Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV cheats INCOMING

DVcheats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macius ty sie za hacki nie zabieraj heh.

Jak każdy to każdy oczywiście radze usunac to liste online... bo admin se pobierze i zbanuje po ip PC, NETa, wiec nie polecam tego robic :)

Jestem pro testerem ^^

Czas wziąć się do roboty

;)

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy tacy uczciwi, a jak wyszło na jaw że ktoś robi cheata, to każdy chce rzekomo "testować".

Wstyd. 

Gdybym chciał grać na hackach to bym grał bo na tureckim forum jest hack za free ale jeżeli zagra się 2 rundy z hackiem to stwierdza się, że gra jest nudna i nie opłaca się w to grać to jest tylko moje zdanie na temat hacków...

Zgłosiłem się do testowania bo chcę wiedzieć jak to będzie wyglądać i będę wiedział jak rozpoznać osoby które tego używają i strać się ich unikać na klanówkach...

5006914177018641295780.png

Client już powoli staje na nogi:D

Co do uczciwości graczy, w cliencie będzie "LISTA ONLINE" gdy będziemy na serwerze, uruchomimy tą liste, zobaczymy kto tego cheata używa, ot tak żeby było uczciwie :D

Ta lista to chyba najgorszy pomysł. Poprosi cię ktoś z naszego forum o danie hacka sprawdzi listę i odraz wejdzie na support więc taki beznadziejny pomysł(Bez urazy).

@Code. I będzie replay z Mandarynek xD

@Umarly Tsa ty i testowanie chyba odpowiedź "D. Totalna eliminacja wszystkich" :P. Teraz troszku lamisz bo ci GA zablokowali? :D

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Dobra, zobaczymy jak to będzie z tą listą.

Będzie w cliencie kto jest online (Login, nick nie będą pokazane) będzie to służyło do chatowania + sprawdzenia czyjegoś CFG cheata.

Jest w zamyśle jeszcze zrobienie aimbota, który przy strzelaniu, zawsze np co ileśtam kulek wystrzelonych, kolejna zawsze trafi w pysk. Byłby niewykrywalny na ESL Wire i innych takich, myślę że to by było dobre, taki league hax, a da się takie coś zrobić (robiłem już podobne w cs 1.6, na esl też śmigało)

Nie wiem czy będzie to ring0, nie chce się odpalić, a jak już odpali, to wykrywalne i tak. Chyba pokombinuje bez Kernelmoda, cheat by się odpalał w procesach, i update by wychodziły.

Opublikowano

Ja powiem tak:

Na co ten aimbot? Dzięki takiej opcji psuje się grę sobie i innym.

Jeżeli ja bym tworzył cheata zrobił bym wallhacka i crosshair. Te opcje wystarczą jak dla mnie.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

@Umarly To po co biegasz na aimie? :D

Dobra, zobaczymy jak to będzie z tą listą.

Będzie w cliencie kto jest online (Login, nick nie będą pokazane) będzie to służyło do chatowania + sprawdzenia czyjegoś CFG cheata.

Jest w zamyśle jeszcze zrobienie aimbota, który przy strzelaniu, zawsze np co ileśtam kulek wystrzelonych, kolejna zawsze trafi w pysk. Byłby niewykrywalny na ESL Wire i innych takich, myślę że to by było dobre, taki league hax, a da się takie coś zrobić (robiłem już podobne w cs 1.6, na esl też śmigało)

Nie wiem czy będzie to ring0, nie chce się odpalić, a jak już odpali, to wykrywalne i tak. Chyba pokombinuje bez Kernelmoda, cheat by się odpalał w procesach, i update by wychodziły.

To była by taka lekka przesada jak takie coś byś już robił to wyłącznie dla siebie, niech jedynie inni d**e nadstawiają. Lub też żebyś niczego nie stracił za takiego aima delikatny abonament xD:D

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ja powiem tak:

Na co ten aimbot? Dzięki takiej opcji psuje się grę sobie i innym.

Jeżeli ja bym tworzył cheata zrobił bym wallhacka i crosshair. Te opcje wystarczą jak dla mnie.

Zawsze możesz sobie wszystko wyłączyć, tylko zostawić Wh.

@Umarly To po co biegasz na aimie? :D

To była by taka lekka przesada jak takie coś byś już robił to wyłącznie dla siebie, niech jedynie inni d**e nadstawiają. Lub też żebyś niczego nie stracił za takiego aima delikatny abonament xD:D

Ten aim to jak powstanie, to jeszcze dłuuugo, najpierw ukończę dvcheats v1.

A tak wygląda gotowe menu do dostosowania ESP

KhDnpYn.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDVcheats Dv czy możesz mi wytłumaczyć co to " CFG cheat ? Nie jestem obeznany w tym. Według mnie przecież każdy mógłby sb wyłączyć opcję jaką tylko chcę. Coś podobnego jak w Fatal'u kiedyś było z tego co pamiętam.

//

Opublikowano

Jest to edytor ustawien cheata. Bedzie je mozna rowniez zmieniac podczas gry, ale nie bedzie to juz takie łatwe, wygodne.
Wroce do domu to zaprezentuje edytor configu Aimbota.

Edit:

2409814177821021295780.png

Żeby nie było zbędnych pytań o te kółeczko "FOV 10" to wyjaśniam:

Czarna kropeczka - nasz celownik

czerwone kółko wokół tej kropeczki - fov (field of view) czyli, im więcej wpiszemy w "aim fov" tym te czerwone kółko będzie większe, im większe - bardziej widać że gramy na aimie. Co to takiego ten fov? Fov w prostym tłumaczeniu, jest to obszar, w którym jak znajdzie się przeciwnik a my przyciśniemy przycisk odpowiedzialny za aimbot (domyślnie w aimie mouse1 - lpm) to aimbot strzeli w typa. Jeśli ktoś jest zza tym kółkiem, to aimbot nie będzie działał. (można ustawić 360, wtedy aimbot działa nawet jak celujemy w niebo)

Opublikowano

@DVcheatsczy po wyjściu cheata mógłbyś opisać dokładnie wszystkie funkcje? Gdyż teraz już widzę takie, których wiele osób nie zna. Np ten FoV co wyjaśniłeś ;) ?

//

Opublikowano

Aimbot - automatyczne namierzanie przeciwników 

aim fov - obszar działania aimbota

aim button - pod jakim przyciskiem ma działać aimbot

aim smooth - wolniejsze aimowanie, przez co zmniejsza wykrywalność, bardziej naturalne ruchy celownika.

aim target switch - aim wybiera korzystniejszego do zabicia przeciwnika

aim distance - Do jakiego maxymalnie dystansu (metry) ma działać aim

aim recoil control - mniejszy recoil

aim weapon settings - inaczej można ustawić aima pod różne rodzaje broni.

aim spot - miejsce w jakie ma strzelać aim

Triggerbot - Gdy celownik znajdzie się na przeciwniku (namierzamy samodzielnie) triggerbot wtedy strzeli.

ESP - coś jak wallhack, tylko że zamiast modeli przeciwników, widzimy prostokąty/kwadraty.

esp distance - do jakiego dystansu ma pokazywać przeciwników

esp name - pokazuje nam nick przeciwnika

esp weapon - pokazuje nam broń przeciwnika

esp hp - pokazuje nam ilosc hp przeciwnika

wallhack - pokazuje nam przez ściany przeciwników

radar - radar który będzie nam pokazywał wszystkich przeciwników jako kropki na mapie

misc

Panic button - chcemy szybko wyłaczyć cheata, klikamy panic button.

Opublikowano

Aimbot - automatyczne namierzanie przeciwników 

aim fov - obszar działania aimbota

aim button - pod jakim przyciskiem ma działać aimbot

aim smooth - wolniejsze aimowanie, przez co zmniejsza wykrywalność, bardziej naturalne ruchy celownika.

aim target switch - aim wybiera korzystniejszego do zabicia przeciwnika

aim distance - Do jakiego maxymalnie dystansu (metry) ma działać aim

aim recoil control - mniejszy recoil

aim weapon settings - inaczej można ustawić aima pod różne rodzaje broni.

aim spot - miejsce w jakie ma strzelać aim

Triggerbot - Gdy celownik znajdzie się na przeciwniku (namierzamy samodzielnie) triggerbot wtedy strzeli.

ESP - coś jak wallhack, tylko że zamiast modeli przeciwników, widzimy prostokąty/kwadraty.

esp distance - do jakiego dystansu ma pokazywać przeciwników

esp name - pokazuje nam nick przeciwnika

esp weapon - pokazuje nam broń przeciwnika

esp hp - pokazuje nam ilosc hp przeciwnika

wallhack - pokazuje nam przez ściany przeciwników

radar - radar który będzie nam pokazywał wszystkich przeciwników jako kropki na mapie

misc

Panic button - chcemy szybko wyłaczyć cheata, klikamy panic button.

DVcheats, a tak na oko to premiera może wyjść nawet w tym roku? :)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

DVcheats, a tak na oko to premiera może wyjść nawet w tym roku? :)

Przeczytaj uważnie cały temat, a dopiero później jak czegoś nie wiesz zadawaj pytania.

DVcheats, w 02 Gru 2014 - 17:45, napisał:
Jak już będę coś wrzucał, to oczywiście ze skanem.
Premiera nie znana, będę informował o postępach oczywiście.

//

Opublikowano

Jestem przeciwko jakiemukolwiek hackowi za free. 

Psuje to rozgrywke i wiem że zaraz jakiś fanboy sie przyj*bie że to forum również o cheatach...

Jeżeli powstanie, Zrobie wszystko, żeby szybko tego cheata zablokowali.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Psuje to rozgrywke i wiem że zaraz jakiś fanboy sie przyj*bie że to forum również o cheatach...

Powodzenia

Opublikowano

Irytują mnie takie osoby jak ty :)

Znając życie i całą tą twoją cebulandie z gimby usiądziecie razem na infie i odpalicie tego czita i bd grać, tylko teraz tak mowisz zeby postraszyć osobe która robi tego czita :)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Irytują mnie takie osoby jak ty :)

Znając życie i całą tą twoją cebulandie z gimby usiądziecie razem na infie i odpalicie tego czita i bd grać, tylko teraz tak mowisz zeby postraszyć osobe która robi tego czita :)

Oceniasz ludzi po tym że uczciwie likwidują cholerny system? 

Od razu stwierdzasz że jestem gimbusem? Impotencie bez potencjału, moge Cie oświecić. Nikogo tutaj nie strasze, tylko napisałem, że będę do supportu ciągle wysyłał zgłoszenia. 

Do szkoły nie chodze już 2 rok, jestem po technikum informatycznym i pracuje w firmie zajmującej się robieniem różnych rzeczy w tytanie za pomocą maszyn cnc które programuje. 

Ale nadal stwierdzisz że to gimbaza. 

Irytują mnie takie posty jak Twoje, podlizać się komuś chcesz? Kolejny "uczciwy" gracz chcący "testować" cheata? 

Eh, o czym wgl rozmawiamy... 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Czym straszy? tym że powiadomi gameforge o tym, że jest cheat? GF zrobi aktualizacje hackshielda, ja zrobię aktualizacje kodu cheata w moment, i tyle będzie z zablokowanego cheata.

Client prawie gotowy, po skończeniu clienta biorę się dalej za to cholerne ESP

Opublikowano

Robisz to na kodzie fatala, fatal po 3 wersjach zrezygnował. 3 Wersja została zablokowana natychmiast po wyjściu aktualizacji. 

Jak Ty z tworzenia hacka robisz wielkie wydarzenie na mpc i teraz uważasz sie za niewiadomo kogo, to już widze jak ten hack będzie funkcjonował, a raczej jak szybko nie będzie funkcjonował. Takimi rzeczami się nie chwali publicznie. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Robię na kodzie fatala tylko aimbota.

Kombinuje nadal żeby cheat wchodził jako ring0, a nie w procesy, jak kernelmod odpali, to nie będzie wykryty w ogóle, hackshield to gówno.

Nie chwale się, już tak nie płacz, panie uczciwy.

Opublikowano

Dobra, jest pierwsza rzecz do testowania.

http://sendfile.pl/161780/dv.rar

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/547839dbe2414bf2365661bc947c0b51a6e87bdf250e1c1b645e7df7bf6022b5/analysis/1417946997/   (5/55)

Co to? Jest to instalator, do którego dodałem kernelmode, instalator ten instaluje sterowniki (ROCCAT, instaluje niby sterowniki myszki) Instalator zainstaluje wam w systemie mały plik, który będzie ingerował w proces gry.

Nie jest to cheat ani nic, testujemy dopiero instalator ring0.

Więc, pobieracie, instalujecie program odpalając "ring0.exe" jako administrator, jak wszystko się zainstaluje to włączamy skilla, wchodzimy na server i możemy wyjść, jak nic się nie stanie, to znaczy że wszystko działa.

Opublikowano

Nie rozumiem ostatniego zdania :P Ale pobrałem i sprawdzam co sie stanie po odpaleniu

@Edit

Po wejściu do gry nic się nie stało więc wszystko raczej OK

Czas wziąć się do roboty

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...