Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV cheats INCOMING

DVcheats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5910414175327811295780.png

Chce wam zaprezentować coś, co niedługo nadejdzie, mianowicie cheat do gry Skill special force 2. 

Nie ma downloadu, nie jest to gotowy produkt, jest to tylko zapowiedź.

Szukam osób, którzy będą w stanie testować jego funkcje, kiedy już będą gotowe.

Zapraszam.

2194614175327811295780.pngpure kernelmode (ring0) Device Driver - czyli cheat instaluje się jako sterownik.

6770014175327821295780.png Create the perfect Aimbot! - czyli panel konfiguracyjny aimbota.

7441414175327821295780.pngAnti-Cheat Protection - czyli dzięki systemie ring0 cheat nie będzie wykrywalny przez hackshield.

WSPIERANE GRY:

>S.K.I.L.L

AIMBOT SYSTEM:

>Aimbot Field of Vision (FOV)

>Aimbot Button

>Aimbot Smooth

>Aimbot Target Switch

>Aimbot Distance

>Aimbot Recoil Control

>Aimbot Weapon settings

TRIGGERBOT SYSTEM:

>Triggerbot Button

>Triggerbot Distance

VISUALS SYSTEM:

>Visual ESP (distance/name/weapon/hp)

>Visual WallHack

>Visual Radar

MISC:

>Panic button 

SUPPORTED OS

>Windows XP

>Windows 7 (32bit)

>Windows 8 (32bit)

>Windows 8.1 (32/64bit)

Teraz trochę wyjaśnienia. Nie jestem laikiem w tworzeniu cheatów, cheat jest tworzony przy pomocy bibliotek cheata "FATAL" 

O postępach będę informował, planowane wyjście cheata to początek 2015, czy damy rade to nie wiem, postaram się.

SCREENSHOT

4383614175327821295780.png

Na razie tylko tyle mogę wrzucić :D kończę podłączać esp pod ring0, jutro wstawię Screenshoty z gry, z włączonym ESP.

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co robić temat który informuje o tym czego może nie być...

Ale mogę się wpisać na liste testujących może coś ciekawego teraz wyjdzie z naszej strony, a nie tylko turki mają free hacki :/

Hack bedzie płatny, darmowy?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

DVcheats! Zgłaszam się na ochotnika testowania tego oto cuda <3

Jak coś proszę pisać! :)

Mogą byc wirusy ale nie keylogger'y ;)

Kiedy premiera tego dzieła?

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Cheaty? Znowu.. Czy naprawde bawi was gra na Cheatach?? 

Dlaczego niszczycie gre S.K.I.L.L

Gra nie jest PTW (PayToWin) 

Wspaniala grafika

Ciekawe Eventy.

A wy to tylko NIszczycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

@Up. MPC jest m.in forum dot gier i czitów do nich, a SKILL staje się od jakiegoś czasu P2W. Jeśli chłopak ma pomysł to niech robi. Myślę, że każdy świadomy korzystania z programów wspomagających jest świadomy, że może support go przyłapać. ;) Widać, że ogarniasz DV. Ciekawe jakie będą efekty końcowe

//

Opublikowano

@Code.

Ja bardziej boję się tego, że ten jego aim zaraz zostanie ukradziony, ktoś wejdzie w jego kod i przerobi na własny, komercyjny użytek. Na jego miejscu bym zainwestował w zrobienie platformy do odpalania cheata z zewnątrz. Coś jak ma GameAnarchy ze swoim klientem. 

@EFCEBE

Skill jest Pay to win, Gameforge mocno faworyzuje graczy VIP, nawet słyszałem, że jak używają hacków, to dostają tylko ostrzeżenie, nie bana. VIP nie ma też kar za dezercję, co już w ogóle jest chore. Mają inne mapy, masę broni, których sam im zazdroszczę, chociażby Desert Eagle Laser Dot.

Opublikowano

@Code.

Ja bardziej boję się tego, że ten jego aim zaraz zostanie ukradziony, ktoś wejdzie w jego kod i przerobi na własny, komercyjny użytek. Na jego miejscu bym zainwestował w zrobienie platformy do odpalania cheata z zewnątrz. Coś jak ma GameAnarchy ze swoim klientem. 

@EFCEBE

Skill jest Pay to win, Gameforge mocno faworyzuje graczy VIP, nawet słyszałem, że jak używają hacków, to dostają tylko ostrzeżenie, nie bana. VIP nie ma też kar za dezercję, co już w ogóle jest chore. Mają inne mapy, masę broni, których sam im zazdroszczę, chociażby Desert Eagle Laser Dot.

Do cheata będzie client, który będzie odpalał cheata z serwera, bez obaw, nikt nic nie ukradnie.

+ Cheat będzie darmowy, ale dostęp do clienta będzie na konta, konta będą wydawane tylko osobom z mpc, a tak żeby nie było za dużo haxów na serwerach :D

Opublikowano

@Code.

@EFCEBE

Wiesz co oznacza P2W? Dajmy przyklad gry "Combat Arms" Tam bronie maja znaczenie pod wgledem Damage oraz uzbrojenie ktore daje Defa oraz szybkosc.. W S.K.I.L.L tego niema Bronie to tylko bronie bez DMG a EQ kupic sobie mozesz za Normalne P.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

@EFCEBE

Ty chyba nigdy w skill nie grałeś. Każda broń różni się właśnie pod względem obrażeń, przez nią dokonywanych. Dla przykładu MA41 ma na tyle wysokie DMG, że możemy celować bez obawy w klatkę piersiową, tego samego nie możemy robić przy broni K2. Owszem większy damage=większy recoll, ale właśnie tym różnią się bronie. Jak pisałem ci wyżej, bronie z VIPa mają też dodatkowy bonus do zadawanych obrażeń i do zmniejszonego odrzutu, to też czyni je maszynami do zabijania, a po aktualizacji, tyvh broni jest sporo. SKILL jest P2W i nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

ESP niby już uruchomione, tylko coś się nie udało z tym ring0, wykrywalne. Rano testowałem ESP, teraz chciałem wejść na konto i zbanowane, no ładnie :D

30538753702349304392.png

Bez obaw, nie jest to gotowe ani menu, ani esp.

Opublikowano

Hmm, ale prace trwają wre :P Wiem, że masz zapewne spam na Pw, więc prosiłbym jeśli będziesz miał sekundkę to przeczytaj wiadomość ode mnie.

//

Opublikowano

UBslTpp.png

Client już powoli staje na nogi:D

Co do uczciwości graczy, w cliencie będzie "LISTA ONLINE" gdy będziemy na serwerze, uruchomimy tą liste, zobaczymy kto tego cheata używa, ot tak żeby było uczciwie :D

Opublikowano

@DVcheatsTo zapewne nikt nie będzie używał, bo każdy będzie bał się bana. Łatwiej będzie wykryć osobę używającą tego wspomagacza.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...