Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carvaliam.pl [Dedyk] [Medium]

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A link do klienta ktoś da? Strona nie działa.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Miałem Racje że serwer Off będzie.

Jest Określnona Liczba Bodzi jaką zdobędę np. do 30 lvl?

Za misje z kluczami na 30lvl dostajesz 5 bodzi

True stronę ogarnie. Spokojnie... Pewnie jeszcze śpi bo na GG nie odpisuje.

Skąd truta?

Z Ripa i oraz smoka.

837371446280124127260.png
Opublikowano
  • brak bojowca na start, trudność w zrobieniu, bo trzeba czekać po 3h, a w IS można sobie kupić wyjebane wierzchowce
  • nie da się ulepszyć fmsa, 30kk, 10 bodzi, no nie da się po prostu, bez fms'a to ja nie gram

Dodajcie bodzie do npc i bojowca na start i można grać.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Tak jak up, z tym koniem to lekka przesada, chociaż dalibyscie wierzchowca na 3h który daje np 10% na potwory i czas leci tylko jak sie jezdzi, wtedy mysle ze spokojnie wystarczyłby do zrobienia bojowca, a no i te bodzie to tez parodia. Na razie nie zagram ale jeśli sie zmieni cos w tych dwóch kwestiach to chetnie wróce :)

Opublikowano

• brak bojowca na start, trudność w zrobieniu, bo trzeba czekać po 3h, a w IS można sobie kupić wyjebane wierzchowce
  • nie da się ulepszyć fmsa, 30kk, 10 bodzi, no nie da się po prostu, bez fms'a to ja nie gram

... myslisz ze dla 1 gracza takie cos zrobia? zalosne po prostu zalozne .. Idz i nie graj wiecej rob to na moja pamietke..

Tak jak up, z tym koniem to lekka przesada, chociaż dalibyscie wierzchowca na 3h który daje np 10% na potwory i czas leci tylko jak sie jezdzi, wtedy mysle ze spokojnie wystarczyłby do zrobienia bojowca, a no i te bodzie to tez parodia. Na razie nie zagram ale jeśli sie zmieni cos w tych dwóch kwestiach to chetnie wróce :)

aa z tym wierzchem to dobry poysl . :P nawet na 2 h:p

Co do bodzi powinny z metkow chociaz  dropic.. zalozmy 30 % szans z metka albo cos.:P

Opublikowano

Ta grubo masz to w końcu medium/hard więc musi być trudno ja na 30 lvl posiadając 21kk byłem w stanie zrobić fms na +9 u kowala bez bodzi.

Co do konia na 1h mogli by zmniejszyć lub dać wierzchowca na start na 3h a bodzie to z metków zgadzam się z up. 

Ale spokojnie to dopiero pierwszy dzień serwera mogą coś dodać, zmienic, usunąć więc raczej przychylą się do prośby, lecz pierw muszą ogrnać strone i maszynę.

Opublikowano

do 30lv 4 szkaty serwerowe z tego 1 bodzio..

-9kk bez robienia misji

-pali fmsy jak szok, trzeba z 30kk zeby coś wbić

-lv konia co 3h? ustawcie chociaż na 1h albo dodajcie wierzchowca na 2/3h

-dodajcie drop bodzi z metków

-misjie od biologa trzeba robić po 1 bo nie można wziąść wszystkich na raz ( tych na maly lv)

ogolnie to ku ładnie leca w godzine można wbić skila na Gy

Opublikowano

Przyjemny serwer, dobrze się gra, możecie zrobić żeby wszystkie książki się stackowały? Zawala to eq i to strasznie.

Opublikowano

Przyjemny serwer, dobrze się gra, możecie zrobić żeby wszystkie książki się stackowały? Zawala to eq i to strasznie.

Dobry pomysł tak samo z kamieniami duchowymi

Opublikowano

True hajs się zgadza ^_^

Serwer jak serwer, dodajcie więcej nowości i będzie zajefajnie :)

Oczywiście polecam :)

Opublikowano

Powiem, dziwny serwer

Taki medium hard, ze w 15min bez is z 15 na 31lvl, dodania i zmianki U npc, A tutaj koń co 3H, dziwne połączenie..

Opublikowano
Witajcie ! 

Dzisiaj tj. 07.12 - odbędzie się EVENT OX .

Będzie on podzielony na 3 rundy , gdzie za każdą do zdobycia będzie nagroda .

Event rozpoczyna się o godzinie 19:30

Serdecznie zapraszamy . 

Pozdrawiamy!

Team Carvaliam.pl!

Co do pana UP... nie mieliśmy na celu zrobienie ze lvl 30 expi sie w 1 dzień schody zaczynają się od 75 80 lvl i każdy będzie mógł walczyć o TOpke co do nowości już mamy kilka przygotowanych :) ale to niebawem opiszmy na forum...

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry Team Carvaliam!

xDEcNt1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...