Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carvaliam.pl [Dedyk] [Medium]

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jebł$% na plecy hahahahahahaa.....bonus się sprzedal i reklamuje serwery metina !!!! TEGO JESZCZE NIE BYLO , az wszedlem na jego fb bo cos Panu @NitroCharge nie wierzylem , ale jednak to nie fejk xD. Jak bonus reklamuje to Ja sie nie dziwie czemu tak malo graczy

sygna2.png

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajefajny zaraz wbijam tylko ten koni co 3 h  można medal od dać na takim serwe powiną  być  max co 1h i jak nie wejdzie to można następny medal od dać aż wejdzie i biolog co 30 minut  no ale zobaczymy.

zxc

Opublikowano

CrooKu typ który na siłę się wbija do Teamu każdego serwera za reklamę. Lolek adminem to server długo nie postoi tak jak poprzednie jego projekty nie pamietam już ich nazwy. ;) 

Hejty ON 

Opublikowano

nie polecam... ;) przez takich gości jak Sru Tru serwery hard mają złą renomę... ;)

­graphic.png

Opublikowano

nie polecam... ;) przez takich gości jak Sru Tru serwery hard mają złą renomę... ;)

Rozwiń swoją wypowiedź czy kolejny kolega który napisze "NO TO SRU" i na tym kończy się poziom i elokwencja jego wypowiedzi?

Trochę smutne że ktoś zawsze chce dodać swoje 2 grosze ale żeby cokolwiek więcej napisać to nie łaska,a czemu?Bo nic nie ma :)

Czekam na argumenty skoro tak psuję ich "renomę"

Ale Peja nadrabia renomę....

Co do cofki tak jak napisałem nie będę się wypowiadał, z mojej strony nic nie zawiniło i jest to błąd techniczny teamu.

Pozdrawiam

True!

@CrooKu

Otóż na tej maszynie byłem pewien że BackUP-y robią się co 1h tak jak na 2 maszynie jednakże można to nazwać "nie dopilnowałem" żeby osoba która opiekuje się maszynami zrobiła to samo na drugiej.Skoro tak wszystko wiesz to wybacz że nie przewidziałem usunięcia tabelek "w takim sposób" który nastąpił ale żeby nie wnikać w szczegóły, cofka nie jest z mojej winy jak wcześniej pisałem :)

Opublikowano

@CrooKu Brawo wkoncu ktos szczery ,ze backup byl co 24h na + dla Was :) ,a na - dla trueeeeee ,tutaj true masz kilka cytatów ze strony lolka moze sie jakos do nich odniesiesz?

Japierole irytujesz mnie ty wiesz lepiej co dzieje sie w administracji od nas samych... id do true niech da ci maszynę i sie przekonasz jaka jest z nim współpraca czemu sami nie zrobiliśmy bo jak psiałeś true ma dobra opinanie i myślałem ze trochę inaczej do tego projektu podejdzie ale się zawiodłem..

True jest ogarnięty hahahahaha beka ziomek beka... przez niego była z*****a strona na start i płatności i przez niego sa backupy co 24h... taki on profesjonalny jest... a 2 tygodnzie przed startem psiałem zeby mi wszytko zrobił to nie miał czas ja rozumiesz szkoła inne sprawy ale 2 tygodnie to bardzo duży termin a on nie miał czasu a po starcie jak zobaczył ze ludzie graja zaraz zabrał sie do roboty za serwer... i nie zganiajcie wszystkiego na nas... my robimy co możemy a ze mamy warunki jakie mamy no to nic więcej nie możemy zrobić.. tyle z mojej strony

sygna2.png

Opublikowano

Hehe na przyszlosc skrypt na save bazy bo jak dla mnie jestes idiota ,ze ostatni backup jest z 4 rano ; ) bylo brac pod uwage ,ze moze byc crash ale po co. Szczerze chyba zrezygnuje z gry tutaj bo i tak odeszlo z 40% graczy ,za 3 dni startuje malestia wiec juz wtedy stracicie praktycznie wszystkich ; )  bo obstaiwam ,ze nawet perserga (o ile bd gral po tej cofce) nie zostanie

Masz racje odeszłem. Dzięki za słowo o mnie.

Opublikowano

@CrooKu Brawo wkoncu ktos szczery ,ze backup byl co 24h na + dla Was :) ,a na - dla trueeeeee ,tutaj true masz kilka cytatów ze strony lolka moze sie jakos do nich odniesiesz?

Japierole irytujesz mnie ty wiesz lepiej co dzieje sie w administracji od nas samych... id do true niech da ci maszynę i sie przekonasz jaka jest z nim współpraca czemu sami nie zrobiliśmy bo jak psiałeś true ma dobra opinanie i myślałem ze trochę inaczej do tego projektu podejdzie ale się zawiodłem..
True jest ogarnięty hahahahaha beka ziomek beka... przez niego była z*****a strona na start i płatności i przez niego sa backupy co 24h... taki on profesjonalny jest... a 2 tygodnzie przed startem psiałem zeby mi wszytko zrobił to nie miał czas ja rozumiesz szkoła inne sprawy ale 2 tygodnie to bardzo duży termin a on nie miał czasu a po starcie jak zobaczył ze ludzie graja zaraz zabrał sie do roboty za serwer... i nie zganiajcie wszystkiego na nas... my robimy co możemy a ze mamy warunki jakie mamy no to nic więcej nie możemy zrobić.. tyle z mojej strony

Nie chcę wchodzić w głupie dyskusję dotyczące tych cytatów z strony Lolka. Na oświadczenia z mojej strony przyjdzie czas, aktualnie przemilczę je z względu na dobra serwera i ugryzę sie w język w porównaniu do niektórych osób bo szanuje graczy którzy poświecili i poświecają dalej pieniądze,czas,nerwy na ten serwer, niestety ale czasami ktoś musi wykazać się czymś ponad poziom.

Ja aktualnie to przemilczę i tyle z mojej strony.

Na serwer zapraszam, a wszyscy którzy myślą logicznie to mogą zinterpretować sobie wszystko od początku do końca.

Pozdrawiam

True

Opublikowano

@True990 Jak dla Mnie - nic do Cb nie mam : ) nie zarzucam Ci ,ze to Twoja wina bo wiadomo ,ze ta profesjonalna administracja (pokazują juz Swoj profesjonalizm jak w wiekszosci wiadomosci do Mnie leciały k***y,pierdolenia itd., soory, ale administratora jakas kultura obowiazuje, Ja Sb nie wyobrazam zatrudnic kogos kto by Mi kurwami rzucał do graczy) jak wziela sie za próbę zrobienia czegos na serwerze to zaraz crash był <3. Sądze ,ze gdyby Oni wylozyli pieniadze na projekt to takie słowa by z Ich ust nie wychodzily, ale co Ich to obchodzi skoro zapewne nawet zeta nie dali ; /.  Szkoda,ze dajesz cos od Siebie ,a jeszcze członkowie "twojego" teamu nie zostawia na Tb suchej nitki skoro chyba jasno sa okreslone obowiazki - Lolek zarzuca ,ze 2 tygodnie Cie o cos prosil, ale tak naprawde to On jest technikiem wiec Ja nie rozumiem w jaki sposób On mial ograniczony dostep do bazy...nie bede sie zaglebial z checia na serwerze bym zostal , ale przepraszam nie bede poswiecal nastepnego tygodnia ,zeby potem grac z 50 osobami , bo jak wiemy zostanie maks 100 osob ,a serwer naprawde mial dla Sb lepsza przyszlosc i szkoda potencjału ktory w Sb mial :) - BONUS ZROBIL DOBRY FEJM NA START i Propsy ! chyba jedyny +

sygna2.png

Opublikowano

To bylo do przewidzenia ;) dobrze ze nie zagralem i nie wydalem ani zlotowki na ten serwer , jesli sytuacja sie ustabilizuje to moze na dniach wejde jezeli jeszcze bedzie ktos gral.

mam pytanie truta tylko z rippa czy mozna ja zdobyc rowniez z czegos innego ?

Opublikowano

Czytam i czytam ( Jak będzie +750 graczy, to wydam na IS trochę ), a tu bęc komentarze złe, niestety na ten serwer nie wbiję @True900

Opublikowano

Nie :(

Edit : Hehe widze True zaczales stawiac radykalne kroki :D lolka nie ma w teamie, masz juz kogos na jego miejsce :D ? Bo ktos musi bugi naprawiac ; d chociaz lolek i tak malo co robil.

sygna2.png

Opublikowano

Nie :(

Edit : Hehe widze True zaczales stawiac radykalne kroki :D lolka nie ma w teamie, masz juz kogos na jego miejsce :D ? Bo ktos musi bugi naprawiac ; d chociaz lolek i tak malo co robil.

Mi nie chcieli oddac lv itd po cofce chodz mialem dowod w postaci filmu ale co tam ;> kradne Ci topke bo lubie :D Pozdrawiam :P

Opublikowano

serwer wyglada ciekawie i chcialem sobie na nim zagrac,ale rozdalem przez przypadek 18pkt w skill ktory nie wszedl na m1. Poszedlem do staruszki a tam nie ma opcji resetowania skilli,a gdy uzyje zwoju to mi przywroci tylko 17pkt. w prezentacji jest zwoj zmiany postaci i przeczytalem tez ze dziala on do 65lv,a po wejsciu do gry sie zawiodlem bo tego tez nie ma,a tym bym mogl sobie zresetowac skille (skoro nie ma tej opcji u staruszki) dlatego juz raczej nie wbije na ten serwer,skoro prezentacja sie rozni od tego co jest w grze.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

To ja też się wypowiem serwer jest dobry wiadomo trzeba jeszcze popracować nad nim ale daje rade jak na starcie cofka była no tak lipa trochę dużo ludzi odeszło ale nadrabia to administracja jeżeli dalej będziecie tak odpisywać,pomagać słuchać ich to będą gracze mam nadzieję że na serwer wbije jeszcze więcej ludzi sam tam gram i serwer jest mega 

jak na razie. ; )

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Nom staramy się pomagać gracza i poprawiać każde bugi na bieżąco w team mamy nowego gm DeQu! Bugi typu za duze dmg bosów albo nie działanie 1s po załadowaniu skilla hilera zostały naprawione.. teraz tylko czekamy na wolnego YT i az true trochę zainwestuje w reklamę planujemy tez odtworzyć dział sm za zapraszanie graczy! No i wielkimi krokami zbliżamy się do Eventu na św! będzie nowy dung na ten okres czasu i nie tylko zapraszamy do gry!

xDEcNt1.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...