Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carvaliam.pl [Dedyk] [Medium]

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prezentacji wnioskuje że nic nowego nie zostało dodane wszystko już gdzieś było udostępnione ale mogę polecić ;)

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Rotcher Gdybysmy mieli byc szczerzy to na kazdym serwerze juz cos bylo dodane, wykorzystane itd wiec ciezko by bylo zaspokoic Twoja ciekawosc, jednak nie mowie ,ze jest to niemozliwe - raczej sadze ,ze nie jest to mozliwe poniewaz administracja nie jest na tyle zaawansowana ,zeby nie wzorować 70% swojej pracy na gotowcach

sygna2.png

Opublikowano

Jestem ciekawy Który serwer ma np Księgę czarów... mamy przygotowane dużo nowości... na Św szykujemy dla was coś Extra ! Zapraszamy do gry

xDEcNt1.png

Opublikowano

kiedy zostaną poprawione medale? bo czytanie jednego medalu co 3h to paranoja 

Żeby chociaż częściej dropił ,albo chociaż dać pierścień stopujący Exp, bo 15-30lvl i 0 medali.

Opublikowano

off? :)

Przerwa techniczna ! 08 Grudzień

2014

Napisał: [] o godzinie 21:13
Aktualnie prowadzona jest przerwa techniczna , prosimy czekać cierpliwie .

Zapraszamy na forum .

Pozdrawiamy !

Team Carvaliam.pl !

Opublikowano

Mogę powiedzieć że serwer upadnie i tak ;) a jedynie co to mogę powiedzieć że konkurencja nie śpi chodź fajnie się gra na serwerze i polecam jeśli wrócą gracze mimo tej cofki :D jeszcze bug był na PP 

Opublikowano

Taa baze wywalili xddd

Chyba off 4ever

Ty tam się swoją cebulandią aka krainą buraków zajmij :)

Jesteś pierwszy na odstrzał w tej całej gromadzie umysłowo chorych gimbusów, którzy myślą że zaświecą w internecie haha :D

PS. Serwer powstanie i przygotowana już jest następna reklama

xDEcNt1.png

Opublikowano

Hehe na przyszlosc skrypt na save bazy bo jak dla mnie jestes idiota ,ze ostatni backup jest z 4 rano ; ) bylo brac pod uwage ,ze moze byc crash ale po co. Szczerze chyba zrezygnuje z gry tutaj bo i tak odeszlo z 40% graczy ,za 3 dni startuje malestia wiec juz wtedy stracicie praktycznie wszystkich ; )  bo obstaiwam ,ze nawet perserga (o ile bd gral po tej cofce) nie zostanie

sygna2.png

Opublikowano

Bony full tak jak w prezentacji czy nie?

Medale dobrze dropia czy bede 1h dropil 0-1 medali? xD

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@madaffaka Medale to bez problemu, ale co 3h mozna czytac , bony takie jak pokazane ^^

Edit: Bez dobrej reklamy ten serwer nie przezyje takie sa realia, Ja czekam do dzisiaj godzina 18 , jak liczba graczy bd taka jak zawsze bede zmuszony odejsc, wole zrobic to teraz niz za 2 tygodnie gdzie zostanie + - 50 osob

Edit 2 : Pobawie sie tu jeszcze troche, ale widze Scouta nic nie zniecheci czy to cofka musial wbic juz ten 87 ; d

sygna2.png

Opublikowano

@DziuDziuxp Oni sądzą ,ze raty 50% wystarcza <3 Ja stracilem baaaaaaaaaaardzo dużo wiec gdyby nie to ,ze znajomi Mi oddali Swoje eq bo konczyli gre ,a nie chcieli wyrzucac to bym tu nawet nie wszedl po tej cofce ; ). Scout psychol goni topke na serwerze bez przyszlosci ; / .

sygna2.png

Opublikowano

Bez jaj...fms +9, 2 skile G...poszły w dupe...do tego prośby o inne misje na konie bądź inny system i zielone potki...brak odzewu czy jakiejkolwiek chęci pomocy i do tego coofki...do widzenia :)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Witajcie. Może uderzyć bułą, łokciem albo kołowrotkiem? Bonus reklamował jako doby serwer, więc nie wyobrażam sobie aby nie było tutaj luja ogłuszacza z całej epy. Pozdro 600

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...