Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV cheats INCOMING

DVcheats

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, na początku chciałbym pogratulować chęci, jakich musialeś użyć do zrobienia hacka.. wiem, że to nie łatwe. 
Jeżeli jest możliwość też chciałbym się zapisać do osób testująych czita :)
pozdrawiam.

Opublikowano

Jak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce.

''Ja tez hcialbym zapisac sie do testowania haka, prosze cie''

Ludzie pogódźcie się z tym, że jeżeli sięgacie po czity,  to gra nie dla was.

S.K.I.L.L to najłatwiejszy fps  jaki grałem.

//bez spamu

Czit i tak padnie po tygodniu użytkowania i dla autora nie będzie się chciało co 3 dni robić update czita (bez obrazy)   ;)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Jak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce.

''Ja tez hcialbym zapisac sie do testowania haka, prosze cie''

Ludzie pogódźcie się z tym, że jeżeli sięgacie po czity,  to gra nie dla was.

S.K.I.L.L to najłatwiejszy fps  jaki grałem.

//bez spamu

Czit i tak padnie po tygodniu użytkowania i dla autora nie będzie się chciało co 3 dni robić update czita (bez obrazy)   ;)

Jeśli już coś piszesz, to nie jakieś głupoty.

Co 3dni robić update? po co? cheat od dłuższego czasu testowany, i nawet nie wywaliło z gry, z alertem że podejrzane programy uruchomione. Co 3dni update xigncode? myślisz że by się im chciało? Max zrobią update hackshielda raz na dwa tygodnie, a aktualizacja cheata zajmie mi raptem godzine, łał.

Opublikowano

Chiał bym sie dowiedzec czemu pa nie odpisuje na gg

A może nie ma czasu albo tak duzo osob pisze do niego? :)

Ma już ktoś linka? :D

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Płatny ...

No płatny platny a ten DVcheats jeszcze jaki bezczelny pisze ze kazdy go dostanie, bd za darmo itp a teraz :

82kgw9.jpg

82kgw9.jpg

W dodatku popatrzcie jaką cene sobie wybrał :/
a2qd5z.jpg

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

Opublikowano

Typie, Ty jeszcze tu coś piszesz?

Jak Ci napisałem, dno umysłowe gówno dostanie.

Było mówione - cheat NAJBLIŻEJ będzie dostępny W STYCZNIU

1ciADc6.png

Idioci proszę nie pisać, a Ty, gimbie, konsekwencje tego debilizmu zobaczysz niedługo, co złego to nie ja;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDVcheats Naprawdę myślisz, że wprowadzisz swojego hacka do gry? Nawet jak ci się uda, to i tak dopilnuję, aby cb zbanowali. Patrz na regulamin:

(...)

3.2
Korzystanie z usług Gameforge
3.2.1
Usługi Gameforge zawierają każdy rodzaj treści, które chronione są znakami towarowymi, prawem autorskim oraz w inny sposób na rzecz Gameforge lub osób trzecich. O ile Gameforge nie ustaliła inaczej, Użytkownik nie ma prawa do przetwarzania, rozpowszechniania, publicznego odtwarzania, handlu lub używania w zakresie wykraczającym poza uzgodniony w niniejszej umowie usług Gameforgelub dostarczanych za ich pośrednictwem treści. Dozwolone jest tylko technicznie uwarunkowane kopiowanie, którego cel jest zgodny z postanowieniami dotyczącymi korzystania z usług Gameforge. Zabronione jest zmienianie oraz czynienie niewidocznymi lub usuwanie informacji o prawach autorskich i znaków towarowych.
3.2.2
Pod pojęciem „Treści” należy rozumieć dane, obrazy, teksty, grafiki, utwory muzyczne, dźwięki, sekwencje dzięków, zapis wideo, programy oraz kody programów, a także pozostałe informacje dostarczane przez Gameforge. Pod pojęciem „Treści” należy w szczególności rozumieć również wszelkie oferty usług dostarczone w celu pobrania.
3.2.3
Użytkownik zobowiązuje się powstrzymać się od wszelkich działań zagrażających lub powodujących zakłócenia w działaniu usług Gameforge, jak również od korzystania z danych, do których użytkownik nie ma prawa dostępu.

(...)
3.3
Korzystanie z oprogramowania serwera

Gameforge udziela użytkownikowi w przypadku oferowanych usług, korzystanie z których wymaga instalacji oprogramowania serwera, niewyłącznego, tymczasowego ograniczonego okresem obowiązywania niniejszej umowy o korzystanie prawa do instalowania i używania oprogramowania serwera. Użytkownik ma prawo do kopiowania oprogramowania serwera tylko wówczas, gdy jest to konieczne do korzystania z oprogramowania zgodnie z niniejszą umową. Każda forma komercyjnego wykorzystania oprogramowania jest niedozwolona. Zmiana oprogramowania serwera, jak również retranslacja przekazanego kodu programu w inne formy kodu (dekompilacja), a także pozostałe rodzaje inżynierii wstecznej poszczególnych etapów tworzenia oprogramowania są zabronione, o ile nie są one konieczne w celu uzyskania potrzebnych informacji dotyczących zapewnienia kompatybilności oprogramowania serwera z innymi programami, które w przeciwnym razie nie mogłyby zostać uzyskane, w szczególności przez Gameforge, w celu zapewnienia kompatybilności, a odpowiednie dane nie zostaną użyte do celów innych niż zapewnienie kompatybilności i czynności te zostaną wykonane przez użytkownika we własnym zakresie.

(...)
4.3
Ponadto użytkownikowi zabrania się wywoływania gry online za pomocą programów innych niż przeglądarka internetowa lub udostępnione mu oprogramowanie serwera. Odnosi się to w szczególności do tzw. „botów” oraz innych narzędzi, które zastępują lub powinny uzupełniać interfejs strony internetowej. Zabronione są również skrypty i programy, za pomocą których użytkownik zyskuje przewagę nad pozostałymi graczami. Należy tu również zaliczyć funkcje automatycznego odświeżania zawartości oraz inne, zintegrowane mechanizmy przeglądarki internetowej, o ile dotyczy to procesów automatycznych. Login używać można jedynie do usług Gameforge oraz do powiązanych z Gameforgestron osób trzecich (np. portale lub sieci społecznościowe).

Użytkownikowi pod żadnym pozorem nie wolno

a) tworzyć lub stosować cheatów, modów, hacków i/lub oprogramowania, które zmieniają doświadczanie gry w grach online,

B) używać oprogramowania, które umożliwia eksplorację danych lub przechwytywanie lub zbieranie informacji dotyczących gier online w inny sposób,

c) kupować, sprzedawać, wymieniać wirtualnych dóbr uzyskanych z usług Gameforge lub dokonywać próby podjęcia tych działań, o ile nie zostało to w pojedynczym przypadku dozwolone.

Obejmuje to również działania, których skutek jest równoznaczny z ww. zakazami.

(...)
7
Ograniczenie odpowiedzialności
7.1
Gameforge odpowiada zgodnie z obowiązującymi przepisami za szkody po stronie użytkownika, powstałe wskutek zamierzonego lub zachowania noszącego znamiona rażącego zaniedbania ze stronyGameforge bądź osób zobowiązujących się do wykonania jej zobowiązania, jak również za szkody na osobie oraz szkody zgodnie z ustawą o odpowiedzialności cywilnej za produkt.
7.2
Ponadto odpowiedzialność Gameforge za roszczenia - w oparciu o tę samą podstawę prawną - zostaje ograniczone zgodnie z następującymi postanowieniami, o ile z udzielonej przez Gameforge gwarancji nie wynika inaczej:
7.2.1
Za szkody spowodowane wskutek mniej rażącego zaniedbania Gameforge odpowiada tylko, jeżeli powstały one w wyniku naruszenia istotnych zobowiązań niniejszej umowy (Główne zobowiązania). Główne zobowiązania to zobowiązania niniejszej umowy, których wypełnienie umożliwia dopiero wykonanie niniejszej umowy w sposób należyty i na przestrzeganiu których miał prawo polegać użytkownik. Jeżeli Gameforge odpowiada następnie za jednokrotne zaniedbanie, odpowiedzialnośćGameforge ogranicza się do typowo przewidywalnych szkód.
7.2.2
Odpowiedzialność Gameforge za utratę danych i/lub programów, spowodowaną lekkim zaniedbaniem ze strony Gameforge ogranicza się do typowego kosztu odtworzenia, do którego doszło z winy użytkownika w przypadku regularnego i po dokonaniu odpowiedniego zabezpieczenia danych.
7.3
Postanowienia ww. paragrafów mają również zastosowanie odpowiednio do ograniczenia obowiązku odszkodowania za koszty związane z niniejszą umową (§ 284 BGB).
7.4
Powyższe ograniczenia odpowiedzialności obowiązują również na rzecz osób zobowiązujących się do wykonania zobowiązania Gameforge.
7.5
Gameforge nie odpowiada za ewentualne koszty, które powstały po stronie użytkownika w wyniku korzystania z usług, które nie są oferowane w sposób wyraźny przez samą Gameforge. Zasada ta obowiązuje szczególnie w stosunku do kosztów na podstawie transferu danych do lub z urządzenia końcowego użytkownika, jak również do ewentualnych kosztów użytkownika poniesionych za korzystanie z systemu płatności.
7.6
Za wynikłe w trakcie rozpoczęcia świadczenia usług nieprawidłowe działanie usług Gameforge wyłącza się ewentualną odpowiedzialność niezależną od zawinienia, tzn. Gameforge odpowiada jedynie, gdy zostało to spowodowane przez Gameforge lub osoby zobowiązujące się do wykonania jej zobowiązania.

Tym o to sposobem, obiecuję ci, że cię złapią i dostaniesz taką samą karę jak GameAnarchy, czyli 80 tys euro. Na taką karę będziesz bardzo długo pracował. Ahhh i bym zapomniał, mam twoje IP, trzeba być idiotą, aby go nie zmieniać.

I jeszcze jedno, TO JA WAM ROZWALIŁEM FATALA !! :D Każdy użytkownik, używający go dłuższy czas, wyłapał bana :D

Opublikowano

GA nie dostał żadnej kary, to po pierwsze, po drugie - Cheat już jest, po trzecie - i co Ci z tego że masz moje ip? 

Nie chce mi się czytać tego regulaminu, podaj jakiś konkretny podpunkt.

Opublikowano

Typie, Ty jeszcze tu coś piszesz?

Jak Ci napisałem, dno umysłowe gówno dostanie.

Było mówione - cheat NAJBLIŻEJ będzie dostępny W STYCZNIU

3423914189911371295780.png

Idioci proszę nie pisać, a Ty, gimbie, konsekwencje tego debilizmu zobaczysz niedługo, co złego to nie ja;)

Dobra c**j ci w morde leszczu :)

Tylko zeczysz raczej ty nie poniósł konsekwencji :)

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

Opublikowano

Owszem GA dostało karę :D i uwierz nie prędko stworzą kolejnego hacka :D.

Patrz na podpunkt 4.3 , 7.3

7,3 odwołuje się do prawa niemieckiego, o treści:

§ 284
Ersatz vergeblicher Aufwendungen

Anstelle des Schadensersatzes statt der Leistung kann der Gläubiger Ersatz der Aufwendungen verlangen, die er im Vertrauen auf den Erhalt der Leistung gemacht hat und billigerweise machen durfte, es sei denn, deren Zweck wäre auch ohne die Pflichtverletzung des Schuldners nicht erreicht worden.

Opublikowano

Nic nie dostało, lel. Mam Drunkena na steamie, cheata nie updatują z innego powodu;)

Kto napisał na gg, dostanie cheata za darmo na połowie stycznia.

Opublikowano

NAPISZĘ CAPS LOCKIEM, BO INACZEJ IDIOCI NIE ZROZUMIEJĄ

KAŻDY KTO BĘDZIE KORZYSTAŁ Z HACKA, WYŻEJ WYMIENIONEGO, TEN MOŻE SIĘ SPODZIEWAĆ RYCHŁEGO BANA. KAŻDY KTO SIĘ ZGŁOSIŁ PO HACK JEST WRZUCONY NA LISTĘ PODGLĄDOWĄ. JEDEN DROBNY BŁĄD ALBO ZBYT WIELKA LICZBA ZGŁOSZEŃ Z GRY, TO ZAPEWNIAM PROFILAKTYCZNY BAN(W RAZIE POMYŁKI ZOSTANIE ZDJĘTY). OGÓŁEM NIE RADZE CHEATOWAĆ.

Opublikowano

KAŻDY KTO BĘDZIE KORZYSTAŁ Z HACKA, WYŻEJ WYMIENIONEGO, TEN MOŻE SIĘ SPODZIEWAĆ RYCHŁEGO BANA. KAŻDY KTO SIĘ ZGŁOSIŁ PO HACK JEST WRZUCONY NA LISTĘ PODGLĄDOWĄ. JEDEN DROBNY BŁĄD ALBO ZBYT WIELKA LICZBA ZGŁOSZEŃ Z GRY, TO ZAPEWNIAM PROFILAKTYCZNY BAN(W RAZIE POMYŁKI ZOSTANIE ZDJĘTY). OGÓŁEM NIE RADZE CHEATOWAĆ.

Przecież każdy kto używa cheata, bierze pod uwagę że może dostać bana. To nasza sprawa czy używamy cheatow czy nie. Idiotą możesz nazwać samego siebie, to że ktoś nie uważnie czyta nie oznacza że jest idiotą. . NIe chcesz to nie używaj. A co to tematu to 

Nic nie dostało, lel. Mam Drunkena na steamie, cheata nie updatują z innego powodu;)

Kto napisał na gg, dostanie cheata za darmo na połowie stycznia.

Może daloby rade teraz juz go dać na święta skoro jest juz gotowy?

PS Może zrób tak, że darmowy jest na okres kilku dni, albo że darmowy ma mniej funkcji. A za "VIP/PREMIUM" jest bezpieczniejszy i ma więcej funkcji?

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Tylko że ten cheat, jest w systemie ring0, nie ma szans na bana, no chyba że ze zgłoszeń.

Przecież każdy kto używa cheata, bierze pod uwagę że może dostać bana. To nasza sprawa czy używamy cheatow czy nie. Idiotą możesz nazwać samego siebie, to że ktoś nie uważnie czyta nie oznacza że jest idiotą. . NIe chcesz to nie używaj. A co to tematu to 

Może daloby rade teraz juz go dać na święta skoro jest juz gotowy?

PS Może zrób tak, że darmowy jest na okres kilku dni, albo że darmowy ma mniej funkcji. A za "VIP/PREMIUM" jest bezpieczniejszy i ma więcej funkcji?

Nie mogę zrobić tak, że jest na okres kilku dni, bo jeszcze nie dokończyłem clienta. będzie darmowy na połowie stycznia, już o tym pisałem, nauczcie się k***a czytać.

Opublikowano

Beka. Były udostępniane GameAnarchy, SystemCheats itp. to wszyscy się cieszyli, ktoś robi sam i to darmowy od razu zgłaszanie i grożenie. Typowy cebulak.

img.jpg

Opublikowano

@RaiZeN_PL

100 razy bardziej wolę płatne cheaty, niż darmowe. Jak ktoś wprowadza darmowy cheat, to trzeba go jak najszybciej uciszyć. No chyba, że jesteś taką cebulą, że będziesz grał z innymi aimbotami. A ten cheat i tak dorwę :D, posiadam parę kont na MPC :D

Opublikowano

@RaiZeN_PL

100 razy bardziej wolę płatne cheaty, niż darmowe. Jak ktoś wprowadza darmowy cheat, to trzeba go jak najszybciej uciszyć. No chyba, że jesteś taką cebulą, że będziesz grał z innymi aimbotami. A ten cheat i tak dorwę :D, posiadam parę kont na MPC :D

A więc przyznajesz się ze masz multi konta? :D

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...