Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carvaliam.pl [Dedyk] [Medium]

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żaden to hard jak dla Mnie jutro pewnie wpadne w topke ; )  dziś Sobie G zrobię i eq 9 ^^

ja sie  na wh  zapierdala tepy chuju bez skilla

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

@CodeBlack Na wh ?  Hahahahahahahahaha.... rozjebales Mnie,rozjebales Mnie ! Jak dla Mnie exp easy , a Ty koleżanko odrazu ,ze wh ;/ przykra sprawa - jak tam w m2 sie siedzi? Czy dopiero na orki sie zbierasz?

sygna2.png

Opublikowano

Ile osób online na chwile obecna ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

@CodeBlack Na wh ?  Hahahahahahahahaha.... rozjebales Mnie,rozjebales Mnie ! Jak dla Mnie exp easy , a Ty koleżanko odrazu ,ze wh ;/ przykra sprawa - jak tam w m2 sie siedzi? Czy dopiero na orki sie zbierasz?

http://www.mpcforum.pl/topic/1329361-poszukuje-carvaliampl/

"Witam szukam wszystkich działających hacków na carvaliam.pl - za pomoc daje limit  :) lub moge nagrodzic premka za kamera albo cos przydatnego.

w dupe Mnie juz pocalujcie wszystko zrobilem Sobie sam ; ) powodzenia " 

jak widać jesteś wiekszym tępakiem niż myślałem

coś jeszcze?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Teraz serwery są stawiane na chwile. Jak widzę zę ciągle true cos sponsoruje to odrazu mi sie odechciewa. Wolałbym zeby serwer działał bez pomocy tego człowieka bo sponsoruje wszystkich a pozniej serwery sa zamykane... Ryzykowne sa te serwery dzisiaj. Czy warto inwestowac swoj czas ? Prezentacja przekonujaca ale co z tego.

Opublikowano

Teraz serwery są stawiane na chwile. Jak widzę zę ciągle true cos sponsoruje to odrazu mi sie odechciewa. Wolałbym zeby serwer działał bez pomocy tego człowieka bo sponsoruje wszystkich a pozniej serwery sa zamykane... Ryzykowne sa te serwery dzisiaj. Czy warto inwestowac swoj czas ? Prezentacja przekonujaca ale co z tego.

@2StronaMT2PL

"Te serwery są stawiane na chwile"

Kolego powyżej wstawił Ci SS-a z OX-a i jak widać nie jest źle jeśli chodzi o liczbę graczy :)

Z resztą reklame dotyczącego konkretnie tego projektu opisywałem już na Str 4 tego tematu polecam się doinformować jeśli chodzi o to.

Sponsoruje wszystkich powiadasz?

Dziennie dostaje na prawdę z 2-3 wiadomości o sponsoring, i w 95% są one odrzucane więc nie pisz głupot że każdego bo i tak większość projektów odrzucam i idzie ona do kogoś innego w co ja nie ingeruje.

Powiedz mi może "później są zamykane"-Me*inek stoi od maja,gra tam w granicach 30-40 osób?I co?Dokładam do tego interesu a serwer dalej stoi-Kolejny zarzut w moją stronę który jest fałszywy....

Zanim mi osobiście coś zarzucisz polecam podeprzeć to argumentami bo są to rzeczy wyssane z palca.

Pozdrawiam

True!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...