Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości // Start 05.12.2014 (Piątek) Jutro [Dedyk] [Easy/Medium]

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O której start?

Strona główna:

Jutro czyli 5 Grudnia (Piątek) o godzinie 18 będzie oficjalne otwarcie naszego serwera

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy full spocie na każdej mapie powinno nam wlecieć okolo 2 % expa za spota być może mniej 

really ?

BEz zadnych pd nic  z 2 pd.kami w eq + pd z isu wejdzie nawet do 15 % 

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, system ulepszeń podoba mi się najbardziej. Administracja nawet przed startem odpowiadała na każde pytanie zadane im na forum. Zobaczymy co z tego wyjdzie, zagram i polecam.

x

Opublikowano

Z biologiem owszem ciekawe rozwiązanie, a tak co do reszty to nic ciekawego nie widze oprócz nawalonych po 20 itemów. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

O zadne  dziury sie nie martw nie widać takiej  Troian sprawdzal ją już z  300 razy nic nie znalazl tzn znalazl ale o tym tutaj nie napisze  i juz zostalo to naprawione  

1. Truta z Mobów w  Grocie V2  slaby drop  ( co 10 -15 spotów) na oko z rekawiczka  z  5 , bossy mapa 90 okolo 80% szans 

2.Rejestracja z  1h przed startem 

3. IS bedzie  ze startem nie przed startem tzn bedzie dostepny po rejestracji ale poco  ?  to nei serwer pod is

4. Reklama u youtuberów , Sms-ami firmy orange dla ludzi grajacych w metina  - Majcher - pracuje tam  ( jesli amcie jakis znajomych grajacych w metina piszcie na pw ich numery 

5. Tak sa pety pod PVP oraz PVM 

To nie mortyriusz  ...  o nie ma nikogo z mortyriusza   zostalo all zakupione nowa fabula  ( questy )  nowa administracja z nimi nie mamy nic wspólnego...

Nie ma zadnej dziury w stronie nie słuchajcie plotek 

To jest zart, malo smieszny w dodatku? Mam w takim razie nadzieje, ze wyrzuca go jak najszybciej z roboty.. :) Troche zbyt nachalna ta reklama, nie uwazasz? Smiech i parodia jak dla mnie..

A server nic ciekawego sadzac po prezce. Te same brzydkie zbroje, zero innowacji, kolejny denny easy na pare dni gry. Lekko zmieniony mortyriusz.. I jeszcze lamana polszczyzna w prezentacji, az zle sie to czyta.

Nie polecam..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Grałem już na dwóch poprzednich osłonach Mortylusza i tak szczerze nie mam chęci znów grać na tych samych plikach, co nie oznacza że serwera nie polecam, wręcz przeciwnie polecam, ponieważ serwer jest okej. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

To jest zart, malo smieszny w dodatku? Mam w takim razie nadzieje, ze wyrzuca go jak najszybciej z roboty.. :) Troche zbyt nachalna ta reklama, nie uwazasz? Smiech i parodia jak dla mnie..

A server nic ciekawego sadzac po prezce. Te same brzydkie zbroje, zero innowacji, kolejny denny easy na pare dni gry. Lekko zmieniony mortyriusz.. I jeszcze lamana polszczyzna w prezentacji, az zle sie to czyta.

Nie polecam..

To nie dziala na tej zasadzie ze my wysylamy odrazu sms ... i im spamuje czy cos jest to jedna informacja ktora musza zakceptowac aby im przyszlo nie bede tlumaczyl tylko poprostu odpowiedzialem na pytanie usera z forum 

Opublikowano

Polecam ze względu na pliki, na których jest, co robić. Administracji nie znam, więc nie mogę nic na ich temat powiedzieć.
Reklamę jakąś macie, ale żeby mieć 500 online trzeba się trochę pomęczyć z reklamą. 
Na chwilę obecną serwer polecam, zobaczymy co będzie później.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer wygląda na ciekawy. Serce coś mi podpowiada że to może być serwer tylko pod hajs, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Pytanie dla administracji serwera.

- Będziecie zajmowali się graczami oraz pomagali w każdej sytuacji? czy tylko zobaczycie $$$ w portfelu i będziecie nas olewać?

Opublikowano

Serwer zapowiada sie fajnie ale mam jeszcze kilka pytan zanim wystartuje.

1. Czy jest opcja zmiana klasy postaci? Jesli tak to do jakiego lvla? 

2. + ile kd u NPC?

3. Do ile mozna ulepszac kd bo na jednym z ss widze +8?:O (Btw. jesli juz wystepuja takie kd to jakie maja wartosci? Jakis przyklad jesli mozna.)

3. Co ze skillami?

4. Co z ulepszaczami?

5. Czy wystepuje duzo misji na serwerze?

6. Czy kostiumy za PO posiadaja bonusy? (+ czym sie roznia od tych z IS bo zakladam ze w IS tez jakies na pewno beda.)

7. Czy mounty za PO posiadaja bonusy? (+ czym sie roznia od tych z IS bo zakladam ze w IS tez jakies na pewno beda.)

8. ''Polimorfia nie bedzie darmowa (za free)''- To w koncu za darmo czy nie?:>

To chyba wszystkie. Z gory dzieki za odpowiedzi i miejmy nadzieje ze nie bedzie zadnych problemow ze startem. 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze.

Nie znam tej administracji osobiście ale zobaczymy co potrafią.

Co do ts'a..

Pewnie po starcie serwera ktoś zgłosi do supportu ts'a ,że łamiecie warunki umowy i zamkną wam tsa.

Ts bez zabezpieczeń w tych czasach ??? - Powodzenia Życzę :D

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na bardzo rozszczekaną Administrację i wałkowanie ciagle tych samych rzeczy.

Włączy serwer postoi tydzień czasu, będzie 100 osób, wyłączy go i tak co tydzień, patche, łatki-łatek, srelemorele.

Wielkie Nie. 

Jednym słowem serwer ("Technika" Cyca XDDDD)

< Cycu > Już możesz zacząć sapać brochę.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start, polecam jak najbardziej, administracja jest jak najbardziej w porządku. Odpisują, nie olewają to jest "+". Skąd stalki? Bronie na 65?

Czy wszystko co w is'e jest można zdobyć w grze o takich samych wartościach w bonusach? Bo jeżeli nie to ja podziękuje. :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start, polecam jak najbardziej, administracja jest jak najbardziej w porządku. Odpisują, nie olewają to jest "+". Skąd stalki? Bronie na 65?

Czy wszystko co w is'e jest można zdobyć w grze o takich samych wartościach w bonusach? Bo jeżeli nie to ja podziękuje. :D

Ja tak samo, jeżeli gracze z is będą bili na łeb to też podziękuję :D

Opublikowano

Ja tak samo, jeżeli gracze z is będą bili na łeb to też podziękuję :D

Wszystko jest do zdobycia w grze, is to tylko głupi dodatek..  I to mnie martwi. ( pisałem ze sponsorem na ten temat )

To prawda, że Cycu jest w TEAM? 

Czy @Bil3T w ch leci. 

kiedy forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...