Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carvaliam.pl [Dedyk] [Medium]

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśle że warto wierzchowca jakiś strój i nie wiem czy zwierzaka bo podobno 2 bedą dostęne w grze. :)

Opublikowano

True jakieś nowości będą czy tylko to co w prezentacji ?

Szczerze Ci powiem że nie wiem bo nie jestem twórcą serwera.

Ale z informacji które mi osobiście wiadomo w większości te ważniejsze nowości są pokazane w prezentacji, jednakże też uważam że jest ich z deczka za mało, aczkolwiek nie wątpię w to iż na serwer po starcie zostanie dodanych wiele nowych rzeczy więc nie będzie się czym martwić...:)

Opublikowano

Serwer Odpalony,zapraszamy do gry...

Mogliście opłacić Youtuberów którzy mają nawet te 3k widzów, jakąś reklamę byście mieli a tak to lipa :).

Opublikowano

Mogliście opłacić Youtuberów którzy mają nawet te 3k widzów, jakąś reklamę byście mieli a tak to lipa :).

Lipa tyle osób przeglądało temat kiedy BONUS BGC opublikował na fb

post-127260-0-84965300-1417893933_thumb.png

Do tego na ts 200+ oraz forum serwera nie wypału na pewno nie było jak na brak reklamy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Lipa tyle osób przeglądało temat kiedy BONUS BGC opublikował na fb

attachicon.gif1200.png

Do tego na ts 200+ oraz forum serwera nie wypału na pewno nie było jak na brak reklamy :)

U Bonusa to żadna reklama. Ludzie od Bonusa nie grają w metina, może się zdarzy tam 1 na 1000 osób. A że on coś wyśle na FB to ludzie w to wejdą, więc nic dziwnego że tyle ludzi przeglądało ten temat  :).

Opublikowano

Nie mozna klawiszowo wsiadac na konia tylko trzeba kliknac na ikonke, ogarnijcie to.

ctr+h mi normalnie działa !

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ogarniecie tą strone, bo chce wejść na serwer i zobaczyć ile ludzi jest w grze. Bo po tym co admin pisał, że jest 300+ online a było 250 postaci to coś mi się nie chce w to wierzyć, aby tam grało te 300+ osób.

Opublikowano

Jest dobry sponsor, a to dzisiaj podstawa, ładna prezentacja. Tylko czekać na start.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...