Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się zabezpieczyć serwa przed wh. I tak prędzej czy później ktoś zrobi 

Nie byłbym tego taki pewien na devie jest poradnik w c++ jak ktos wali na wh to sie automatycznie banuje ;)

33748387117269464751.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nwm czy to pytanie padlo, ale czy w av1/2 luczniki setaou podchodza pod postac??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

1.Czy w Atla są metiny ??

2.Czy możecie zrobić aby można byłoby wytwarzać pety,kostiumy ?

3.Czy prócz isa można nabyć peta/kostium/lizaka itp ??

4.czy dungedony można robić solo ?

5.Ile % szans z ripa jest na broń 75 ?

1. Póki co nie ma.

2. Dodamy takie bajery do sklepu PO, ale to troszkę później, na razie brak czasu.

3. odpowiedź wyżej

4. większość tak

5. 5% bez rękawiczki + ze szkaty 10%

Nwm czy to pytanie padlo, ale czy w av1/2 luczniki setaou podchodza pod postac??

Nie.

Opublikowano

1. Póki co nie ma.

2. Dodamy takie bajery do sklepu PO, ale to troszkę później, na razie brak czasu.

3. odpowiedź wyżej

4. większość tak

5. 5% bez rękawiczki + ze szkaty 10%

Nie.

Dzięki :D Tharel dodajcie metki do Atlantydy z uwagi na to ,ze będzie grało mnóstwo osób to nie bedzie gdzie dropić w red lesie .

Opublikowano

Dzięki :D Tharel dodajcie metki do Atlantydy z uwagi na to ,ze będzie grało mnóstwo osób to nie bedzie gdzie dropić w red lesie .

Jeżeli dodamy to jakiś czas po starcie, bo musimy spieszyć się z eventem świątecznym.

Opublikowano

Przeraził mnie wasz cennik w IS ...

Za 1 perłe 50 SM ?!

Czy wy powariowaliście ?

6 zł za 1 perłe ...;>

no wiesz lepiej żeby były drogi i mało osób kupywało niż tanie i  każdy ma, ale ogółem IS drogi jest :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

no wiesz lepiej żeby były drogi i mało osób kupywało niż tanie i  każdy ma, ale ogółem IS drogi jest :)

Już jeden serwer się na tym przeleciał, a mieli chyba lepszą reklamę niż ten. Nazywał się Vixa.eu

Opublikowano

Tańszy IS = więcej klientów = większy zarobek

Ale skoro wiedzą lepiej, niech się upierają dalej przy swoim. 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tańszy IS = więcej klientów = większy zarobek

Ale skoro wiedzą lepiej, niech się upierają dalej przy swoim. 

Oczywiście masz racje, ale taki serwer wypala się po 1 miesiącu, gdzie tu sens?

Opublikowano

Niech będzie taki is jak jest "DROGI"
ale zróbcie że połowa itemów z isa znajduje się w grze. No albo zróbcie taniej ;)

Opublikowano

To niech będzie możliwość dostania tego wszystkiego w grze chociażby przez handel. Nie wiem jak z tym jest bo nigdzie tego nie wyczytałem. 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tańszy IS=Wszyscy eq +9 epickie itd=Brak gry=Serwer easy zamiast medium/hard

Kłóciłbym się IS'a można tak zrobić, aby nie dało się od razu wbić EQ+9, jest to kwestia nie tyle co cen, a itemków.

No, ale robiąc serwer przez pół roku [?] nie można od razu liczyć że po miesiącu padnie, bo się wypali lol.

Żeby nie było polecam serwer, włączyłem się do dyskusji, bo podobnie było na Crad*sie. 

Myślę, że Wam wypali serwer, tylko nie zakładajcie od razu że serwer skończy się po miesiącu.

Opublikowano

Dzisiaj o 20.00 wszystkich napinaczy zapraszam do porównania itemshopu z innymi, "konkurencyjnymi" serwerami.

Proszę również skonsolidowac swoją opinię o drop serwerowy.

Pozdrawiam i skończcie juz płacz o ten itemshop.

Zarząd Malestia.pl

Opublikowano

Kłóciłbym się IS'a można tak zrobić, aby nie dało się od razu wbić EQ+9, jest to kwestia nie tyle co cen, a itemków.

No, ale robiąc serwer przez pół roku [?] nie można od razu liczyć że po miesiącu padnie, bo się wypali lol.

Żeby nie było polecam serwer, włączyłem się do dyskusji, bo podobnie było na Crad*sie. 

Myślę, że Wam wypali serwer, tylko nie zakładajcie od razu że serwer skończy się po miesiącu.

Nie zrozumiałeś chyba mojego postu.  :P

To niech będzie możliwość dostania tego wszystkiego w grze chociażby przez handel. Nie wiem jak z tym jest bo nigdzie tego nie wyczytałem. 

Tak można handlować.

Opublikowano

Malestia juz sciagnieta !

Napewno zawitam :D

Tylko mam nadzieje ze admini nie beda mieli po jakims czasie tego servera daleko w d***e, i ze to nie bedzie server dla hajsu,

Zapowiada sie swietnie :D

I kummpla juz zachecam zeby zagral zemna ;d

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Tak samo gdzie tu sens dawać w chu* itemów do Is'a? rozumiem chcecie zarobić, opłacić maszynę no ale bez przesady :)

I nie pisz, że kostiumy itd. są na zawsze, ponieważ to nic nie zmienia, że IS jest zbyt bardzo rozbudowany

Zobaczymy na starcie jak to wypali, życzę powodzenia :)

Opublikowano

Ceny w is z dupy.. widać, że ktoś tu jest łakomy na hajsy.  

Serwera nie polecam ze względu na itemshop, który jest nastawiony na ''gruby portfel''

Opublikowano

Ja już gotowy na start ;D

x7O6YMO.jpg?1

Zabawniś się znalazł.

# Kogo macie wykupionego jako reklamę prócz Żabka?

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...