Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carvaliam.pl [Dedyk] [Medium]

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje wam bardzo za dobre słowo o mnie od niektórych użytkowników :)

Co do serwera oczywiście serdecznie Was zapraszam i liczę że spodoba wam się ten projekt.

Może odniosę się wpierw do pytań o reklamę.Szczerze mogę powiedzieć że wielu większych Youtuberów są aktualnie albo niedostępni,albo zajęci serią z mojego innego serwera i nie ma możliwości zamówienia u nich reklamy co utrudniło mi rozgłos tego projektu, a niestety na to wpływu nie mam większego.

Oczywiście postaram się co w mojej mocy aby projekt JESZCZE PRZED STARTEM miał większy rozgłos więc zobaczymy co uda mi się zdziałać :)

Ktoś pisał stronę wcześniej że "True nie dałby takiej strony na bete nawet"-Interpretuje to jako komplement, jednakże z mojej ostatniej dostępności czasowej (Uczelnia,Inne serwery,wiele spraw prywatnych) itd.itd. nie byłem w stanie nic lepszego zaoferować jeśli chodzi o stronę.I tak szczerzę mogę powiedzieć że gdyby nie Sielu serwer mógłby zostać bez strony a za to mu serdecznie dziękuje bo uratował mi tyłek.

Oczywiście w najbliższym czasie strona zostanie zmieniona i jest ona "tymczasowa" jednakże grunt że działa i nie ma z nią większych problemów.

Prawa do grafiki strony posiadamy.

To chyba tyle z mojej strony i mam nadzieję że wszystko się uda bez większych problemów.

Do usłyszenia na TS o 20!

Pozdrawiam

True :)

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na starcie mamy do wyboru 2 Zwierzaki. Wierzchowce z dungów no i is, dodatkowe pety z wbudowanymi bonami tylko is ceny możecie sami zobaczyć 

xDEcNt1.png

Opublikowano

Dziękuje wam bardzo za dobre słowo o mnie od niektórych użytkowników :)

Co do serwera oczywiście serdecznie Was zapraszam i liczę że spodoba wam się ten projekt.

Może odniosę się wpierw do pytań o reklamę.Szczerze mogę powiedzieć że wielu większych Youtuberów są aktualnie albo niedostępni,albo zajęci serią z mojego innego serwera i nie ma możliwości zamówienia u nich reklamy co utrudniło mi rozgłos tego projektu, a niestety na to wpływu nie mam większego.

Oczywiście postaram się co w mojej mocy aby projekt JESZCZE PRZED STARTEM miał większy rozgłos więc zobaczymy co uda mi się zdziałać :)

Ktoś pisał stronę wcześniej że "True nie dałby takiej strony na bete nawet"-Interpretuje to jako komplement, jednakże z mojej ostatniej dostępności czasowej (Uczelnia,Inne serwery,wiele spraw prywatnych) itd.itd. nie byłem w stanie nic lepszego zaoferować jeśli chodzi o stronę.I tak szczerzę mogę powiedzieć że gdyby nie Sielu serwer mógłby zostać bez strony a za to mu serdecznie dziękuje bo uratował mi tyłek.

Oczywiście w najbliższym czasie strona zostanie zmieniona i jest ona "tymczasowa" jednakże grunt że działa i nie ma z nią większych problemów.

Prawa do grafiki strony posiadamy.

To chyba tyle z mojej strony i mam nadzieję że wszystko się uda bez większych problemów.

Do usłyszenia na TS o 20!

Pozdrawiam

True :)

Reklam chyba jest udana nie wiem co tu się dzieje, ale widzę 1008 użytkowników przegląda temat xD

Jak z cenami w is i czy bedzie na starcie ?

post-127260-0-57852700-1417884042_thumb.png

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nwm co się dzieje ale reklama chyba jest duża bo 1k osób przegląda temat no poprostu taka pompa że z kapci wypier... Zapraszam na serwer :)

Kurcze, nawet na to nie zwróciłem uwagi. Faktycznie nieźle.. Widać ile osób szuka nowego serwera medium :) Mam nadzieje że wytrzyma na starcie.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Do godziny 18 zbieraliśmy głosy co do Zwoja Statusy... Więc na starcie nie będzie go w sklepie! i raczej w IS tak samo 

xDEcNt1.png

Opublikowano

Poda ktoś ts serwera? Jakoś nie mogę znaleźć.

Na stronie jest podany w newsie oraz w zakładce Ts3 można automatycznie się połączyć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...