Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz Surek Sobie myśli j**** s1 skoro s2 startuje po co s1 sie zajmować niech padnie 

Za czasów gdy tam grałem było 800online. Ale odszedłem, bo bugi i brak balansu. Teraz widzę, że startuje to samo tylko z końcówką s2 to mam ochotę wyrzucić kompa przez okno. 

VsxuB58.png

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, S1 po prawie roku ma więcej graczy niż harnaś na starcie więc wiesz :)

Po prawie roku tez ma więcej bugów i gorszy balans xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

skoro nie zamykasz s1 to moze wprowadzisz tu cos nowego?;p

A czemu miałbym zamykać skoro gra tutaj więcej osób po roku niż na startujących dzisiaj serwerach :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A czemu miałbym zamykać skoro gra tutaj więcej osób po roku niż na startujących dzisiaj serwerach :)

"Graczy Online: 131"­ Nie gra tutaj więcej osób niż na serwerach harnasia, bo u niego bywało po 400. Grunt to prawdomówna administracja.

tenor.gif

Opublikowano

"Graczy Online: 131"­ Nie gra tutaj więcej osób niż na serwerach harnasia, bo u niego bywało po 400. Grunt to prawdomówna administracja.

400 osób? Chyba przez 5 minut u niego xD Ten serwer ziomeczku ma rok, nie 1 dzien.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Suuuuuurek, wygasł link do pobrania clienta (s1) z mega.co.nz ;p

Dobre pytanie o aktualizacje, planujesz Pan coś? ;d

bug (uciążliwy) kupujesz ziel. i fioletowe miksturki 200x, w eq pojawia się jedna (po użyciu znika), nie da sie ich nakupić i łączyć (nie działa łączenie)

(#po2dniachedit): Jakim kutfa prawem kryształem +0 biłem w metka 24k, na +3 biłem 19-20k, a teraz mając +5 ledwo wyciągam 16+?o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...