Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prezentacji większość serwerów, zapowiada się cudnie. A jak to będzie w praktyce ? zobaczymy. Poza tym zbytnio nie przepadam za serwerami, gdzie youtuber jest właścicielem, bo na takich serwerach jest zazwyczaj najwięcej kłopotów, typu rozdawanie EQ, navi i inne i zazwyczaj te serwery szybko padają. No ale to jest tylko moje zdanie, osobiście nie zagram, ale życzę powodzenia. 

xD 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezezli pomiedzy graczami IS/brak IS'u bedzie odczuwalna duża róznica to podziekuje.
Wszystko z IS'u powinno byc dostepne w grze przy mniejszym lub wiekszym wysilku !

Opublikowano

Nie doczytałem: Czy na WO będzie kowal?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja już gotowy na start ;D

x7O6YMO.jpg?1

Z tymi actimelami i activiami bym uwazal.Im wiecej wlewasz w siebie probiotykow tym mniej organizm wytwarza naturalnych bakterii.

Jesli chodzi o fastfoody chyba nie chcesz wygladac tak

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20070517000104/uncyclopedia/images/3/3d/Some_fat_kid.JPG
@ Zastanawia mnie jedna rzecz.Jak ZabQ,ktory nie zna sie na tworzeniu serwerow(Watpie czy zna podstawowe komendy) moze byc glownym wlascicielem serwera? :O

Srij9JT.png

Opublikowano

Z tymi actimelami i activiami bym uwazal.Im wiecej wlewasz w siebie probiotykow tym mniej organizm wytwarza naturalnych bakterii.

Jesli chodzi o fastfoody chyba nie chcesz wygladac tak

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20070517000104/uncyclopedia/images/3/3d/Some_fat_kid.JPG
@ Zastanawia mnie jedna rzecz.Jak ZabQ,ktory nie zna sie na tworzeniu serwerow,watpie czy zna podstawowe komendy moze byc glownym wlascicielem serwera? :O

A kto powiedzial ze on jest technikiem?-.- a co do komend to co za problem miec je wypisane gdzies? swiat sie skonczy jak ktos komendy zapomni? ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A kto powiedzial ze on jest technikiem? -.- a co do komend to co za problem miec je wypisane gdzies? swiat sie skonczy jak ktos komendy zapomni? ;D

A gdzie on napisał " Technik " ? Napisał główny właściciel serwera, to są dwie różne funkcje.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

z prezentacji wygląda nieźle.. zresztą jak wiele serwerów które prezentacje miały zajebistą a i tak okazały sie kichą. I jeszcze ten IS.. Różnica miedzy graczej z ISem a normalnym graczej będzie b. duża.

Opublikowano

gSxU6.jpg

Noo i takie bony mogą być w 100% :)

To teraz tylko czekać na start :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@ Zastanawia mnie jedna rzecz.Jak ZabQ,ktory nie zna sie na tworzeniu serwerow,watpie czy zna podstawowe komendy moze byc glownym wlascicielem serwera? :O

Chcesz grac na tym serwerze a nie ogladales zadnego filmiku ZabQ'a z Malestii na youtube?! ZabQ zna komendy bardzo dobrze przeciez w kazdym filmiku ich uzywa nie sprawdza na zadnych kartkach ma wszystko w glowie. Po za tym wlasciciel serwera to nie jest osoba ktora go robi... Czy wlasciciel salonu Porsche siedzi i sklada samochody? albo wlasciciel klubu pilkarskiego musi byc trenerem?

Mi osobiscie nie podoba sie ten debilny pomysl:

Śluby Homoseksualne

iLbQXkS.png

Myślę, że komentarz jest tutaj zbędny.

Opublikowano

Tak są kupony bedą dostępne w ISie jak i w grze ze szkatułek np z okazji świat itp. Tabelka bonusów teraz idealna. :D

Ogólnie którego wierzchowca kupujecie? Jak ktoś ma oczywiście zamiar ładować w IS.  :)

Opublikowano

Wszystko idealnie dla mnie, gdyby nie to że ŻabQ jest na nieodpowiednim miejscu, ale nic z tym nie zrobimy. Tylko czekać na "lewe" interesy.

Mimo to czekam i polecam, zobaczymy ile postoi bez problemów i biznesu ŻabQ'a.

@Tharel. Jest to tylko i wyłącznie moja opinia, a nie zbudowana przez innych. Po prostu mam swoją opinię i doświadczenie jak takie serwery wyglądają i jak może być. Lepiej nastawić się na czarny scenariusz niż później popaść w samo niezadowolenie. 

@ZabQ Nic nie wiem? Ok niech Ci będzie, że wiesz lepiej.

Opublikowano

Wszystko idealnie dla mnie, gdyby nie to że ŻabQ jest na nieodpowiednim miejscu, ale nic z tym nie zrobimy. Tylko czekać na "lewe" interesy.

Nawet Ty w to wierzysz? Zaczynam wątpić w ten świat...

Opublikowano

@Tharel. Jest to tylko i wyłącznie moja opinia, a nie zbudowana przez innych. Po prostu mam swoją opinię i doświadczenie jak takie serwery wyglądają i jak może być. Lepiej nastawić się na czarny scenariusz niż później popaść w samo niezadowolenie. 

Jednego nie rozumiem skoro nie wiesz jaką osobą jestem i jak się sprawuje w roli Administratora to na cholere się wypowiadasz? To że jakiś inny "youtuber" robił/robi przekrety nie oznacza że każdy taki jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...