujecie około osób na start? 

Cały is ile % więcej expa daje  ;)

Opublikowano

Błąd podczas uruchamiania klienta dlaczego 

prawdopodobnie dlatego, ze serwer startuje za 10 godzin, patcher jest wyłączony, a klient prawdopodobnie nie jest kompletny, pewnie na chwile przed startem bedzie trzeba pobrac reszte plikow

Opublikowano

oczywiście serwer polecam ze względu na doświadczoną Administracje,

nic tylko czekać na start  ;)

Opublikowano

Robimy gildie, kilka/kilkanascie osob z doswiadczeniem kilkuletnim, jest nas kilka typa.

jakby byl ktos chetny, jinno /shinsoo do ustalenia, najlepiej niech bd te 16+, jakies doswiadczenie,ts uderzamy:)

zapowiada sie ciekawie, a jak to wyjdzie dowiemy sie za kilka godzin,

btw. nawiazujac do tematu i slubow homoseksualnych, szukam sponsora na is <3 <3  kontakt pw <3  oczywiscie sarkazm, do zobaczenia w m1 :D

@btw, zadnego team speaka serwerowego nie bedzie?

zadnej informacji nie widze, lub moje niedopatrzenie

Opublikowano

Wejście na dungeony poziomowe dostajesz za wbicie odpowiednio 10,30,50,70,90,110 lvla.

Jest to wejście darmowe, potem będziesz musiał "zapłacić" kluczem, który znajdziesz za punkty PO i w IS.

Hmm. A Wieza Orkow za free? Bo nie widze na obrazku zadnej przepustki czy cos :) (oby za free!) Oraz czy jest to na zasadzie "prywatnej wiezy", tzn kazdy wchodzi osobno czy wspolna jak DT na PLu?

Jesli ktos szuka ekipy w shinsoo to zapraszam na PW, najprawdopodobniej zaloze gildie ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Robimy gildie, kilka/kilkanascie osob z doswiadczeniem kilkuletnim, jest nas kilka typa.

jakby byl ktos chetny, jinno /shinsoo do ustalenia, najlepiej niech bd te 16+, jakies doswiadczenie,ts uderzamy:)

zapowiada sie ciekawie, a jak to wyjdzie dowiemy sie za kilka godzin,

btw. nawiazujac do tematu i slubow homoseksualnych, szukam sponsora na is <3 <3  kontakt pw <3  oczywiscie sarkazm, do zobaczenia w m1 :D

@btw, zadnego team speaka serwerowego nie bedzie?

zadnej informacji nie widze, lub moje niedopatrzenie

ts.nazwaserwera.pl i tam masz strefe Malestii  ;)

Opublikowano

Hmm. A Wieza Orkow za free? Bo nie widze na obrazku zadnej przepustki czy cos :) (oby za free!) Oraz czy jest to na zasadzie "prywatnej wiezy", tzn kazdy wchodzi osobno czy wspolna jak DT na PLu?

Jesli ktos szuka ekipy w shinsoo to zapraszam na PW, najprawdopodobniej zaloze gildie ;-)

Wejście do WO jest darmowe i mamy do wyboru tryb publiczny lub prywatny. :)

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...