Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh, hejty hejtami. Ale chłopaki się naprawdę starają! Ostatnimi dnami gdy wyskoczył jakiś bug/błąd Surek z wielką inspiracją czytał TuT'y na MPC jak to naprawić! ;c

Starają się a wy ich ciskacie :(

//Surek, znalazłeś tego TuT'a jak odbugować postać?

Zagram jak mi oddacie moje eQ!

6222704500-1434194730.png

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha, reaktywacja ? Nie polecam, nie dość że ten serwer to gotowiec na plikach aliena, to do tego administracja w ogóle nie ogarnia. Zapewne znów miech postoi lub nawet mniej i go całkiem wyłączą lub zrobią ponowną reaktywacje. 

Hej człowieku hejterze! Stal 2 miesiące z 1k online non stop ;/

sorry, ale my będziemy dążyć do 1.5k online ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hej człowieku hejterze! Stal 2 miesiące z 1k online non stop ;/

sorry, ale my będziemy dążyć do 1.5k online ;)

No stał 2 miesiące i było te 1k, ale jak widać nie ogarneliście i musieliście zrobić reaktywacje ;) Jeżeli myślisz, że teraz będzie Ci grało na tym syfie 1,5k to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz. A i te 1k co było na liczniku to 50% boty z bs. 

xD 

Opublikowano

No stał 2 miesiące i było te 1k, ale jak widać nie ogarneliście i musieliście zrobić reaktywacje ;) Jeżeli myślisz, że teraz będzie Ci grało na tym syfie 1,5k to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz. A i te 1k co było na liczniku to 50% boty z bs. 

Dobrze, dobrze szczerze mam wyjebane ile ludzi zagra My sie staramy zrobić serwer po to aby serwer był pod graczy i przynosił frajde z grania, tak my zjebaliśmy ponieważ wgraliśmy source ktory szczerze pierwszy raz robiliśmy, sorry no nie udało się my się przyznajemy że zjebaliśmy ale cóż ;)

Te 1000 graczy, to chyba z podkręconego licznika. + połowa boty i bs

Były dowody że jest tyle online eh...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dobrze, dobrze szczerze mam wyjebane ile ludzi zagra My sie staramy zrobić serwer po to aby serwer był pod graczy i przynosił frajde z grania, tak my zjebaliśmy ponieważ wgraliśmy source ktory szczerze pierwszy raz robiliśmy, sorry no nie udało się my się przyznajemy że zjebaliśmy ale cóż ;)

Były dowody że jest tyle online eh...

Właśnie! Wy zrąbaliście, więc dlaczego wasze błędy odbijają się na graczy//ich eq?

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Szkoda, że postacie usunięte... Nie wrócę bo nie chcę dropić wszystkiego od nowa. Pozdro i nie polecam.  Kolejny UPDATE = co raz większe gówno się robiło z tego serwera. 

Opublikowano

Serwer ogólnie był dobry...Ale mam jedno zasadnicze pytanie...Poprawiliście expa na mapie od 134? Albo zwiększyliście spoty? Bo z tego co pamiętam ta mapa była mega c*****o przygotowana...A i czy stary client wystarczy żeby dzisiaj zagrać o ten 18?

Opublikowano

Serwer ogólnie był dobry...Ale mam jedno zasadnicze pytanie...Poprawiliście expa na mapie od 134? Albo zwiększyliście spoty? Bo z tego co pamiętam ta mapa była mega c*****o przygotowana...A i czy stary client wystarczy żeby dzisiaj zagrać o ten 18?

Musi być nowy client. 

Opublikowano

I po c**j tak płaczecie...''Nie zagram bo pliki innego serwera, i tam były bugi i tu też bedą i nikt nie bedzie grać i mamo przytul mnie bo mi smutno''...Nie podoba się to spierdalaj...

Opublikowano

I po c**j tak płaczecie...''Nie zagram bo pliki innego serwera, i tam były bugi i tu też bedą i nikt nie bedzie grać i mamo przytul mnie bo mi smutno''...Nie podoba się to spierdalaj...

''Płaczemy'' bo straciliśmy masę czasu na ten serwer.

Straciliśmy PLN i dużo nerwów.

''Płaczemy'' żeby ostrzec innym przed hu*owym serwerem.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

@AmbrozjaMt2

Mam pare pytań, odpiszesz?..

1.Jak ktoś wygrał smocze w tym konkursie na fb, zostana mu zwrocone wszystkie? Czy nic nie zostanie zwrocone? bo namowilem sporo ludzi zeby mi pomogli wygrac, i troche nie fair, skoro ich nie oddacie. Jak nie to sie z ekipą pozegnam juz, bo wszystko pojdzie na marne, a korzystalismy z tego .. :)

2.Dlaczego reklamowaliscie inny serwer na waszym funpage? A jak napisalem ze to koniec, to zablokowaliscie mnie?

3.Jest szansa na odblokowanie na tym fb?

4.Boss na mapie 185 jak z nim bedzie?

5.Ceny w isie ulegają edycji?

6.Dodajecie cos, czy bedzie tak jak było?

7.Nie lepiej wam wystartowac w piatek na weekend i wszystko sobie ogarnac? a teraz zrobic, nie wiem jakas faze beta? i troche sm, tym ktory znajda jakis wazniejszy bug?, bo tych delikatniejszych pewnie bedzie multum. Startowanie na poczatku tygodnia nie jest najlepszym pomyslem, chyba ze na bete.

Licze ze odpiszesz, bo gralem na tym serwerze od poczatku i nadal zostałem, wiec moglbys odpisac. ;)

Opublikowano

Po 1 nikt nie kazał wam tutaj grać Po 2 Jak serwer wystartuje to oddadzą wam te jebane smy Po 3 możesz powiedzieć, że serwer nie przypadł Ci do gustu, ale namawianie innych żeby tutaj nie grali jest moim zdaniem dziecinne...Btw Zrobicie jakąś łatkę do starego clienta? Bo jednak troche waży a nie chce mi się go pobierać...

Opublikowano

"Dobrze, dobrze szczerze mam wyjebane ile ludzi zagra My sie staramy zrobić serwer po to aby serwer był pod graczy i przynosił frajde z grania"

You made my day.

Tak na poważnie przeżyłem bekę życia. Kiedy w końcu sobie odpuścicie? Nie widzicie, że to bug-gówno wam poprostu nie wychodzi? Bug na bugu po raz n-ty. Pozdrawiam, nie polecam.

Opublikowano

Zagrałbym, ale jaką mam gwarancje, że serwer nie upadnie?

Gwarantuje że nie upadanie.

Żadną. 

Kiedy oddacie Sm'y? pytam ostatni raz. 

... tam oddajemy

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gwarantuje że nie upadanie.

... tam oddajemy

Jestem na ts od 20 minut i każdy z ''was'' jest zmutowany. ( ok ) a więc?

Jest source?

Opublikowano

Ambrozja zrobisz łatkę na starego clienta? Ten ktorego mam aktualnie wazy 1.7 po wypakowaniu wiec chyba ma mniej wiecej wszystko...

Opublikowano

Ambrozja zrobisz łatkę na starego clienta? Ten ktorego mam aktualnie wazy 1.7 po wypakowaniu wiec chyba ma mniej wiecej wszystko...

Masz klienta tego z source czy tego starszego? 

Jak tego starszego wystarczy, że uruchomisz grę poprzez patcher. 

Jestem na ts od 20 minut i każdy z ''was'' jest zmutowany. ( ok ) a więc?

Jest source?

Podaj mi swój nick na ts to zaraz rozwiążemy twój problem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...