Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV cheats INCOMING

DVcheats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mulitkonto-parę kont założonych na jednym IP

Mam ponad 8 różnych IP, więc nikt nie jest w stanie mi nic udowodnić. Numerów gg też parę mam, więc cheat wpadnie w moje ręce, a ja zrobię to samo, co z Fatalem. Nie chcę, aby tacy debile jak wy, grali na darmowym aimie, i tak jest za dużo cheaterów.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ponad 8 różnych IP, więc nikt nie jest w stanie mi nic udowodnić. Numerów gg też parę mam, więc cheat wpadnie w moje ręce, a ja zrobię to samo, co z Fatalem. Nie chcę, aby tacy debile jak wy, grali na darmowym aimie, i tak jest za dużo cheaterów.

ty to se możesz max pogrzebać w gaciach pozdro

Opublikowano

I co z tego że wpadnie w Twoje ręce? no k***a co?

Z racji tego, że tak dużo nienawiści tu panuje, w sumie c**j wie czemu, jak susza wsród cheatów to płacz, bo nie ma nic, a jak coś za darmo ma wyjść, to odpierdalanie takie.

Cheat nie będzie tylko dla mpc, bo za dużo tu dna, Cheat będzie płatny, ludzie i tak kupią, bo brak cheatów aktualnie, tylko systemcheats, będzie strona niedługo, tak więc gratulacje, nie będę się pchał na chama.

Temat można zamknąć, powodzenia

Opublikowano

Mam ponad 8 różnych IP, więc nikt nie jest w stanie mi nic udowodnić.

Nikt ci nie może nic udowodnić, tylko sam się przyznajesz. Spoko.

img.jpg

Opublikowano

Nie mogę sie doczekać również bardzo chętnie zgłosze sie do testowania tego Cheata, mam nadzieje ze uda sie go wydać Pozdrawiam Serdecznie i owocnej pracy nad tym cudenkiem :)

Opublikowano

Nie mogę sie doczekać również bardzo chętnie zgłosze sie do testowania tego Cheata, mam nadzieje ze uda sie go wydać Pozdrawiam Serdecznie i owocnej pracy nad tym cudenkiem :)

Czytać nie nauczyli?

Jak już jakiś moderator daje ostrzeżenia za spam, niech już zamknie ten temat, przecież o to prosiłem.

Opublikowano

Moderatorzy tutaj dadzą ostrzeżenia jak ktoś tylko zgłosi posta. 

DV w sumie jak ludzie odwalają takie coś możesz również wprowadzić czarną listę Ip osób u których twoje dzieło nie zadziała :)

Opublikowano

Moderatorzy tutaj dadzą ostrzeżenia jak ktoś tylko zgłosi posta. 

DV w sumie jak ludzie odwalają takie coś możesz również wprowadzić czarną listę Ip osób u których twoje dzieło nie zadziała :)

W wielu przypadkach to nie zadziała z względu na to że ip się zmienia(np. net z orange) lub tez można sobie zmienić ip programami

Więc się z tym pogodzicie ale autor ogółem zrobił wyłącznie reklamę na forum przyszłego i zapewne płatnego hacka. Co do czego nie ma chwilowo darmowego hacka i na szczęście szybko go nie zobaczymy. Pozdr. dla autora :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

A czemu go nie zobaczymy ? :) Bo go tak na prawdę nie ma hahhaahh. 

hack już jest tyle że płatny przez jednego debila

Opublikowano

@up 

Mów za siebie, ty nim jesteś, bo nie umiesz grać normalnie, tylko latasz jak ostatni frajer na aimie. Naprawdę cudowny pomysł na grę dzieciaku.

@Jankensztajn

Sam mam 8 IP, z czego 2 to vpn, a pozostałem z TORa. Szanse, że ktoś sprawdzi moje prawdziwe IP są znikome.

Opublikowano

@up 

Mów za siebie, ty nim jesteś, bo nie umiesz grać normalnie, tylko latasz jak ostatni frajer na aimie. Naprawdę cudowny pomysł na grę dzieciaku.

@Jankensztajn

Sam mam 8 IP, z czego 2 to vpn, a pozostałem z TORa. Szanse, że ktoś sprawdzi moje prawdziwe IP są znikome.

Naprawde piękny kur*a jesteś. . . Co nas obchodzi twoje zasrane ip, te forum jest od cheatow jak tego nie możesz zrozumieć to nq i nara i nie spam i nie wyzywaj bo na 100 % kiedyś używałeś jakichś dopalkow. To tak jakby osoba chodzila do kościoła a tam modliła się do szatana, naprawdę jeśli chcesz aby było mniej haxow to usuń te konto i nie zaśmiecaj tutaj postami .

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

@up 

Kto ci kiedykolwiek powiedział, że to forum od cheatów? Jesteś idiotą, jeśli uważasz, że na tym forum powinny być tylko cheaty. Owszem kiedyś nie tyle co grałem, a ile programowałem cheaty. Uwierz znacznie więcej się zarabia, programując w PHP, C++, JavaScript i nawet pisząc bzdurne rzeczy dla Aeria Games czy Gameforge. Idę o zakład, że na cheatach znam się znacznie lepiej niż ten DVcheats, bo je znam od środka, a wy znacie jedynie ich zewnętrzną powłokę.

Opublikowano

W wielu przypadkach to nie zadziała z względu na to że ip się zmienia(np. net z orange) lub tez można sobie zmienić ip programami

Więc się z tym pogodzicie ale autor ogółem zrobił wyłącznie reklamę na forum przyszłego i zapewne płatnego hacka. Co do czego nie ma chwilowo darmowego hacka i na szczęście szybko go nie zobaczymy. Pozdr. dla autora :)

Tak wiem o zmiennym Ip , ale są opcje by to zablokować w końcu są ludzie , którzy mimo tego potrafią namierzyć osobnika i go blokować chociażby ;)

Opublikowano

Tak wiem o zmiennym Ip , ale są opcje by to zablokować w końcu są ludzie , którzy mimo tego potrafią namierzyć osobnika i go blokować chociażby ;)

zmienia się tylko koncowka, mysle ze lepszy informatyk lub inna osoba znajaca sie na rzeczy nie miala by z tym zadnego problemu

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

@up 

Kto ci kiedykolwiek powiedział, że to forum od cheatów? Jesteś idiotą, jeśli uważasz, że na tym forum powinny być tylko cheaty. Owszem kiedyś nie tyle co grałem, a ile programowałem cheaty. Uwierz znacznie więcej się zarabia, programując w PHP, C++, JavaScript i nawet pisząc bzdurne rzeczy dla Aeria Games czy Gameforge. Idę o zakład, że na cheatach znam się znacznie lepiej niż ten DVcheats, bo je znam od środka, a wy znacie jedynie ich zewnętrzną powłokę.

Znasz się znacznie lepiej? Jakieś portfolio? Gdzie tworzyłeś te cheaty? Nazwy strony poproszę?

Panie programista, kernelmode pod DPMI, jaki pod to segmencik najlepszy będzie? 

Ile bitów, jaki zakres bitów pod ring0, z segmentem na 4gb?

Jaki delay ustawiony ma być, żeby w aimie nie było nienaturalnego przeskoku?

Jak można ominąć anticheat ESL WIRE? (skanuje hasze,procesy, pliki odpalające się z opóźnieniem, wejścia usb)

Jak zrobić restart HWID? bez używania żadnego programu, bez wymiany dysku twardego?

Bo ja nie wiem;/

Pochwal się czymś, nie rzucaj słów na wiatr, bo nie wiesz co gadasz.

Opublikowano

Znasz się znacznie lepiej? Jakieś portfolio? Gdzie tworzyłeś te cheaty? Nazwy strony poproszę?

Panie programista, kernelmode pod DPMI, jaki pod to segmencik najlepszy będzie? 

Ile bitów, jaki zakres bitów pod ring0, z segmentem na 4gb?

Jaki delay ustawiony ma być, żeby w aimie nie było nienaturalnego przeskoku?

Jak można ominąć anticheat ESL WIRE? (skanuje hasze,procesy, pliki odpalające się z opóźnieniem, wejścia usb)

Jak zrobić restart HWID? bez używania żadnego programu, bez wymiany dysku twardego?

Bo ja nie wiem;/

Pochwal się czymś, nie rzucaj słów na wiatr, bo nie wiesz co gadasz.

DVcheats spoko nie denerwuj się:P On jest zbyt tępy by zrozumieć to :/

Kurcze jak tacy idioci mnie wkurzają :)

Czekam z niecierpliwością na cheat i życzę wesołych świat :)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

I co z tego że wpadnie w Twoje ręce? no k***a co?

Z racji tego, że tak dużo nienawiści tu panuje, w sumie c**j wie czemu, jak susza wsród cheatów to płacz, bo nie ma nic, a jak coś za darmo ma wyjść, to odpierdalanie takie.

Cheat nie będzie tylko dla mpc, bo za dużo tu dna, Cheat będzie płatny, ludzie i tak kupią, bo brak cheatów aktualnie, tylko systemcheats, będzie strona niedługo, tak więc gratulacje, nie będę się pchał na chama.

Temat można zamknąć, powodzenia

Temat zostaje zamknięty.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...