Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic tylko polecić :) Server wydaje się mega oby wszystko łądnie poszło :)

Ps. Dojdę do jakiejkolwiek gildi ( zagram szamanem) 

Wszystko co ładne nie musi się pięknie świecić. 

Jednak czas pokaże. Mam tylko nadzieje, że wszystko pójdzie po ich myśli. ^-^

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

22617462071496078999.jpg

Klient ma wirusy...z góry mówi ze Anty Wirusa nie wyłączę. Pozdro

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

22617462071496078999.jpg

Dodaj do wyjątków python27.dll

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

22617462071496078999.jpg

Miałeś już własny serwer i powinieneś wiedzieć, że każdy prywatny serwer - nie zależnie czy tylko metin posiada w sobie nieszkodliwego małego wirusa.

Opublikowano

22617462071496078999.jpg

Jeśli dla twojego antywira python2.7 to wirus to pozdro 600

33748387117269464751.png

Opublikowano

LOOOL hahaha czyli program nie wykrył wirusa tylko co ?? bo wasze myślenie przeraża mnie. Macie wirusa w kliencie i koniec. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

74834767319016717160.jpg

Co taka dziwna ta czcionka jest ? o.O

w grze tak samo wygląda? :(

PS. Tak wiem, że można zmienić na większą ale ja wole tą PL'owską.

Opublikowano

LOOOL hahaha czyli program nie wykrył wirusa tylko co ?? bo wasze myślenie przeraża mnie. Macie wirusa w kliencie i koniec. 

Ty tak na serio się ośmieszasz? :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ty tak na serio się ośmieszasz? :D

Mylisz dziecko pojęcia... ja się śmieję ;) tak dla jasności to głównie z twoich postów. Ale dla ciebie to chyba nie żadna nowość ;) Pozdrawiam. I jak masz jakieś problemy zaprasza na PW :*

Opublikowano

Mylisz dziecko pojęcia... ja się śmieję ;) tak dla jasności to głównie z twoich postów. Ale dla ciebie to chyba nie żadna nowość ;) Pozdrawiam. I jak masz jakieś problemy zaprasza na PW :*

Już lecę na pw do debila który myśli, że mając 21 lat jest wielce dorosły i może wszystkich dziećmi nazywać :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Mi nic nie wykrywa więc wtf :D pro boszcz używasz pewnie AVASTA xD

czytanie nie boli. Norton AntyVirus z licką

Opublikowano

Bardziej mnie martwi, że stronka off :D

to masz sie czym martwic ;) intercom podpisujacy sie tagze pod marka mt2host ma u mnie przejebane i ma stracic klienta w tym wypadku ten serwer administracja dostala info ze zmieniaja hosting i maja luz ;) sory ze bez polskich znakow ale kaska mi piwo klawiatura zalala 

Opublikowano

to masz sie czym martwic ;) intercom podpisujacy sie tagze pod marka mt2host ma u mnie przejebane i ma stracic klienta w tym wypadku ten serwer administracja dostala info ze zmieniaja hosting i maja luz ;) sory ze bez polskich znakow ale kaska mi piwo klawiatura zalala 

Nie wiem o czym ty pierdolisz, jesteś idiotą i możesz zrobić jedno - wypierdalać.

Wszystko już działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...