Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV cheats INCOMING

DVcheats

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W pierwszym pośćie napisałem. Cheat robię ja i jeszcze jedna osoba (osoba robiła kiedyś immunity do css razem z organnerem) więc trochę to zajmuje.

Opublikowano

Dodaj , że trzeba zamykać po wyłączeniu gry w procesach ring0.exe bo po ponownym włączeniu gry wyskakują błędy , że brak pamięci

Dzięki.

to co się instaluje, oczywiście instaluje się jako sterownik i nie ma w procesach, ale ten instalator zostaje :D

Opublikowano

Hmmm... cieszycie się, że hackshield tego nie wykrywa, ale jakby nie patrzyć to on nie ma czego wykrywać. Nawet nie wiadomo czy to naprawdę ingeruje w grę, bo to nic nie robi.

A autor myśli, że jak to będzie jako sterownik to tego nie wykryje jako cheat. Gdyby nie wykrywało, to by było pełno podobnych cheatów, ale wprawni koderzy wiedza, że to po prostu niema sensu i to strata czasu.

PS: Gdy się ukaże coś co działa od razu leci raport do supportu, bo nie pozwolę jakimś dzieciom psuć mi gry

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Hmmm... cieszycie się, że hackshield tego nie wykrywa, ale jakby nie patrzyć to on nie ma czego wykrywać. Nawet nie wiadomo czy to naprawdę ingeruje w grę, bo to nic nie robi.

A autor myśli, że jak to będzie jako sterownik to tego nie wykryje jako cheat. Gdyby nie wykrywało, to by było pełno podobnych cheatów, ale wprawni koderzy wiedza, że to po prostu niema sensu i to strata czasu.

PS: Gdy się ukaże coś co działa od razu leci raport do supportu, bo nie pozwolę jakimś dzieciom psuć mi gry

Wiadomo że ingeruje w grę, jest to kod, który atakuje proces gry.

Ja nie myślę, ja to wiem, samo zainstalowanie jako sterownik oczywiście nic nie daje, trzeba podpiąć to pod biblioteke Kernel mode ring0, wtedy nie wykryje, a nie każdy ma kernel'a, bo po prostu ciężki do zrobienia, ja mam od organnera, z immunity.

Co do zgłaszania, póki nie zrobią czegoś, co przeszukuje /system32/, wykrywa niepotrzebne pliki, później te pliki skanuje, to nic nie zrobią. Hackshield sprawdza tylko to co wczytuje się podczas odpalenia gry, podczas trwania gry, procesy, a to dzięki ring0 wczyta się np w myszkę, nie do wykrycia.

Opublikowano

Dobra, jest pierwsza rzecz do testowania.

http://sendfile.pl/161780/dv.rar

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/547839dbe2414bf2365661bc947c0b51a6e87bdf250e1c1b645e7df7bf6022b5/analysis/1417946997/   (5/55)

Co to? Jest to instalator, do którego dodałem kernelmode, instalator ten instaluje sterowniki (ROCCAT, instaluje niby sterowniki myszki) Instalator zainstaluje wam w systemie mały plik, który będzie ingerował w proces gry.

Nie jest to cheat ani nic, testujemy dopiero instalator ring0.

Więc, pobieracie, instalujecie program odpalając "ring0.exe" jako administrator, jak wszystko się zainstaluje to włączamy skilla, wchodzimy na server i możemy wyjść, jak nic się nie stanie, to znaczy że wszystko działa.

Ta rzecz do testowania jest nie potrzebna :D

Byś dał ESP lub Aim'a do testowania to to by było coś :D

Ale jak wróce do domu to sprawdzę, a na czym polega ten program ring0.exe? Jak włącze to co się powinno dziać? :D:)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Wiadomo że ingeruje w grę, jest to kod, który atakuje proces gry.

Ja nie myślę, ja to wiem, samo zainstalowanie jako sterownik oczywiście nic nie daje, trzeba podpiąć to pod biblioteke Kernel mode ring0, wtedy nie wykryje, a nie każdy ma kernel'a, bo po prostu ciężki do zrobienia, ja mam od organnera, z immunity.

Co do zgłaszania, póki nie zrobią czegoś, co przeszukuje /system32/, wykrywa niepotrzebne pliki, później te pliki skanuje, to nic nie zrobią. Hackshield sprawdza tylko to co wczytuje się podczas odpalenia gry, podczas trwania gry, procesy, a to dzięki ring0 wczyta się np w myszkę, nie do wykrycia.

Poczekamy zobaczymy. Ale patrząc się na stare posty jakoś pisałeś, że ten wielce idealny pomysł robienia cheata z Kernel'em był jednak wykrywalny przy czymś co działa. A tak naprawdę nie wiadomo czy to co pobrali Ci niby "testerzy" to nie keylogger, bo po co udostępniać coś co i tak nie daje nic finalnemu użytkownikowi? Po co udostępniać coś co tak naprawdę może nie ingerować w proces gry i się cieszyć, że coś tego nie wykrywa. Daj im wersje z wh i wtedy zobacz czy będzie wykrywać.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy. Ale patrząc się na stare posty jakoś pisałeś, że ten wielce idealny pomysł robienia cheata z Kernel'em był jednak wykrywalny przy czymś co działa. A tak naprawdę nie wiadomo czy to co pobrali Ci niby "testerzy" to nie keylogger, bo po co udostępniać coś co i tak nie daje nic finalnemu użytkownikowi? Po co udostępniać coś co tak naprawdę może nie ingerować w proces gry i się cieszyć, że coś tego nie wykrywa. Daj im wersje z wh i wtedy zobacz czy będzie wykrywać.

Jestem za i na dzień dzisiejszy nie pobieram i czekam na wersje z wh ;)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Nie musisz już pobierać, już jest przetestowane i działa jak należy już.

@masaktor

Nie będziesz mi mówił co mam dawać do pobrania. Będzie wh to będzie do pobrania wh, po co takie gadanie?

Opublikowano

Beka z was ludzie... Każdy piszę "Poco ten hack, to jest gunwo itp" A jak wyjdzie hack, to każdy pobierze i będzie śmigał! :)

Cieszcie się, że takie osoby jak DVcheats

Opublikowano

Beka z was ludzie... Każdy piszę "Poco ten hack, to jest gunwo itp" A jak wyjdzie hack, to każdy pobierze i będzie śmigał! :)

Cieszcie się, że takie osoby jak DVcheat

Z czego tu się cieszyć? Mnie jakoś nie bawi fakt, że będzie więcej oszustów i co gorsze osób, które mówią, że to "skill", "granie na słuch" itd. a tak naprawdę jadą na wh. Jedynie kto się z tego cieszy to psychopaci i osoby, które nie potrafią ogarnąć tak banalnej gry i potrzebują czyjejś pomocy. A potem na dodatek jak dostaną bana to wszędzie się pojawia tysiąc tematów typu "zostałem niesłusznie zbanowany", "czy jest szansa na unbana".

Szkoda, że większość społeczeństwa nie wie jakie jest przeznaczenie gier. Gry, są po to by się zrelaksować, odstresować i być zadowolonym z tego, że się z kimś wygrało w sposób uczciwy. Jeśli kogoś bawi wygrywanie na wspomagaczach, to polecam udać się do psychologa, bo ma się nie po kolei w głowie.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Nie po kolei w głowie? Osobiście grałem na cheacie organnera w CSGO, wbijałem szybko global elite (najwyższa ranga) i sprzedawałem takie konto, pare godzin gry - global elite - 100zł, tygodniowo wyciągałem na tym blisko 1 000zł, na samej grze pare h dziennie i odliczając od tego płacenie za nowy cdkey do csa. 

W skillu można robić tak samo. 

Opublikowano

Czy do uruchomienia tego cheata będzie potrzebny inny programik typu Winject ;x?

raczej nie bo będzie menu i cheat będzie się odpalał z serwera

Opublikowano

Będą modyfikacje tego, ze tylko wh, czy cos?

Jeśli masz na myśli opcje, których bd mógł używać  to masz je podane już wcześniej przez DVCheats. Czytaj uważnie.. Mianowicie : 

imbot - automatyczne namierzanie przeciwników 
aim fov - obszar działania aimbota
aim button - pod jakim przyciskiem ma działać aimbot
aim smooth - wolniejsze aimowanie, przez co zmniejsza wykrywalność, bardziej naturalne ruchy celownika.
aim target switch - aim wybiera korzystniejszego do zabicia przeciwnika
aim distance - Do jakiego maxymalnie dystansu (metry) ma działać aim
aim recoil control - mniejszy recoil
aim weapon settings - inaczej można ustawić aima pod różne rodzaje broni.
aim spot - miejsce w jakie ma strzelać aim

Triggerbot - Gdy celownik znajdzie się na przeciwniku (namierzamy samodzielnie) triggerbot wtedy strzeli.

ESP - coś jak wallhack, tylko że zamiast modeli przeciwników, widzimy prostokąty/kwadraty.
esp distance - do jakiego dystansu ma pokazywać przeciwników
esp name - pokazuje nam nick przeciwnika
esp weapon - pokazuje nam broń przeciwnika
esp hp - pokazuje nam ilosc hp przeciwnika
wallhack - pokazuje nam przez ściany przeciwników
radar - radar który będzie nam pokazywał wszystkich przeciwników jako kropki na mapie

misc
Panic button - chcemy szybko wyłaczyć cheata, klikamy panic button.

//

Opublikowano

Wręcz idealnie;) Później zrobię filmik. 

Jest ESP box, ESP bones, ESP HP, Unlimited AMMO, No recoil. Aima na razie nie ma, ale podczas gry TDM w BASE można wyciągnąć z norecoilem+nieskończone ammo spokojnie 60killi+

Gram od 2 dni na tym, bez bana, żadnego wywalania itd, więc ładnie idzie.

Myślę że do wieczora filmik powinien być, a wraz z filmikiem dalsze informacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...