Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferta współpracy.

Witam wszystkich zainteresowanych, na imię mi Sebastian, a na serwerach i forach jestem pod nickiem "Skejcior".

Chciałbym zaoferować trochę swoje czasu i podjąć współpracę z poważnymi projektami,

najchętniej podjąłbym się współpracy jako Admin bądź Opiekun Forum.

Jeśli natomiast ktoś by potrzebował Community Managera (bądź GM'a) na serwer to jestem w stanie to przemyśleć.

Doświadczenie mam spore, przy forach moja przygoda zaczęła się jak miałem 12lat,

wtedy pewna sieć serwerów Cs1.6 rozwijała się i miała nawet forum na IP.Board gdzie zostałem pierwszy raz moderatorem.

Wtedy jeszcze za gówniarza rozwijałem pasję z grafiką, a teraz idę dalej w tym kierunku,

ale to jeszcze nie ten poziom by oferować się jako grafik, głównie nawiązuje, że te dwie pasje zostały do dziś.

Obecnie jestem adminem na kilku forach pod metina (tamidia, xenox, cortium, divine persergi i eridor),

a do niedawna byłem adminem na całkiem dobrze prosperującym forum o cheatach, niestety lajk popsuł :v

Do tej pory prowadziłem już kilkanaście for, głównie pod serwery metina które stały różnie, raz krócej, raz dłużej.

Przy forach ciągle się rozwijam, ostatnio przy forum serwera Neshalie sporo edytowałem styl,

obecnie ten sam styl po kolejnych przeróbkach możecie spotkać na Xenoxie,

więc jakoś css i html nie jest większym problemem, a styl będę mógł zedytować według wizji zleceniodawcy.

Oprócz edycji stylu mogę zaoferować opiekę nad forum oraz administracją która będzie dbała o porządek na nim.

Do tego dojdą regulaminy, wgranie rozszerzeń, aplikacji, zabezpieczenia etc. szczegóły ustalimy na pw.

Co do sprawy wynagrodzenia to już najlepiej po omówieniu całokształtu propozycji.

A jeśli ktoś jeszcze czyta bo go zainteresowało to co do funkcji Community Managera/Game Mastera,

mogę powiedzieć, że mam również spore doświadczenie i można mnie kojarzyć choćby z takich serwerów jak:

DiamondMt2, Laneris, Kamelis, Mentis2 i pewnie jeszcze jakieś o których zapomniałem.

Na koniec żeby do siebie przekonać mogę jedynie dodać, że jestem osobą

serdeczną, spokojną oraz wykonującą swoje obowiązki sumiennie i na 100%.

Jestem profesjonalistą i perfekcjonistą, lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik.

Co do kontaktu to pw na forum lub gg 37583257

Jeśli widzicie źle złożone zdanie, bądź drobny błąd to przepraszam,

6 lat w Niemczech robi swoje.

Oferta Współpracy

Tutaj Skejcior, oferuję swój czas aby pomóc w projekcie metina

więcej info niżej, zapraszam do czytania.

Typ Współpracy?

Potrafię wcielić się w każdą rolę, najchętniej mógłbym pomóc w roli

Administratora forum

Oferuje wgranie silnika forum, IP.Board albo MyBB.

Wgranie pluginów, stylu, zrobienie działów, napisanie regulaminów i opiekę nad forum.

Do tego mogę zapewnić sprawdzone osoby do moderowania

ew. jak będą zajęci to przeprowadzę rekrutację. 

Game Master'a 

Z tą rangą mam największą styczność, przykładem są serwer Mentis2, Laneris s1, Kamelis, Torreadorworld oraz DiamondMt2.

Tutaj mogę odpisywać graczom, organizować eventy, rzucać kreatywnymi pomysłami i żartami ;p 

Ogólnie do tej pory nigdy nie było na mnie skarg, wszyscy byli zadowoleni, nawet osoby które wcześniej

mnie nie trawiły jako gracza to były zadowolone jak miały pytania czy potrzebowały pomocy.

Myślę, że moje opanowanie oraz zaangażowanie sprawiają, że nadaje się idealnie.

Reklama na YT

Od około roku prowadzę kanał na YouTubie i idzie mi to nawet sprawnie,

mam już ponad 1100 subskrypcji i ciągle rosną. 

Mogę nagrać zapowiedź, gp albo serię, wszystko możemy dogadać na pw/gg.

Rzeczy z Item Shopu wystarczą jako zapłata ;)

Link do kanału --> http://youtube.com/c/Skejcior

Pomocnika przy Ts

Dzisiejszy Ts, a ten sprzed kilku lat to różnica niebywała,

od siebie oferuję zrobienie permisji, kanałów, napisanie regulaminów itd.

O M-Bocie nie mam dużego pojęcia jak i dalszej technicznej części więc 

tylko jak będzie potrzeba to permisje i kanały z chęcią mogę pomóc robić :)

Kim jestem i skąd się wziąłem? 

Na imię mi Sebastian, w październiku skończę 18 lat a od 4 lat mieszkam w Niemczech. 

Nie wiem jaki jest sens pisania moich hobby oraz reszty zainteresowań.

Moje cechy możecie znaleźć w zapytaniu "dlaczego ja?". 

Ogólnie w Metina gram od 2008 roku jakoś jak kuzyn przyjechał i pokazał mi tą grę, 

beka była bo ja nie ogarniam, a On się podniecał, że KU Aura Miecza warta 5kk, a w sklepiku za 5k xD

Moje oczekiwania?

Nie oczekuje zbyt wiele,

przede wszystkim nie chcę takich akcji jak na Lanerisie gdzie Surek i iZumi grali w lola 

a jak dodali update to musieli startować od nowa serwer wypuszczając po paru dniach s2 które się niczym nie różniło.

Albo jak Kamelis, na początku nowy admin spoko wszystko ładnie aż do czasu jak znikał na kilka dni bo melanże były grube.

Szkoda, że Luzer nie potrafił zabezpieczyć Mentisa bo był sztos, nie to co prestia ;p 

Tak więc oczekuje zaufania i dobrej współpracy,

co do wynagrodzenia i reszty zawszę można się dogadać,

mi wystarczy jakiś Item Shop na łatwiejszą grę, nie lubię "ojro" na gry wydawać

a szczególnie wtedy jak mogę coś zaoferować od siebie nie musząc przez to wtedy

za tego IS'a płacić i mogę cieszyć się, że nie wydałem ani złotówki na grę ^^  

Jak wygląda moje doświadczenie?

Jak już mogliście przeczytać, GM'a miałem na 5 serwerach dedykowanych o ile pamięć mnie nie myli,

a tak ogólnie to na serwerze Hamachi jakoś w 2010 roku, tam uczyłem się podstaw co i jak. 

Jako Administrator Forum głównie na serwerach co padały po tygodniu, 

przykładem jest Aseria czy Cortium, ogólnie potrafię dużo, ostatnio sam na forum

z darmowym hostingiem się bawiłem to edytowalem sobie trochę styl i uczyłem się kilku rzeczy. 

Natomiast jeśli chodzi o Ts3 to rangę Query miałem na serwerze 4Death,

to był pierwszy ts gdzie wszystkiego się uczyłem od podstaw i szybko ogarnąłem co i jak. 

Miałem też swojego Ts ale stwierdziłem, że to nie miało sensu.

Moje cechy, czyli dlaczego ja?

Miły,

kulturalny,

uczciwy,

aktywny,

pomocy,

bezstronny,

z doświadczeniem,

ciężko wyprowadzić mnie z równowagi.

Ci co grali np. na Mentis2, Laneris bądź Kamelis mogą wypowiedzieć się śmiało jak się sprawowałem.

Kontakt do mnie! 

GG : 37583257 bądź pw tutaj na forum.

WD7IpkZ.png

• Odpowiedzi 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

polecam milo misiu ;*

ponad rok zlecialo na 4death i jestem zadowolony z jego zaangazowania oraz wkladu pracy

Opublikowano

Z tego co widzę po opiniach moich poprzedników również mogę polecić .

Zauważyłem również że ma umiejętność przyciągania chłopców do siebie <warning> :P

Opublikowano

Dzięki za polecenia z tego co widzę to wypowiadają sie osoby z którymi miałem przyjemność współpracować. Co do przyciągania chłopców to trochę kłamstwo, wole dziewczyny ;)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Skąd te osoby wiedzą, że Ty to na 100% z nimi współpracowałeś. Znajomi Cię polecają, z którymi masz kontakt. Nikt z forum Cię nie zna, bo od wczoraj z nami jesteś.
Nie polecam, powód macie wyżej.
Tylko na mpc ludzie patrzą na to, jaki jesteś po Twoich postach itd. Ty masz 3 i to tylko z tego tematu. Więcej pisać nie muszę. I tak zobaczysz, że to, co pisałem, jest prawdą.

@Edit
Jednak widzę po Twoich wypowiedziach, że jesteś osobą godną polecenia. Sorka za początkową moją opinię, ale sam rozumiesz, nowy na forum itd.

Opublikowano

@_Piotr_ Co ma moja aktywność na forum ? Przewinalem sie przez wiele serwerów i nie tylko więc sporo osób moze kojarzyć mój nick to po 1, a po 2 mam zawsze jakiegoś facebooka lub gg osób z którymi współpracowałem, kilka samo sie mnie pytało czy to moje konto na mpc więc miałem sklamac ?

Skoro mnie nie znasz to nie pisz, ze nie polecasz szczególnie gdy powodem są osoby ktore mnie polecily.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Polecam w 100%, parę dni temu gdy miał rangę GM na Laneris.pl, jako jedyny z Administracji zaglądał na serwer i interesował się nim. Za każdym razem gdy potrzebowałem pomocy, bez problemu uzyskiwałem pomoc.

denzel.png

Opublikowano

Wspolpracowalismy (Ja i Luzer) z Skejciorem potwierdzam tak to jest Skejcior.

@ Jako GM na mentisie spelnial sie w 101% Codziennie w grze i tsie. Tyle co ja z nim godzin spedzilem czy to w grze  czy na ts nie idzie zliczyc ;p

@ Kilka slow o Skejciorze - Dobry mily czlowiek angazuje sie w UJ.

@ Takze odemnie masz 3 razy na TAK jak bede szukal kogos do teamu to sie odezwe ;) Piona mordeczko jak co gg.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@Skejcior ^^

Oj twoja orientacja nie oznacza tego że nie masz wzięcia u chłopców mordeczko :)  =(^-^)=

@topic: W ciągu dalszym polecam tego amanta ;)

Opublikowano

No w sumie co racja to racja ale Ci co się za mną uganiają (o ile tacy są) niech wiedzą, że wolę dziewczyny ^_^

Jeszcze raz dzięki za opinie i zapraszam do komentowania oraz składania ofert ;) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Polecam Skejciora Administrator Mentis2 spełniał role GM'a pomagał na prawde nie mam złego słowa na temat Skejciora Powodzenia :) w byciu  jako GameMaster a może GameAdmin

14509961357771147141.png

Opublikowano

Jako technik forum wgrałbym pluginy, ogarnął działy na forum itp.

To potrafi moja 13letnia siostra. Na moje jest to wciskanie się do teamu na siłe, by mieć fejm. Nie polecam. :v

Opublikowano

To potrafi moja 13letnia siostra. Na moje jest to wciskanie się do teamu na siłe, by mieć fejm. Nie polecam. :v

Według Ciebie może to tak wyglądać, szanuje to ale ogólnie dałem przykłady tego co mógłbym zrobić. Ogólnie wszystko można ustalić na ts lub gg po rozmowie z potencjalnym "pracodawcą" poza tym nie które osoby nie mają czasu nawet na coś takiego, przykładem jest forum lanerisa. Jak chcesz to możemy sobię tak o pogadać na jakimś ts to i twoja opinia mogłaby się zmienić.

Whatever, reszcie dziękuje za polecenia i miłe słowa na mój temat. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Polecam misiaczka ^^:) Był Jedynym GM na Lanerisie :) Gdyż jeszcze grałem jako TuT ^^ Dobrze się z nim rozmawiało , pisało i wyzywało :D Więc polecam Cię Ty mój Murzynie :*

Opublikowano

Nie polecam, gdy na serwerze gra mniej graczy olewa go.

@Quai no nie kłam luzerku na mentisie u Cb grałem do póki chap nie dostał SGM nie interesowała mnie ilość graczy, cały czas im starałem się pomóc nawet prmk (UPS) potwierdził gdzieś w poście u góry ;) 

Jak coś Quai to MrLuzer i miał serwer Mentis2.pl

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie gram na każdym serwerze jak leci tylko przeważnie zostaje na dłużej, w prezentacji Lanerisa zobaczyłem kilka opinii na mój temat dlatego pomyślałem (w sumie mam dużo czasu, a tam mi się nie opłacało więcej grać gdyż kontakt z resztą administracji przepadł) aby napisać tą ofertę. Nie chodzi tu o "fejm" czy o wyrobienie marki tylko o mój charakter i chęć pomocy początkującym graczom oraz dodatkowego zajęcia w wolnym czasie. Dzięki wszystkim na opinie (pozytywne jak i te mniej) i czekam na jakieś oferty, wstępnie pojawiły się 2 ale jeszcze nic nie ustalone więc propozycja nadal aktywna. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@Quai no nie kłam luzerku na mentisie u Cb grałem do póki chap nie dostał SGM nie interesowała mnie ilość graczy, cały czas im starałem się pomóc nawet prmk (UPS) potwierdził gdzieś w poście u góry ;)

Jak coś Quai to MrLuzer i miał serwer Mentis2.pl

Tak mi się zdawalo, ale mniejsza wszyscy w pewnym stopniu zawinili mimo to polecić mogę ze względu na:

-Aktywność w grze robi eventy.

-Doradza daje swoje pomysły itp.(czasem mocno opieprzy xD)

-Motywuje resztę teamu.

-Stara się pomagać technikowi przy aktualizacjach itp.(pomysły, rady) .

Pozdro luzer

Opublikowano

Tak mi się zdawalo, ale mniejsza wszyscy w pewnym stopniu zawinili mimo to polecić mogę ze względu na:

-Aktywność w grze robi eventy.

-Doradza daje swoje pomysły itp.(czasem mocno opieprzy xD)

-Motywuje resztę teamu.

-Stara się pomagać technikowi przy aktualizacjach itp.(pomysły, rady) .

Pozdro luzer

Hehe, a jak odchodzę z teamu to w pokojowym nastroju ;)

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...